Huidverbetering en huidverjonging

Wij bieden diverse huidverjongende en huidverbeterende behandelingen en producten aan. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende behandelingen bij Glow Clinic Breda. Heb je vragen, neem dan even contact met ons op!

gewenste verbetering

Welke indicatie wil je graag verbeteren?

Indicatie

lichaamszone

Voor welke lichaamszone zoek je een behandeling?

Zone

indicatie

Welke indicatie wens je te verbeteren?

Indicatie

zone

Voor welke lichaamszone zoek je een behandeling?

Zone
Behandeling

Profhilo

Profhilo verbetert de huidkwaliteit en het herstelt de natuurlijke stevigheid van de huid. Het resultaat is een significante maar zeer natuurlijk uitziende huidverbetering en verstrakking. Een prijswinnende injectable behandeling met bewezen resultaten. Een echte top...

lees meer...
Behandeling

Profhilo Body

Profhilo Body tegen verslapte huid op het lichaam. Geschikt voor huidverslapping aan de binnenkant van de bovenarmen, bovenbenen, de buik, handen of decolleté.

lees meer...
Behandeling

Hydrafacial

Met de pijnloze en ontspannende Hydrafacial behandeling verminderen we onzuiverheden, fijne lijntjes, doffe huid, grove huidstructuur en pigmentvlekken

lees meer...
Behandeling

Morpheus 8

Microneedling met RF Energie. Met een Morhpheus 8 behandeling ga je terug in de tijd. Het herstelt de contouren van het gezicht en lichaam en weet de huidkwaliteit aanzienlijk te verbeteren.

lees meer...

Naarmate we ouder worden verslapt de huid en zakt deze langzaam naar beneden. De NeckTite is de ideale manier om verslapte huid in de nek of juist een onderkin aan te pakken.

lees meer...
Behandeling

Lumecca

Stoor jij je aan ouderdomsvlekjes op de huid, roodheid of adertjes? Heb je zichtbare zonschade of wil je gewoon graag je huid egaliseren? Dan is Lumecca misschien wel de ideale oplossing voor jou.

lees meer...
Behandeling

Diolaze XL

Jeuk, bultjes, ingegroeide haartjes zijn verleden tijd wanneer je begint met laserontharing met de DiolazeXL. De ontharingslaser vernietigt ongewenste haren inclusief haarzakje, waardoor de ongewenste haargroei wordt opgelost!

lees meer...
Behandeling

Forma-V

Het verouderingsproces heeft invloed op alle aspecten van het vrouwenlichaam en dus ook het vaginale gebied. Forma V is het alternatief voor invasieve vaginale chirurgie om dit gebied aan te pakken.

lees meer...
Behandeling

HAPPY Intim

Happy Intim Rebirth & Peel: Twee revolutionaire behandelingen bij Glow Clinic Breda voor een vernieuwde en verjongde schoonheid van jouw intieme zone.

lees meer...

De CryoPen maakt het mogelijk om gemakkelijk en doeltreffend onder meer fibromen, wratten, ouderdomsvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels te verwijderen met behulp van direct inzetbare vrieskracht.

lees meer...

Een skin booster die ook dynamische rimpels verzacht zonder botox? Een reeks vrijwel pijnloze micro-injecties verbetert de algehele huidkwaliteit en heeft daarnaast een stretchend effect waardoor oppervlakkige dynamische rimpels verzacht worden.

lees meer...
Behandeling

RRS HA Eyes

RRS HA Eyes® (een Skinbooster voor rondom de ogen) is een behandeling, die vochtwallen (“puffy eyes”), donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen vermindert en de oogcontouren verbetert.

lees meer...
Behandeling

Peelings

Peelings hebben huidverjongende eigenschappen. Een peeling bevordert celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid egaler, nemen pigmentvlekken af, worden poriën en fijne lijntjes minder zichtbaar en kan de huid zich vernieuwen en verjongen.

lees meer...
Behandeling

Tixel

Tixel is een apparaat dat gebruik van warmte om de huid te verjongen of littekens te verbeteren. De huid wordt door de behandelingen zelf aan het werk gezet om collageen en elastine aan te maken...

lees meer...

Vitamine B12 zijn vitaminen die een belangrijke rol in allerlei chemische processen binnen ons lichaam zo activeert het ondermeer de natuurlijke energie van jouw lichaam!

lees meer...

Huidverbetering bij Glow Clinic Breda - een gezonde huid is een mooie huid!

Onze huidverbeterende en huidverjongende behandelingen laten je huid gezond(er) functioneren of zetten je huid aan om huidschade te herstellen. De vraag naar deze behandelingen en producten neemt steeds toe. Wij gebruiken enkel producten waarvan de werking met wetenschappelijk onderzoek en wellicht nog belangrijker in de praktijk bewezen is.

Huidverbetering en huidverzorging worden vaak in één adem genoemd. Dit is jammer, want er zijn nogal wat verschillen. Een schoonheidsspecialiste werkt voornamelijk met huidverzorging. Je huid wordt oppervlakkig behandeld met verzorgende maskers en/of ontspannende massages. Je huid wordt meer glad en soepel gehouden. Natuurlijk zie je resultaat, maar dit zal slechts van korte duur zijn, vaak de eerste paar dagen na de behandeling.

Wil je echt je huid verbeteren en/of verjongen, kan je je beter laten behandelen bij een kliniek als Glow Clinic. Rimpels, pigmentvlekken, acne littekens en grove poriën worden namelijk met huidverzorging alleen niet opgelost. Onze producten hebben een hoge concentratie aan werkstoffen waardoor de huid op een natuurlijke manier positief wordt beïnvloed. Ons behandelaanbod daarentegen is erg uitgebreid. Het zichtbare resultaat van deze behandelingen is vaak enorm. Zeker in combinatie met de juiste producten voor jouw huid, zullen er mooie en langdurige resultaten kunnen worden behaald.