Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

OVER ONS

Glow Clinic Breda

Glow Clinic, de meest persoonlijke cosmetische kliniek voor injectables zoals botox en filler behandelingen, huidverbetering en huidverjonging in Breda.
DIT ZIJN WIJ

Over Glow Clinic

wij heten u van harte welkom

Glow Clinic is een boutique medisch cosmetische kliniek gespecialiseerd in injectables zoals Botox en Filler behandelingen, huidverbetering en huidverjonging in Breda.

data-lazy-src="https://glowclinic.nl/wp-content/uploads/2018/10/facebook-image.jpg"

Bij Glow Clinic omarmen wij jouw schoonheid en bieden we je de helpende hand die jij zoekt om jouw ‘beauty’ die extra boost te geven waarnaar je verlangt. Met ruime ervaring, precisie en persoonlijke aandacht zorgen wij in onze cosmetische kliniek met subtiele en natuurlijke ingrepen voor een stralend spiegelbeeld dat jou vol vertrouwen toelacht.

Anti ‘anti aging’; want het ouder worden juichen wij toe. Echter begrijpen wij ook dat je dit graag doet op een manier waar jij je goed bij voelt. Met onze injectable behandelingen en huidverbeteringstechnieken zetten we jouw persoonlijkheid en pracht extra kracht bij – een stralend spiegelbeeld waarin jij je herkent, ongeacht je leeftijd.

Ervaring

Natuurlijke resultaten

Deskundigheid

Persoonlijk

team-glowclinic
ruim 14 jaar vakvrouwschap

Ons team van deskundige artsen staat voor je klaar

Wij zijn Drs. Deborah Lieuw-A-Len, Drs. Shirin Rostainejad en Drs. Kayo Hirano. De Professionele en deskundige artsen van "Glow Clinic" en altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen de medisch cosmetische wereld.

Deborah Lieuw-A-Len

Drs. Deborah

Shirin Rostainejad

Drs. Shirin

Laat je huid weer stralen!

Boek nu een volledig vrijblijvende consultatie afspraak.

VISIE

Straal en voel je goed

Schoonheid zit hem in de uitstraling. Om optimaal te kunnen stralen dient iemand zich mooi en goed te voelen. Wij helpen mensen hun uiterlijk te omarmen en hun beauty een extra boost te geven.

Als cosmetische kliniek willen wij mensen helpen de beste versie van zichzelf te zijn én te zien. Gezonde en energieke mensen die vol zelfvertrouwen hun spiegelbeeld toelachen – op ieder moment en elke leeftijd.

Met precisie, persoonlijke aandacht, deskundig vakvrouwschap en de beste producten, zetten wij de schoonheid van onze cliënten extra kracht bij – mooie diensten tegen een eerlijke prijs.

Boek afspraak