Botox zeer effectief tegen overmatig zweten

Overmatig zweten is een veelvoorkomend probleem bij mensen van alle leeftijden. Maken de natte plekken en geur onder je oksels je onzeker? Dan kan een botox behandeling je snel van je transpiratieprobleem verlossen.

Prijs botox overmatige transpiratie:

Overmatig transpireren oksels/handen - Medium

479,-

Overmatig transpireren oksels - Strong

639,-

Overmatig zweten: oksels, handpalmen en voetzolen effectief te behandelen met botox.

Iedereen transpireert om warmte kwijt te raken. Sommige mensen hebben echter last van het overmatig zweten. Overmatig transpireren (hyperhidrose) is een hele vervelende klacht en kan op verschillende plekken in het lichaam optreden. Overmatig zweten kan sterk verminderd worden met een botox behandeling.

Overmatig zweten is erg hinderlijk en zorgt vaak voor grote onzekerheid in het dagelijkse functioneren. Bij de behandeling van overmatig zweten met botox wordt botox geïnjecteerd in de zweetklieren. De toxine blokkeert de zenuw die zweetklieren aanstuurt, waardoor de klieren geen zweet meer kunnen produceren. 

De behandeling van overmatig zweten met botox is bijzonder effectief en je zal je vele malen prettiger en zelfverzekerder laten voelen!

Niet enkel je oksels komen in aanmerking, maar ook je handpalmen en voetzolen kunnen met botox behandeld worden.

veel minder zweetproductie

behandeling: 15 min

controle na 2 - 4 weken

blokkeert de zweetzenuwen

vrijwel pijnloos

effect: gem. 3 tot 4 maanden

herhaal advies: 3 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

geschikt voor oksels, handpalmen en voetzolen

Botox blokkeert de zenuwen die je overmatig laten zweten.

Botuline toxine of botox heeft bij de behandeling van overmatig transpireren zijn effectiviteit bewezen. Het zorgt ervoor dat de zweetkliertjes verantwoordelijk voor de overmatige transpiratie tijdelijk geïnactiveerd worden. Na enkele maanden komt de zweetproductie weer op gang. Het is een veelvuldig uitgevoerde behandeling met zeer blije en tevreden cliënten tot gevolg. 

Over de botox behandeling tegen het zweten

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden of langer aan afhankelijk van eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 a 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

Zeer positieve ervaring

★★★★★

Behandeling van frons, eerste keer. Na telefonisch gesprek kreeg ik een goede instructie en antwoord op al mijn vragen. Een prachtig ingerichte locatie met vriendelijke mensen. Ik ben echt heel erg blij met het eindresultaat, ziet er heel natuurlijk uit, precies dat wat ik hoopte!

Fantastisch!

★★★★★

Wat een onwijs lief en goed personeel, stellen je ontzettend op je gemak! Geven een eerlijk advies en leggen je helemaal uit hoe ze het gaan doen! En wat een FANTASTISCH eind resultaat. Ik kom zeker weten weer terug!

Fijne arts, goede uitleg mooi resultaat

★★★★★

Na lang zoeken fijne kliniek gevonden. Vriendelijke arts. Zonder probleem bijspuiten. Mooie praktijk, geen prijsvechter uitstraling

Roep het zweten een halt toe

Belemmert overmatig zweten jouw dagelijkse functioneren?

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?