Glow Clinic, cosmetische kliniek voor injectables en huidverbetering

Glow Clinic, de meest persoonlijke cosmetische kliniek voor injectables zoals botox en filler behandelingen, huidverbetering en huidverjonging in Breda.

Over Glow Clinic Breda

Glow Clinic is een medisch cosmetische kliniek gespecialiseerd in injectables zoals botox en filler behandelingen, huidverbetering en huidverjonging in Breda.

Bij Glow Clinic omarmen wij jouw schoonheid en bieden we je de helpende hand die jij zoekt om jouw ‘beauty’ die extra boost te geven waarnaar je verlangt. Met ruime ervaring, precisie en persoonlijke aandacht zorgen wij in onze cosmetische kliniek met subtiele en natuurlijke ingrepen voor een stralend spiegelbeeld dat jou vol vertrouwen toelacht.

Anti ‘anti aging’; want het ouder worden juichen wij toe. Echter begrijpen wij ook dat je dit graag doet op een manier waar jij je goed bij voelt. Met onze injectable behandelingen en huidverbeteringstechnieken zetten we jouw persoonlijkheid en pracht extra kracht bij – een stralend spiegelbeeld waarin jij je herkent, ongeacht je leeftijd.

Play Video

Jarenlange ervaring

Natuurlijke resultaten

Persoonlijke aanpak

BIG geregistreerde artsen

Geen lange wachtlijsten

Eerlijk advies

Groot aanbod aan diverse behandelingen

Uitsluitend A-merken

+ 20.000 uitgevoerde behandelingen sinds opening in 2018

Het team van deskundige cosmetische artsen staat steeds voor je klaar

Drs. Deborah Lieuw-A-Len, Drs. Shirin Rostainejad en Drs. Kayo Hirano. De Professionele en deskundige artsen van "Glow Clinic" en altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen de medisch cosmetische wereld staan steeds voor je klaar om jouw 'beauty' die extra boost te geven waarnaar je verlangt.

Met ruime ervaring, precisie en persoonlijke aandacht zorgen onze BIG geregistreerde cosmetisch artsen voor een stralend spiegelbeeld dat jou vol vertrouwen toelacht.

You only have one reflection, let's make it your best one.

Shirin Rostainejad
Big nummer: 99917068201

Shirin Rostainejad

Cosmetisch Arts
Kayo Hirano
Big nummer: 79917182101

Kayo Hirano

Cosmetisch Arts
Deborah Lieuw-A-Len
Big nummer: 69058832801

Deborah Lieuw-A-Len

Cosmetisch Arts

Tamara Bijl

Kliniek Manager

Aukje • Natasja

Receptioniste

Onze visie: straal en voel je goed

Schoonheid zit hem in de uitstraling. Om optimaal te kunnen stralen dient iemand zich mooi en goed te voelen. Wij helpen mensen hun uiterlijk te omarmen en hun beauty een extra boost te geven.

Als cosmetische kliniek willen wij mensen helpen de beste versie van zichzelf te zijn én te zien. Gezonde en energieke mensen die vol zelfvertrouwen hun spiegelbeeld toelachen – op ieder moment en elke leeftijd.

Met precisie, persoonlijke aandacht, deskundig vakvrouwschap en de beste producten, zetten wij de schoonheid van onze cliënten extra kracht bij – mooie diensten tegen een eerlijke prijs.

Glow Clinic

Laat je huid weer stralen!

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?

Zeer nette, vriendelijke kliniek

★★★★★

De artsen geven goed advies en bewaken je grenzen. Ik, als basic vrouw die minimaal met haar uiterlijk bezig is, ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Ik ben inmiddels 3x in 1 jaar geweest en alle keren super tevreden. En het mooie is dat niemand vraagt of ik wat heb laten doen, heel natuurlijk dus 😉

Uitstekend

★★★★★

Ik ben een aantal keer geweest, de service is perfect. Shirin neemt de tijd voor je en voor een touch-up kan je terug komen en daar hoef je niets voor te betalen. Elke keer wordt de tijd voor je genomen. Absolute aanrader.

Uitstekend

★★★★★

Wederom vakkundig geholpen door kayo voor Botox behandeling. Echt een vakvrouw. Kom hier al 2 jaar. Geen enkele kliniek heeft zoveel positieve reviews. Dat zegt genoeg!