Botox bunny lines en neusrimpels

De rimpeltjes hoog naast je neus zijn de bunny lines. Deze soms schattige en blije expressierimpels kunnen in sommige gevallen als storend worden ervaren. Gelukkig zijn deze goed met botox te behandelen.

Prijs botox neusrimpels:

Bunny lines

89,-

Bunny lines zijn met botox goed te behandelen

Bunny lines worden veroorzaakt door de herhaaldelijke aanspanning van de spier aan weerszijden van de neus. Dit gebeurt vaak wanneer je lacht, de zon inkijkt of je neus optrekt. Deze lijnen kunnen, bij een sterkere gezichtsmimiek, op jonge leeftijd al zichtbaar zijn.

Met het verstrijken van de jaren zullen de rimpeltjes steeds zichtbaarder worden. De huid verliest deels haar kracht om de lijnen in rust te laten vervagen. De bunny lines zullen dan ook in een ontspannen toestand zichtbaar blijven en kunnen dan als storend worden ervaren.

In dat geval is een behandeling van de bunny lines met botox aangewezen. Doordat we de spier die de neus samentrekt laten ontspannen zullen de lijnen verzachten of zelfs verdwijnen. Je huid wordt zichtbaar gladder.

bunny-lines2

een gladde neus tijdens het lachen

behandeling: 15 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 3 tot 4 maanden

herhaal advies: 3 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

gratis touch-up binnen 4 weken

Botox ontspant de spieren rondom je neus! De huid wordt zichtbaar gladder

Erger je je aan je lijntjes boven aan je neus en wil je ervan af? Bunny lines zijn zogenaamde dynamische rimpels. Botox of botuline toxine is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Wanneer een rimpel veroorzaakt wordt door spieractiviteit gebruiken we botuline toxine om de spierspanning te verminderen. De bunny lines zullen hierdoor verzachten en kunnen zelfs verdwijnen, afhankelijk van de huidkwaliteit. Wij streven er steeds naar jouw rimpels te verzachten met behoud van jouw natuurlijke expressie en uitstraling.

Wanneer je bij Glow Clinic komt voor een behandeling met botox voor onder andere bunny lines, zullen onze cosmetisch artsen tijdens dit gesprek alles over de behandeling vertellen. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en KNMG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts of de behandeling geschikt is en wat eventueel de andere mogelijkheden zijn.

Ondanks dat botox een een uitstekende behandeling is tegen neusrimpels is ook de keuze van een ervaren cosmetisch arts (zoals onze Glow Clinic artsen) enorm belangrijk. De juiste dosering, de jarenlange ervaring en preciese plaatsing van de botuline toxine is belangrijk voor een mooi, natuurlijk resultaat. 

Over de bunny lines behandeling met botox

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden of langer aan afhankelijk van eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 a 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

Zeer vriendelijk & professioneel

★★★★

Prettige kliniek, smaakvol ingericht en deskundig personeel. Ook de controles worden zeer zorgvuldig uitgevoerd en kritisch bekeken. Daar waar nodig is wordt een aanpassing (extra behandeling) gedaan.

Super fijne service

★★★★★

Altijd super fijne service , ze luisteren goed naar wat je belangrijk vind en perfecte behandeling. Ik kan niet meer zonder

Top!!!

★★★★★

Ik irriteerde mij aan het kuiltje in mijn kin. Zoals de meeste zeggen “billenkin” dus. Nog nooit heb ik iets gedaan qua fillers of botox. Ik vond het dus ontzettend spannend! Mijn onzekerheid is totaal weggehaald en het is erg natuurlijk geworden. Echt een aanrader!!!

Bunny lines behandeling

Een zichtbaar gladdere neus

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?