Botox wenkbrauwlift

Afhangende of lage wenkbrauwen kunnen zorgen dat je er treurig, ontevreden of zelfs een beetje nors uitziet. Een behandeling met botox zorgt weer voor die mooie open en vriendelijke blik.

Prijs botox wenkbrauwlift:

Frons + Wenkbrauwlift

228,-

Kraaienpootjes + Wenkbrauwlift

228,-

Wenkbrauwlift enkel in combinatie met fronsrimpel behandeling

Voor een optimale open blik voeren wij sinds november 2021 enkel nog de wenkbrauwlift uit in combinatie met een botox fronsrimpel behandeling. Enkel deze combinatie zorgt voor die optimale open blik.

Je wenkbrauwen liften met botox voor een vriendelijke open blik

Sommige mensen worden met lage wenkbrauwen geboren, bij anderen wint op een gegeven moment de zwaartekracht. Bij lage of hangende wenkbrauwen zie je er vermoeider uit en lijken uw ogen dieper in de oogkassen te liggen. Vaak biedt een behandeling met botox een uitweg om je wenkbrauwen te liften. 

Botox is een zeer efficiënt middel om laaghangende wenkbrauwen mee te behandelen en subtiel te liften. De behandeling van de wenkbrauwen met botox is relatief eenvoudig en kan wonderen doen voor jouw uitstraling en die mooie open vriendelijke blik.

Wanneer de spierspanning niet de oorzaak is van de hangende wenkbrauwen kan een filler gebruikt worden om wenkbrauwen te liften. Jouw arts bespreekt tijdens een vrijblijvend consult graag de mogelijkheden.

een frisse uitgeruste blik

behandeling: 15 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 3 tot 4 maanden

herhaal advies: 3 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

gratis touch-up binnen 4 weken

Botox ontspant de spiertjes die jouw wenkbrauwen omlaag trekken

Botuline toxine of botox is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Met een botox injectie bij de wenkbrauwen zullen we de spiertjes die verantwoordelijk zijn voor het omlaag trekken van de wenkbrauwen laten ontspannen, waardoor de wenkbrauwen automatisch subtiel gelift worden. Daardoor lijkt je blik frisser en minder vermoeid. 

Ook het behandelen van één van beide wenkbrauwen is mogelijk om ongelijkheden te corrigeren.

Vaak worden er meerdere zones zoals de kraaienpootjes, frons, wenkbrauw en/of voorhoofdsrimpels tegelijk behandeld om de natuurlijke balans in het gezicht te behouden. Voor een optimale open blik voeren wij de wenkbrauwlift enkel nog uit in combinatie met een botox behandeling voor de fronsspieren. 

Ondanks dat botox een een uitstekende behandeling is tegen voorhoofdsrimpels is ook de keuze van een ervaren cosmetisch arts (zoals onze Glow Clinic artsen) enorm belangrijk. De juiste dosering, de jarenlange ervaring en preciese plaatsing van de botuline toxine is belangrijk voor een mooi, natuurlijk resultaat. 

Over de botox voorhoofd behandeling

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden of langer aan afhankelijk van eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 a 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

Uitstekend

★★★★★

Wederom vakkundig geholpen door kayo voor Botox behandeling. Echt een vakvrouw. Kom hier al 2 jaar. Geen enkele kliniek heeft zoveel positieve reviews. Dat zegt genoeg!

Geweldig

★★★★★

Super fijn advies, Deborah luistert echt naar je wensen,geeft goed advies en luistert echt naar je

Zeer tevreden

★★★★★

Ik ben al meermaals behandeld geweest door dr. Shirin en ben zeer tevreden over haar werk. Ik kom vanuit België graag naar Breda gereden om me door haar te laten behandelen. De service is top en de kliniek is vlot bereikbaar.

Hangende wenkbrauwen?

Laat je wenkbrauwen liften met botox voor een frisse, open blik

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?