Botox cellulitis kin

Kijk je in de spiegel en zie je dat je kin steeds meer putjes en deukjes vertoont? Je hebt meer dan waarschijnlijk last van een cellulitis kin!

Prijs botox putjes kin:

Kin putjes (cellulitis kin)

89,-

Last van putjes in de kin? De cellulitis kin behandeling met botox.

Menig vrouw, maar ook mannen, maken zich zorgen over het ontstaan van rimpels, lijntjes en oneffenheden in het gezicht of op het lichaam. Ook je kin kan je de nodige kopzorgen bezorgen, maar dan wel met een ander probleem, namelijk de cellulitis kin.

De kinspier is een zeer bewegelijke spier. Zonder dat je het in de gaten hebt, gebruik je hem de hele dag door bij het eten, lachen, praten etc. Overactiviteit van deze spier zorgt voor het ontstaan van putjes en deukjes op de kin. Aanvankelijk zullen de putjes enkel bij het aanspannen van de spier zichtbaar zijn. Echter, met het verstrijken van de jaren, verandert de spier van vorm. Het trekt dan van binnenuit aan de huid en zorgt ervoor dat de putjes en deukjes permanent zichtbaar blijven.

Dit is erg vergelijkbaar met cellulitis op de benen en dijen. Vandaar de naam cellulitis kin. Zowel mannen als vrouwen kunnen last hebben van een cellulitis kin. Vanzelfsprekend is dit afhankelijk van de mate van spieractiviteit en heeft de een er meer last van dan de ander. Wel komt een cellulitis vaker voor bij een overbeet of een teruggetrokken onderkaak en kin.

Met botuline toxine kunnen we de kinspier ontspannen waardoor de putjes en deukjes verzachten of helemaal verdwijnen.

een uitgeruste en ontspannen uitstraling

behandeling: 15 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 3 tot 4 maanden

herhaal advies: 3 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

gratis touch-up binnen 4 weken

Botox ontspant de kinspier die de putjes in de kin veroorzaakt

Botuline toxine of botox is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Aangezien een cellulitis kin veroorzaakt wordt door de activiteit van de onderliggende spiervezels van de kinspier, gebruiken we botuline toxine om de spierspanning te verminderen. De spier zal dus ontspannen, de huid krijgt rust om te herstellen en de putjes zullen minder zichtbaar worden of zelfs helemaal verdwijnen. Dit laatste is natuurlijk ook afhankelijk van de huidkwaliteit.

Wanneer er sprake is van een overbeet of een teruggetrokken kaak of kin, kan aanvullend gebruik worden gemaakt van hyaluronzuur fillers om meer harmonie in het gezicht te creëren. Beide behandelingen zijn vrijwel pijnloos en geven een prachtig en natuurlijk resultaat.

Kies een ervaren cosmetisch arts (zoals onze Glow Clinic artsen) voor jouw botox behandeling. De juiste dosering, de jarenlange ervaring en preciese plaatsing van de botuline toxine is belangrijk voor een mooi, natuurlijk resultaat. 

Over de botox cellulitis kin behandeling

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden of langer aan afhankelijk van eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 a 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

Zeer tevreden

★★★★★

Ik ben al meermaals behandeld geweest door dr. Shirin en ben zeer tevreden over haar werk. Ik kom vanuit België graag naar Breda gereden om me door haar te laten behandelen. De service is top en de kliniek is vlot bereikbaar.

Zeer nette, vriendelijke kliniek

★★★★★

De artsen geven goed advies en bewaken je grenzen. Ik, als basic vrouw die minimaal met haar uiterlijk bezig is, ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Ik ben inmiddels 3x in 1 jaar geweest en alle keren super tevreden. En het mooie is dat niemand vraagt of ik wat heb laten doen, heel natuurlijk dus 😉

Uitstekend

★★★★★

Professioneel, open en duidelijk!! Voelde me heel erg op mijn gemak. Zou volgende x weer voor Glow Clinic kiezen.

Putjes kin behandelen?

Laat je kin er weer ontspannen en gladder uitzien

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?