Botox voorhoofd

Naarmate we ouder worden en door het herhaaldelijk optrekken van de wenkbrauwen worden voorhoofdsrimpels steeds meer zichtbaar. Voorhoofdsrimpels kunnen je er vermoeid uit laten zien. Gelukkig zijn deze goed te behandelen met botox zodat jij langer kan genieten van een zelfverzekerd spiegelbeeld.

Prijs botox voorhoofd:

Voorhoofdsrimpels

139,-

Frons + Voorhoofd

269,-

Frons + Voorhoofd + Kraaienpootjes

379,-

Voorhoofdsrimpels zijn vaak erg kenmerkend voor je uitstraling

wrinkles skincare and beauty worry of a black wom 2023 01 13 02 58 23 utc

De behandeling van de voorhoofdsrimpels met botox is relatief eenvoudig en zal wonderen doen voor je uitstraling.

Met het verstrijken van de jaren worden rimpels bij iedereen zichtbaar. De huid wordt minder elastisch door afname van collageen en elastine in je huid. Echter zijn de voorhoofdsrimpels bij een sterkere gezichtsmimiek eerder aanwezig. Wanneer de huid (deels) haar kracht verliest om de lijnen in rust te laten vervagen, zullen de voorhoofdsrimpels ook bij een ontspannen voorhoofdsspier zichtbaar blijven. Deze lijnen kunnen voor een vermoeide uitstraling zorgen. Zit je hier niet op te wachten en wil graag de voorhoofdslijnen laten vervagen zodat je er net zo fris uitziet als je je voelt? Dan kan een botox behandeling uitkomst bieden.

een uitgeruste en ontspannen uitstraling

behandeling: 15 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 3 tot 4 maanden

herhaal advies: 3 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

gratis touch-up binnen 4 weken

Botox ontspant de spier die voorhoofdsrimpels veroorzaken

Bij deze botox behandeling krijg je een aantal kleine prikjes in de voorhoofdsspier. Botuline toxine of botox is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Aangezien de voorhoofdsrimpels veroorzaakt worden door de activiteit van de onderliggende spieren gebruiken we botuline toxine om de spierspanning te verminderen. Doordat de voorhoofdsspieren ontspannen krijgt de huid rust om te herstellen en zullen de rimpels minder zichtbaar worden of zelfs helemaal verdwijnen.

Vaak worden er meerdere zones zoals de kraaienpootjes, frons, wenkbrauw en/of voorhoofdsrimpels tegelijk behandeld om de natuurlijke balans in het gezicht te behouden. Wanneer in sommige gevallen de voorhoofdsrimpels in rust nog steeds zichtbaar blijven kan de arts er voor kiezen de rimpels verder te verzachten door op te vullen met een filler.

Ondanks dat botox een een uitstekende behandeling is tegen voorhoofdsrimpels is ook de keuze van een ervaren cosmetisch arts (zoals onze Glow Clinic artsen) enorm belangrijk. De juiste dosering, de jarenlange ervaring en preciese plaatsing van de botuline toxine is belangrijk voor een mooi, natuurlijk resultaat. 

botox voorhoofd voor en na

Forehead,Women,Wrinkles,Before,And,After

Over de botox voorhoofd behandeling

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden of langer aan afhankelijk van eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 a 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

Geweldig

★★★★★

Super fijn advies, Deborah luistert echt naar je wensen,geeft goed advies en luistert echt naar je

Top!!!

★★★★★

Ik irriteerde mij aan het kuiltje in mijn kin. Zoals de meeste zeggen “billenkin” dus. Nog nooit heb ik iets gedaan qua fillers of botox. Ik vond het dus ontzettend spannend! Mijn onzekerheid is totaal weggehaald en het is erg natuurlijk geworden. Echt een aanrader!!!

Erg mooie kliniek

★★★★★

Erg mooie zaak met hele fijne mensen, Je voelt je gelijk op je gemak. eerlijk en oprecht advies vóór de behandeling. Oh en de koffie is ook heerlijk!

Natuurlijke uitstraling behouden?

Wil je voorhoofdsrimpels verminderen ?

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?