Botox kraaienpootjes

Naarmate we ouder worden, worden kraaienpootjes of lachrimpels steeds meer zichtbaar. Ervaar je kraaienpootjes als storend? Dan biedt botox een oplossing.

Prijs botox kraaienpootjes:

Kraaienpootjes (2 ogen)

139,-

Kraaienpootjes + Wenkbrauwlift

228,-

Frons + Voorhoofd + Kraaienpootjes

379,-

Kraaienpootjes of lachrimpels worden vaak als storend ervaren

Kraaienpootjes rondom de ogen worden vaak lachrimpels genoemd en sieren het uiterlijk. Ze herinneren jou aan de mooie geluksmomenten die je al hebt mogen beleven. Daarnaast vinden wij dat het zeker mag gezien worden dat je midden in het leven staat en er volop van geniet. Toch kun je deze rimpels (vooral wanneer ze dieper worden en de overhand nemen) als storend ervaren. In dat geval kan een botox behandeling tegen kraaienpootjes en lachrimpels uitkomst bieden.

Kraaienpootjes vormen zich door het herhaaldelijk aanspannen van de spier rondom het oog in combinatie met verouderingsverschijnselen zoals de afname van de huidelasticiteit en volumeverlies van het onderliggende weefsel.

Een behandeling van de lachrimpels met botox zal wonderen doen voor je uitstraling.

een frisse en jeugdige blik

behandeling: 15 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 3 tot 4 maanden

herhaal advies: 3 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

gratis touch-up binnen 4 weken

Botox vermindert de spierspanning die kraaienpootjes veroorzaken

Bij een botox behandeling van kraaienpootjes krijgt u een aantal kleine prikjes in de spier rondom de ogen. Botuline toxine of botox is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Botuline toxine blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren, waardoor spieren verslappen. Aangezien kraaienpootjes veroorzaakt worden door spieractiviteit zal een botox behandeling deze mimische rimpels doen verzachten of verdwijnen.

Vaak worden er meerdere zones zoals de kraaienpootjes, frons, wenkbrauw en/of voorhoofdsrimpels tegelijk behandeld om de natuurlijke balans in het gezicht te behouden. Wanneer in sommige gevallen de voorhoofdsrimpels in rust nog steeds zichtbaar blijven kan de arts er voor kiezen de rimpels verder te verzachten door op te vullen met een filler.

De juiste dosering en preciese plaatsing van de botuline toxine is belangrijk voor een mooi, natuurlijk resultaat. Kies daarom ook steeds voor een ervaren en deskundig cosmetisch arts en minimaliseer ook de kans op complicaties.

Botox kraaienpootjes voor en na

Botox voorhoofd voor en na

inge-before
inge-after

Over de behandeling van lachrimpels

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden of langer aan afhankelijk van eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 a 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

Uitstekend!

★★★★★

Ik heb al een aantal keer mijn traangootjes laten behandelen bij Shirin. Zeer vakkundige arts, ze legt altijd alles uitgebreid uit en bespreekt wat ik kan verwachten van de behandeling. Ik ben zeer tevreden en beveel Glow Clinic absoluut aan.

Erg mooie kliniek

★★★★★

Erg mooie zaak met hele fijne mensen, Je voelt je gelijk op je gemak. eerlijk en oprecht advies vóór de behandeling. Oh en de koffie is ook heerlijk!

Uitstekend

★★★★★

Fijne en deskundige artsen die goed advies geven maar vooral goed naar je luisteren wat je zelf graag wilt

Een frisse jeugdige blig?

Laat je kraaienpootjes behandelen bij Glow Clinic Breda

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?