Botox tegen afhangende mondhoeken

Afhangende mondhoeken kunnen zorgen dat je er treurig, ontevreden of onvriendelijk uitziet. Daarvoor biedt een lift van de mondhoeken met botox vaak een uitkomst.

Prijs botox mondhoeklift:

Afhangende mondhoeken

89,-

Afhangende mondhoeken zijn goed te behandelen met botox

Afhangende mondhoeken worden vaak veroorzaakt door volumeverlies in het gezicht in combinatie met het effect van de zwaartekracht. Maar lang niet iedereen heeft er pas op latere leeftijd last van. Er zijn ook genoeg mensen die er op jonge leeftijd hinder van ondervinden. In dat geval is het onwillekeurig aanspannen van de spier die de mondhoek naar beneden trekt, de oorzaak van de afhangende mondhoeken.

Er zijn meerdere mogelijke oorzaken van afhangende mondhoeken en dus ook meerdere behandelingen mogelijk om deze op natuurlijke wijze te corrigeren. Het volumeverlies door veroudering wordt vaak gecorrigeerd met een filler. Is echter het onwillekeurig samentrekken van de spiertjes bij de mondhoeken het probleem, dan kan een botox mondhoeklift behandeling vaak al uitkomst bieden. Ook een combinatie van botox en een filler behoort tot de mogelijkheden. Jouw arts bespreekt tijdens het consult uitvoerig de mogelijkheden.

De behandeling van de afhangende mondhoeken met botox is relatief eenvoudig en biedt de oplossing voor een vriendelijk ogende mond. Doordat we de onderliggende spieren ontspannen, verdwijnt de neerwaartse spanning op de mondhoeken en zullen die minder afhangen. Je uitstraling wordt zichtbaar vriendelijk en vrolijker.

Bij Glow Clinic beogen we natuurlijke resultaten met behoud van jouw eigen stralende persoonlijkheid. Daarom is een touch-up binnen 4 weken gratis.

vrolijkere uitstraling

behandeling: 15 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 3 tot 4 maanden

herhaal advies: 3 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

gratis touch-up binnen 4 weken

Botox ontspant de spier die de mondhoek naar omlaag trekt

Onze botuline toxine is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Wanneer de afhangende mondhoeken veroorzaakt worden door de activiteit van de spier die de mondhoek naar beneden trekt, gebruiken we botuline toxine om de spierspanning te verminderen. De mondhoeken zullen hierdoor minder afhangen en zelfs iets gelift worden.

Bij de behandeling van afhangende mondhoeken door volumeverlies in het gezicht (lees: marionetlijnen) kan aanvullend gebruik worden gemaakt van fillers om de rimpels verder te verzachten. 

botox mondhoekjes voor en na

Mondhoeken lift

Over de botox mondhoeklift

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden of langer aan afhankelijk van eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 a 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

Hele fijne sfeer in deze kliniek!

★★★★★

Drs. Kayo luistert naar mijn wensen en denk met mij mee, neemt de tijd en adviseert mij goed m.b.t. mijn behandeling.

Uitstekend

★★★★★

Wederom vakkundig geholpen door kayo voor Botox behandeling. Echt een vakvrouw. Kom hier al 2 jaar. Geen enkele kliniek heeft zoveel positieve reviews. Dat zegt genoeg!

Zeer tevreden

★★★★★

Zeer goede service en behandeling Zeer correct uitgevoerd. Erg tevreden over dr Kayo . Zeker aanrader.

Een vrolijkere uitstraling

Laat je mondhoeken subtiel liften met botox

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?