Botox fronsrimpel

Laat jouw gezicht eerder een strenge en ontevreden blik zien terwijl je jezelf juist energiek en enthousiast voelt? Eén van de meestvoorkomende klachten bij mannen en vrouwen vanaf 25 jaar is de fronsrimpel op het voorhoofd. Een botox fronsrimpel behandeling biedt uitkomst!

Prijs botox frons:

Fronsrimpel

139,-

Frons + Voorhoofd

269,-

Frons + Wenkbrauwlift

228,-

Frons + Voorhoofd + Kraaienpootjes

379,-

Door een botox fronsrimpel behandeling krijg je weer die vriendelijk en ontspannen blik

Fronsrimpels, de verticale lijnen tussen de wenkbrauwen, worden veroorzaakt door de activiteit van de fronsspieren. Afhankelijk van de spieractiviteit en de kwaliteit van de huid heeft de ene persoon hier meer en sneller last van dan de ander. Door herhaalde spiertrekkingen en door het verouderingsproces, blijven de lijnen op een gegeven moment in de huid zitten. Deze trekken niet meer weg. Hierdoor lijkt het of je boos kijkt terwijl dat niet zo is.

Een fronsrimpel behandeling met botox is wereldwijd maar ook in Nederland een van de meest uitgevoerde behandelingen.

een vriendelijke en ontspannen blik

behandeling: 15 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 3 tot 4 maanden

herhaal advies: 3 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

gratis touch-up binnen 4 weken

Botox ontspant de spier die de fronsrimpels veroorzaken

Bij een botox behandeling van fronsrimpels krijg je een aantal kleine prikjes in de fronsspieren. Botuline toxine of botox is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Aangezien de fronsrimpels veroorzaakt worden door de activiteit van de onderliggende spiervezels gebruiken we botuline toxine om de spierspanning te verminderen. De spier zal dus ontspannen, de huid krijgt rust om te herstellen en fronsrimpels zullen minder zichtbaar worden of zelfs helemaal verdwijnen. 

Vaak worden er meerdere zones zoals de kraaienpootjes, frons, wenkbrauw en/of voorhoofdsrimpels tegelijk behandeld om de natuurlijke balans in het gezicht te behouden. Wanneer in sommige gevallen de voorhoofdsrimpels in rust nog steeds zichtbaar blijven kan de arts er voor kiezen de rimpels verder te verzachten door op te vullen met een filler.

De fronsrimpel is uitstekend te behandelen met botox maar ook de keuze van een ervaren cosmetisch arts (zoals onze Glow Clinic artsen) is enorm belangrijk. De juiste dosering, de jarenlange ervaring en preciese plaatsing van de botuline toxine is belangrijk voor een mooi, natuurlijk resultaat want niet ieder persoon heeft een even grote hoeveelheid botox nodig om een spier te laten ontspannen en daarmee een rimpel te laten verdwijnen of te verzachten.

Botox frons voor en na

fronsbefore
frontafter

Over de fronsrimpel behandeling

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden of langer aan afhankelijk van eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 a 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

★★★★★

Uitstekend

Dr. Kayo vind ik absoluut een fijne en deskundige dokter. Ze denkt mee en sluit daarin perfect aan op wat mijn wensen zijn.

★★★★★

Uitstekend!

Ik heb al een aantal keer mijn traangootjes laten behandelen bij Shirin. Zeer vakkundige arts, ze legt altijd alles uitgebreid uit en bespreekt wat ik kan verwachten van de behandeling. Ik ben zeer tevreden en beveel Glow Clinic absoluut aan.

★★★★★

Geweldig

Super fijn advies, Deborah luistert echt naar je wensen,geeft goed advies en luistert echt naar je

Vertrouw op onze ervaring

Wil je weer een vriendelijke en ontspannen blik?

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?