Botox kraaienpootjes

Naarmate we ouder worden, worden kraaienpootjes of lachrimpels steeds meer zichtbaar. Ervaar je kraaienpootjes als storend? Dan biedt botox een oplossing.

Prijs botox kraaienpootjes:

Kraaienpootjes (2 ogen)

139,-

Kraaienpootjes + Wenkbrauwlift

228,-

Frons + Voorhoofd + Kraaienpootjes

379,-

Laat je glimlach stralen: verzacht kraaienpootjes met botox

Elke glimlach vertelt een verhaal, maar soms willen we dat onze huid iets minder 'vertelt' over onze leeftijd. Kraaienpootjes, de fijne lijntjes die zich uitstrekken van de hoeken van onze ogen, zijn een teken van vreugdevolle momenten, maar ook een veelvoorkomende zorg tijdens het ouder worden. Bij Glow Clinic, begrijpen we hoe belangrijk het is om je zowel van binnen als van buiten jong en fris te voelen. Onze botox behandeling voor kraaienpootjes is ontworpen om jouw natuurlijke schoonheid te versterken en je huid een jeugdigere uitstraling te geven, zonder de expressie van je geluk te verliezen.

Kraaienpootjes vormen zich door het herhaaldelijk aanspannen van de spier rondom het oog in combinatie met verouderingsverschijnselen zoals de afname van de huidelasticiteit en volumeverlies van het onderliggende weefsel.

Een behandeling van de lachrimpels met botox zal wonderen doen voor je uitstraling.

een frisse en jeugdige blik

behandeling: 15 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 3 tot 4 maanden

herhaal advies: 3 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

gratis touch-up binnen 4 weken

Botox vermindert de spierspanning die kraaienpootjes veroorzaken

5.3 soorten rimpels

Bij een botox behandeling van kraaienpootjes krijgt u een aantal kleine prikjes in de spier rondom de ogen. Botuline toxine of botox is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Botuline toxine blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren, waardoor spieren verslappen. Aangezien kraaienpootjes veroorzaakt worden door spieractiviteit zal een botox behandeling deze mimische rimpels doen verzachten of verdwijnen.

Vaak worden er meerdere zones zoals de kraaienpootjes, frons, wenkbrauw en/of voorhoofdsrimpels tegelijk behandeld om de natuurlijke balans in het gezicht te behouden. Wanneer in sommige gevallen de voorhoofdsrimpels in rust nog steeds zichtbaar blijven kan de arts er voor kiezen de rimpels verder te verzachten door op te vullen met een filler.

De juiste dosering en preciese plaatsing van de botuline toxine is belangrijk voor een mooi, natuurlijk resultaat. Kies daarom ook steeds voor een ervaren en deskundig cosmetisch arts en minimaliseer ook de kans op complicaties.

Botox kraaienpootjes voor en na

Botox voorhoofd voor en na

inge-before
inge-after

Over de behandeling van lachrimpels

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden of langer aan afhankelijk van eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 a 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

Super fijne service

★★★★★

Altijd super fijne service , ze luisteren goed naar wat je belangrijk vind en perfecte behandeling. Ik kan niet meer zonder

Zeer tevreden

★★★★★

Ik ben al meermaals behandeld geweest door dr. Shirin en ben zeer tevreden over haar werk. Ik kom vanuit België graag naar Breda gereden om me door haar te laten behandelen. De service is top en de kliniek is vlot bereikbaar.

Geweldig

★★★★★

Super fijn advies, Deborah luistert echt naar je wensen,geeft goed advies en luistert echt naar je

Een frisse jeugdige blig?

Laat je kraaienpootjes behandelen bij Glow Clinic Breda

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?