Neuscorrectie met filler

Een bezoek aan de plastisch chirurg is niet meer de enige oplossing voor het verhelpen van een asymmetrie of oneffenheid van de neus.

Prijs filler neuscorrectie:

Neuscorrectie

429,-

Asymmetrie en oneffenheden aan de neus corrigeren met een filler

Ben jij ontevreden over jouw neus? Stoor jij je aan assymetie, een bobbel of een hangende neuspunt? Geen zorgen! Een bezoek aan de plastisch chirurg is namelijk niet meer de enige oplossing voor het verhelpen van dit ‘probleem’.

De neus is één van de weinige gebieden in je gezicht die min of meer gespaard blijft bij het verouderen. Echter, omdat de neus zich centraal in het gezicht bevindt, valt een asymmetrie of oneffenheid al snel op. Een niet-chirurgische neuscorrectie is een mooie oplossing als je niet helemaal tevreden met de vorm van je neus. De niet-chirurgische neuscorrectie is de laatste jaren steeds populairder geworden. 

De reden hiervoor is dat er met behulp van injectables vaak dezelfde resultaten behaald kunnen worden als met een operatie. Echter hoef je hiervoor niet onder het mes te gaan en is de hersteltijd van een behandeling met injectables niet te vergelijken met die van een operatie. Bij een niet-chirurgische neuscorrectie loop je vaak na 30 minuten de kliniek uit en kan je direct je verder met je dagelijkse bezigheden.

Het verminderen van een bobbel op de neus
Het rechter maken van de neusbrug
Het verhogen van de neusbrug
Het corrigeren van een naar beneden staand neuspunt

mooie vorm van de neus

behandeling: 30 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 6 tot 12 maanden

herhaal advies: 1 to 2 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Neuscorrectie met hyaluronzuur filler

Voor het corrigeren van de neus wij een filler met hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, omdat het veilig en weer afbreekbaar is en een natuurlijk resultaat geeft. Daarmee kunnen knobbels, deuken of andere oneffenheden op of in uw neus prima worden aangepakt. Het effect van deze behandeling is meteen zichtbaar en houdt tot soms wel een jaar aan.

Filler neuscorrectie resultaten voor en na

Voor en na neuscorrectie filler van meisje in profiel
Voor en na neuscorrectie filler van neerwaardse neuspunt

Over de neuscorrectie behandeling

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

De huid wordt eerst gereinigd en gedesinfecteerd, waarna de filler wordt ingespoten. De filler zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en stimuleert de collageen aanmaak in de huid. Zo zorgen ze voor versteviging en hydratatie van de huid en dus voor een betere huidkwaliteit.  Eventueel kunnen wij bepaalde delen van het gelaat nog voorzien van een verdovende crème of verdovende prikjes toepassen; zo ben je verzekerd van een pijnloze behandeling.

Na de neus corrigerende behandeling kan in sommige gevallen sprake zijn van roodheid en / of een lichte zwelling. In een enkel geval kan er ook een bloeduitstorting ontstaan. Deze symptomen verdwijnen na een aantal dagen. Na de behandeling kun je direct je dagelijkse bezigheden oppakken.

Het effect van een filler is meteen zichtbaar. Het volumeverlies is (deels) hersteld en de lijnen zijn zachter. Gemiddeld houdt het effect van een rimpelbehandeling met fillers 6 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de huidtype en het behandelde gebied. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je wilt kan je de behandeling probleemloos herhalen.

Erg mooie kliniek

★★★★★

Erg mooie zaak met hele fijne mensen, Je voelt je gelijk op je gemak. eerlijk en oprecht advies vóór de behandeling. Oh en de koffie is ook heerlijk!

Zeer tevreden

★★★★★

Ik ben al meermaals behandeld geweest door dr. Shirin en ben zeer tevreden over haar werk. Ik kom vanuit België graag naar Breda gereden om me door haar te laten behandelen. De service is top en de kliniek is vlot bereikbaar.

Top!!!

★★★★★

Ik irriteerde mij aan het kuiltje in mijn kin. Zoals de meeste zeggen “billenkin” dus. Nog nooit heb ik iets gedaan qua fillers of botox. Ik vond het dus ontzettend spannend! Mijn onzekerheid is totaal weggehaald en het is erg natuurlijk geworden. Echt een aanrader!!!

Neuscorrectie met filler

Last van een asymmetrische of bobbel op de neus?

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?