Botox tegen rokerslijntjes en liprimpels

De verticale lijntjes boven en onder de lippen worden ook wel rokerslijntjes genoemd. De lijntjes doen u er ouder uitzien dan u zich voelt.

Prijs botox rokerslijntjes:

Rokerslijntjes

89,-

Heb je last van rimpels rondom je lippen en mond?

De rimpels ontstaan door het tuiten of samentrekken van de lippen in combinatie met veroudering van de huid. Veelvuldig aanspannen van de lippen bij roken draagt bij aan het ontstaan van deze lijntjes, al ontstaan ze ook bij mensen die niet roken. De lijntjes doen jou er ouder uitzien dan je jezelf voelt en dat kan erg hinderlijk zijn.

Meestal wordt er voor het verminderen van de rokerslijntjes bij aanzienlijk volumeverlies rondom de mond gekozen voor een behandeling met een filler. Echter in bepaalde situaties wanneer het volumeverlies gering is kan er gekozen worden voor een behandeling met botox of een combinatie van de twee. 

Botox voor rokerslijntjes vermindert de spierspanning in de spier rond de mond, waardoor de lijntjes verzachten of verdwijnen. 

minder rimpels rond de lippen

behandeling: 15 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 3 tot 4 maanden

herhaal advies: 3 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

gratis touch-up binnen 4 weken

Botox ontspant de spier rondom de mond en lippen die de rokerslijntjes veroorzaken.

Botuline toxine is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Wanneer we botox gebruiken om de rimpels rond de mond aan te pakken gaan we erg voorzichtig en terughoudend te werk. De arts kijkt samen met jou wat de beste behandeling voor de rokerslijntjes is. Zo zijn bijvoorbeeld een filler of Tixel behandeling ook erg effectief in het behandelen van jouw rimpels rondom je lippen.

Ondanks dat botox een een uitstekende behandeling is tegen rokerslijntjes is ook de keuze van een ervaren cosmetisch arts (zoals onze Glow Clinic artsen) enorm belangrijk. De juiste dosering, de jarenlange ervaring en preciese plaatsing van de botuline toxine is belangrijk voor een mooi, natuurlijk resultaat. Je begrijpt dat wij niet willen dat je straks geen kop koffie meer kan drinken.

Botox rokerslijntjes resultaten voor en na

Liprimpels voor en na behandeling met botox
Voor en na van rokerslijntjes behandeling met botox

Over de botox rokerslijntjes behandeling

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden of langer aan afhankelijk van eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 a 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

Na jaren de stap gezet

★★★★★

Na jaren een gummy smile te hebben gehad ( tandvleeslach) de stap gezet om er iets aan te laten doen. Heel erg goed geholpen en ook de na controle weer super geholpen omdat het de eerste keren niet helemaal het gewenste effect had. Ik lach weer vol zelfvertrouwen

Uitstekend!

★★★★★

Ik heb al een aantal keer mijn traangootjes laten behandelen bij Shirin. Zeer vakkundige arts, ze legt altijd alles uitgebreid uit en bespreekt wat ik kan verwachten van de behandeling. Ik ben zeer tevreden en beveel Glow Clinic absoluut aan.

Uitstekend

★★★★★

Wederom vakkundig geholpen door kayo voor Botox behandeling. Echt een vakvrouw. Kom hier al 2 jaar. Geen enkele kliniek heeft zoveel positieve reviews. Dat zegt genoeg!

Jeugdigere lippen

Liprimpels behandelen met behoud van je natuurlijke uitstraling?

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?