Faceslimming met botox

Face slimming is een populaire botox behandeling waarbij de vorm van het gezicht wordt gemodelleerd waardoor het slanker en jeugdiger lijkt.

Prijs botox faceslimming:

Faceslimming

v.a. 269,-

Wat is face slimming?

Face slimming is een populaire botox behandeling waarbij de vorm van het gezicht versmald wordt wanneer de contouren van je kaak hoekig en breed zijn. Je krijgt hierdoor een slankere en jeugdige uitstraling.

Een hoekige of brede kaaklijn kan een mannelijke uitstraling geven. Vaak is dit niet wenselijk voor vrouwen. Botox kan een oplossing zijn voor dit probleem. Botox wordt in de kauwspier geïnjecteerd om deze te versmallen.

gezichtsversmalling

behandeling: 15 min

controle na 2 - 4 weken

grote kans op succes

vrijwel pijnloos

effect: gem. 3 tot 4 maanden

herhaal advies: 3 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

gratis touch-up binnen 4 weken

Botox verlaagd de spierspanning van de kauwspieren, hierdoor ontstaat een smaller gezicht.

Face slimming maakt gebruik van botulinum toxine, een natuurlijk eiwit, om de zenuwsignalen in de kauwspier tijdelijk te blokkeren. Tijdens de behandeling creëert de cosmetisch arts een smaller toelopend gezicht (de V-shape) door de spieren in de kaak te ontspannen met behulp van botox. Als gevolg daarvan kan de spier niet meer bewegen en zal het volume van de spier afnemen en krijgt het gezicht een rustigere en rondere uitstraling. 

Faceslimming botox voor en na

Over de botox face slimming behandeling

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden of langer aan afhankelijk van eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 a 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

Geweldig

★★★★★

Ik had een litteken waar ik me heel erg aan stoorde. Op advies van een vriendin hier terecht gekomen en zo ontzettend blij en gelukkig met het resultaat. Ik wou dat ik de stap eerder had genomen. Weer helemaal happy met mezelf.

Zeer nette, vriendelijke kliniek

★★★★★

De artsen geven goed advies en bewaken je grenzen. Ik, als basic vrouw die minimaal met haar uiterlijk bezig is, ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Ik ben inmiddels 3x in 1 jaar geweest en alle keren super tevreden. En het mooie is dat niemand vraagt of ik wat heb laten doen, heel natuurlijk dus 😉

Zeer positieve ervaring

★★★★★

Behandeling van frons, eerste keer. Na telefonisch gesprek kreeg ik een goede instructie en antwoord op al mijn vragen. Een prachtig ingerichte locatie met vriendelijke mensen. Ik ben echt heel erg blij met het eindresultaat, ziet er heel natuurlijk uit, precies dat wat ik hoopte!

Hoekige kaaklijn?

Laat je gezicht versmallen met botox.

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?