Botox tegen tandvleeslach of gummy smile

Lach je vaak met je hand voor je mond omdat je tandvlees tijdens het lachen zichtbaar is? Of onderdruk je een uitbundige, brede lach? Met een botox behandeling lach je weer onbedwongen.

Prijs botox gummy smile:

Gummy smile (tandvleeslach)

89,-

Is je tandvlees erg zichtbaar wanneer je lacht? Laat je gummy smile behandelen met botox.

Een mooie lach is een essentieel onderdeel van het gelaat. Daarbij hebben we allemaal van tijd tot tijd behoefte aan absoluut onbedwongen kunnen lachen. Dat geeft een gevoel van geluk en vrijheid. Het is dan ook zonde als je je mooiste lach moet verbergen en dit gevoel moet missen, omdat je je onzeker voelt over je tandvleeslach.

Bij de zogenaamde gummy smile is er bij het lachen tandvlees zichtbaar tussen de bovenlip en de tanden. Vaak is dit aangeboren en dus op kinderleeftijd reeds aanwezig.

De gummy smile kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan er sprake zijn van korte boventanden of een smalle, korte bovenlip maar vaak wordt de gummy smile veroorzaakt door overactiviteit van de hefspieren van de bovenlip.

weer voluit en ongedwongen lachen

behandeling: 15 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 3 tot 4 maanden

herhaal advies: 3 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

gratis touch-up binnen 4 weken

Botox ontspant de hefspieren van de bovenlip die de tandvleeslach veroorzaken.

Botuline toxine is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Wanneer de gummy smile veroorzaakt wordt door overactiviteit van de hefspieren van de bovenlip gebruiken we botuline toxine om de spierspanning te verminderen. Het zichtbaar worden van tandvlees bij het lachen zal hierdoor afnemen. Wij streven ernaar de gummy smile te verminderen met behoud van uw natuurlijke expressie en uitstraling.

Wanneer de gummy smile wordt veroorzaakt door een smalle bovenlip kan aanvullend gebruik worden gemaakt van hyaluronzuur filler om de lip iets meer volume te geven en de gummy smile te verminderen.

Ondanks dat botox een een uitstekende behandeling is tegen een tandvleeslach is ook de keuze van een ervaren cosmetisch arts (zoals onze Glow Clinic artsen) enorm belangrijk. De juiste dosering, de jarenlange ervaring en preciese plaatsing van de botuline toxine is belangrijk voor een mooi, natuurlijk resultaat. 

botox tandvleeslach voor en na

before-after-gummy-2

Over de botox gummy smile behandeling

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden of langer aan afhankelijk van eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 a 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

Uitstekend

★★★★★

Ik heb mijn jukbeenderen en neuslippenplooi laten behandelen. De behandeling was vrijwel pijnloos en het resultaat is nu al prachtig! Ik ben er ontzettend blij mee! Shirin is een echte vakvrouw!

Uitstekend

★★★★★

Professioneel, open en duidelijk!! Voelde me heel erg op mijn gemak. Zou volgende x weer voor Glow Clinic kiezen.

Uitstekend

★★★★★

Wederom vakkundig geholpen door kayo voor Botox behandeling. Echt een vakvrouw. Kom hier al 2 jaar. Geen enkele kliniek heeft zoveel positieve reviews. Dat zegt genoeg!

Voluit en ongedwongen lachen

Laat je gummy smile behandelen bij Glow Clinic Breda

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?