Botox tegen hals- en huidverslapping

Kijk je in de spiegel en stoor je je aan de steeds slapper wordende huid van jouw hals? Een botox behandeling geeft jouw hals zijn stevigheid weer terug.

Prijs botox hals- en huidverslapping:

Hals en halsstrengen

v.a. 269,-

Last van huidveslapping van de hals?

Bij het ouder worden, en een te veel zonlicht verliest de huid van de hals steeds meer elasticiteit waardoor de hals steeds slapper wordt. De halsspieren proberen verslapping en verlies van volume tegen te gaan door zich steeds meer aan te spannen. Daardoor worden de karakteristieke horizontale lijnen en rimpels in de hals die je ouderdom verraden steeds zichtbaarder.

Naarmate je ouder wordt zal naast het gezicht ook de hals slapper worden. Het kan je dan belemmeren om kleding te dragen met een wat open decolleté of die wat minder aansluitend zijn. Een slappere huid van de hals kan daarom als storend worden ervaren, maar er zijn goede behandelingen voor.

Met bijvoorbeeld botox injecties is het mogelijk om de halsspieren te ontspannen waardoor de hals weer wat strakker wordt. De horizontale lijnen zullen hierdoor ook afnemen. 

Daarnaast leveren bijvoorbeeld onze Necktite, Morpheus8 en Profhilo behandeling erg mooie resultaten op voor de hals, halsverstrakking en halsverjonging.

mooie jonger ogende hals

behandeling: 15 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 3 tot 4 maanden

herhaal advies: 3 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

gratis touch-up binnen 4 weken

Botox ontspant de halsspier, jouw hals wordt zichtbaar mooier

Botuline toxine of botox is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Wanneer de halsspieren verantwoordelijk zijn voor de verslapping en rimpels kunnen we botuline toxine gebruiken om de spierspanning te verminderen. De spier zal dus ontspannen, de hals wordt zichtbaar gladder en de horizontale lijnen verzachten of verdwijnen zelfs helemaal.

Er zijn verschillende behandelingen voor de hals mogelijk. De arts zal tijdens het vrijblijvende consult deze uitvoerig met jou bespreken.

botox hals voor en na

hals-before
hals-after

Over de botox hals- en huidverstrakking behandeling

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden of langer aan afhankelijk van eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 a 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

Uitstekend

★★★★★

Ik ben een aantal keer geweest, de service is perfect. Shirin neemt de tijd voor je en voor een touch-up kan je terug komen en daar hoef je niets voor te betalen. Elke keer wordt de tijd voor je genomen. Absolute aanrader.

Zeer vriendelijk & professioneel

★★★★

Prettige kliniek, smaakvol ingericht en deskundig personeel. Ook de controles worden zeer zorgvuldig uitgevoerd en kritisch bekeken. Daar waar nodig is wordt een aanpassing (extra behandeling) gedaan.

Geweldig

★★★★★

Super fijn advies, Deborah luistert echt naar je wensen,geeft goed advies en luistert echt naar je

Een gladdere hals?

Vertoont je hals steeds meer verslapping? Kom snel langs bij Glow Clinic

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?