Botox tegen migraine en hoofdpijn

Botox heeft bij de behandeling van migraine en spierspanningshoofdpijn zijn effectiviteit reeds bewezen. Hierdoor neemt (in 70% van de gevallen) de frequentie en de intensiteit van de migraineaanvallen af.

Prijs botox migraine:

Migraine

v.a. 139,-

Last van migraine? Botox remt de migraine aanvallen af.

Als je vaker last hebt van hoofdpijn, met name migraine, dan weet je dat dit behoorlijk hinderlijk kan zijn. Je hebt last van hevige pijn die je belemmert in je functioneren. Het liefst zou je deze aanvallen willen voorkomen en pijnvrij door het leven willen gaan. Alhoewel de precieze oorzaak van migraine nog niet bekend is, schijnt een verhoogde spierspanning en het onwillekeurig aanspannen van de aangezichtsspieren hierbij een rol te spelen. 

Migraine komt in aanvallen. Deze aanvallen kunnen op elk moment van de dag optreden. De pijn is hevig en kan gepaard gaan met misselijkheid, braken en overgevoeligheid voor licht en geluid. Tijdens een dergelijke migraine-aanval kan je vaak niet anders dan in een donkere kamer op bed liggen en wachten tot de klachten weer overgaan.

Een migraine aanval kan je dus behoorlijk belemmeren in je functioneren. Je wilt graag zo snel mogelijk van de pijn af zodat je weer actief bezig kan zijn. Het liefst zou je de aanvallen zelfs helemaal voorkomen want als je er eenmaal een hebt, zit er niets anders op dan het te doorstaan.

minder migraine aanvallen

behandeling: 15 min

controle na 2 - 4 weken

hoge mate van effectiviteit

vrijwel pijnloos

effect: gem. 3 tot 4 maanden

herhaal advies: 3 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

Reeds na enkele dagen merk je het effect

Migraine weten te voorkomen of verzachten met botox.

Botuline toxine of botox heeft bij de behandeling van migraine en spierspanningshoofdpijn zijn effectiviteit bewezen. Het zorgt voor het ontspannen van bepaalde spieren. Hierdoor neemt in 70% van de gevallen de frequentie en de intensiteit van de migraineaanvallen af. Bij een botox behandeling van migraine krijgt u een aantal kleine prikjes in bepaalde spiergroepen. Botuline toxine of botox is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Aangezien men ervan uitgaat dat migraine veroorzaakt wordt door onder meer de spanning van bepaalde spieren gebruiken we botuline toxine om net die spierspanning te verminderen. 

Over de botox migraine behandeling

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden of langer aan afhankelijk van eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 a 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

Geweldig

★★★★★

Ik had een litteken waar ik me heel erg aan stoorde. Op advies van een vriendin hier terecht gekomen en zo ontzettend blij en gelukkig met het resultaat. Ik wou dat ik de stap eerder had genomen. Weer helemaal happy met mezelf.

Fantastisch!

★★★★★

Wat een onwijs lief en goed personeel, stellen je ontzettend op je gemak! Geven een eerlijk advies en leggen je helemaal uit hoe ze het gaan doen! En wat een FANTASTISCH eind resultaat. Ik kom zeker weten weer terug!

Fijne arts, goede uitleg mooi resultaat

★★★★★

Na lang zoeken fijne kliniek gevonden. Vriendelijke arts. Zonder probleem bijspuiten. Mooie praktijk, geen prijsvechter uitstraling

Kopzorgen?

Belemmert migraine jouw dagelijkse functioneren?

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?