Glow Clinic, cosmetische kliniek voor injectables en huidverbetering

Glow Clinic, de meest persoonlijke cosmetische kliniek voor injectables zoals botox en filler behandelingen, huidverbetering en huidverjonging in Breda.

Over Glow Clinic Breda

Glow Clinic is een medisch cosmetische kliniek gespecialiseerd in injectables zoals botox en filler behandelingen, huidverbetering en huidverjonging in Breda.

Bij Glow Clinic omarmen wij jouw schoonheid en bieden we je de helpende hand die jij zoekt om jouw ‘beauty’ die extra boost te geven waarnaar je verlangt. Met ruime ervaring, precisie en persoonlijke aandacht zorgen wij in onze cosmetische kliniek met subtiele en natuurlijke ingrepen voor een stralend spiegelbeeld dat jou vol vertrouwen toelacht.

Anti ‘anti aging’; want het ouder worden juichen wij toe. Echter begrijpen wij ook dat je dit graag doet op een manier waar jij je goed bij voelt. Met onze injectable behandelingen en huidverbeteringstechnieken zetten we jouw persoonlijkheid en pracht extra kracht bij – een stralend spiegelbeeld waarin jij je herkent, ongeacht je leeftijd.

Play Video

Jarenlange ervaring

Natuurlijke resultaten

Persoonlijke aanpak

BIG geregistreerde artsen

Geen lange wachtlijsten

Eerlijk advies

Groot aanbod aan diverse behandelingen

Uitsluitend A-merken

+ 20.000 uitgevoerde behandelingen sinds opening in 2018

Het team van deskundige cosmetische artsen staat steeds voor je klaar

Drs. Deborah Lieuw-A-Len, Drs. Shirin Rostainejad en Drs. Kayo Hirano. De Professionele en deskundige artsen van "Glow Clinic" en altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen de medisch cosmetische wereld staan steeds voor je klaar om jouw 'beauty' die extra boost te geven waarnaar je verlangt.

Met ruime ervaring, precisie en persoonlijke aandacht zorgen onze BIG geregistreerde cosmetisch artsen voor een stralend spiegelbeeld dat jou vol vertrouwen toelacht.

You only have one reflection, let's make it your best one.

Big nummer: 99917068201

Shirin Rostainejad

Cosmetisch Arts
Big nummer: 79917182101

Kayo Hirano

Cosmetisch Arts
Big nummer: 69058832801

Deborah Lieuw-A-Len

Cosmetisch Arts

Sanne Ariens

Huidtherapeute

Tamara Bijl

Kliniek Manager

Birgit • Aukje • Natasja

Receptioniste

Onze visie: straal en voel je goed

Schoonheid zit hem in de uitstraling. Om optimaal te kunnen stralen dient iemand zich mooi en goed te voelen. Wij helpen mensen hun uiterlijk te omarmen en hun beauty een extra boost te geven.

Als cosmetische kliniek willen wij mensen helpen de beste versie van zichzelf te zijn én te zien. Gezonde en energieke mensen die vol zelfvertrouwen hun spiegelbeeld toelachen – op ieder moment en elke leeftijd.

Met precisie, persoonlijke aandacht, deskundig vakvrouwschap en de beste producten, zetten wij de schoonheid van onze cliënten extra kracht bij – mooie diensten tegen een eerlijke prijs.

Glow Clinic

Laat je huid weer stralen!

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?

Fijne arts, goede uitleg mooi resultaat

★★★★★

Na lang zoeken fijne kliniek gevonden. Vriendelijke arts. Zonder probleem bijspuiten. Mooie praktijk, geen prijsvechter uitstraling

Top!!!

★★★★★

Ik irriteerde mij aan het kuiltje in mijn kin. Zoals de meeste zeggen “billenkin” dus. Nog nooit heb ik iets gedaan qua fillers of botox. Ik vond het dus ontzettend spannend! Mijn onzekerheid is totaal weggehaald en het is erg natuurlijk geworden. Echt een aanrader!!!

Hele fijne sfeer in deze kliniek!

★★★★★

Drs. Kayo luistert naar mijn wensen en denk met mij mee, neemt de tijd en adviseert mij goed m.b.t. mijn behandeling.