Je bent prachtig zoals je bent, maar toch kun je het gevoel hebben niet helemaal ‘lekker in je vel’ te zitten. Je huid bepaalt voor een groot deel je uitstraling en daarmee hoe je je voelt. Bij Glow Clinic helpen we je aan een stralend spiegelbeeld dat je vol zelfvertrouwen kunt toelachen.

Een vitale en egale huid geeft je een energieke en frisse uitstraling – een uitstraling die past bij wie jij bent. Bij Glow Clinic maken we gebruik van o.a. peelings, cosmeceuticals en microneedling, waarmee we zorgen voor een frisse, vitale en egale huid.

Met peelings en cosmeceuticals kunnen we de huid van het gelaat, de hals, het decolleté en de handen verbeteren. Met microneedling herstellen we het volumeverlies in het gezicht, maken we de huid strakker en verbeteren we de huidstructuur en kwaliteit.

Ben je benieuwd hoe we jouw huid extra kunnen laten stralen? Plan vandaag nog een afspraak in.
De huidverbeteringsbehandeling

Een stralend resultaat in 5 stappen

De huid kan enorm bepalend zijn voor je uitstraling en verdient dan ook de beste zorg. Jouw hulpvraag staat centraal, vanuit daar stellen wij een passend en persoonlijk behandelplan op

1 Hulpvraag

De huidverbeteringsbehandeling begint met jouw hulpvraag. Waar ben je ontevreden over, wat zou je graag anders zien of juist behouden? Wat zijn je wensen en verwachtingen?

2 Analyse

Als arts analyseren we je huid nauwkeurig, we kijken naar de oorzaak en het onderliggende probleem. We bespreken wat er mogelijk is en stellen een persoonlijk behandelplan op.

3 Behandelplan

We bieden je eerlijk advies o.b.v. reële verwachtingen. We geven je uitleg over de verschillende procedures, de prijs, risico’s, nazorg en eventuele nabehandeling/ controle.

4 Behandeling

We leggen de huidverbeteringstechniek zorgvuldig uit en blijven actief overleggen met jou als cliënt. We reinigen en desinfecteren de huid en voeren de behandeling uit.

5 Nazorg

We plannen een afspraak in voor de nazorg, controle of eventuele vervolgbehandeling. Ook geven we je uitgebreid nazorgadvies.

Ben je klaar voor de eerste stap naar een nog stralender spiegelbeeld? Plan een afspraak in.
Onze klanten

Klant ervaringen

Roberto Cheong

Veilig en deskundig advies

Nicole

Ik ging voor het eerst botox uitproberen en vond alles spannend. Achteraf was dit niet nodig! Dokter Shirin heeft echt de tijd genomen. Mij hebben ze als een vaste klant erbij.