Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

BOTOX behandeling

Kraaien­pootjes

Naarmate we ouder worden, worden kraaienpootjes of lachrimpels steeds meer zichtbaar. Ervaar je kraaienpootjes als storend? Dan biedt botox een oplossing.

Botox als behandeling tegen kraaienpootjes

Kraaienpootjes rondom de ogen worden vaak lachrimpels genoemd en sieren het uiterlijk. Het mag zeker gezien worden dat je midden in het leven staat en er volop van geniet. Deze rimpels vormen zich door het herhaaldelijk aanspannen van de spier rondom het oog in combinatie met verouderingsverschijnselen zoals de afname van de huidelasticiteit en volumeverlies van het onderliggende weefsel. Toch kun je ze deze rimpels (wanneer ze dieper worden en de overhand nemen) als storend ervaren.

Natuurlijk herinneren je lachlijnen jou aan de mooie geluksmomenten die je hebt mogen beleven. Toch wil je misschien niet telkens bij het in de spiegel kijken geconfronteerd worden met het vorderen van de jaren. Doordat de elasticiteit van de huid afneemt en het onderhuids volume ook minder wordt, nemen kraaienpootjes toe in hoeveelheid en in diepte. In dat geval kan een behandeling met botox voor kraaienpootjes uitkomst bieden.

Met botox hebben deze rimpels als het ware geen kraaienpoot meer om op te staan. Doordat we de spier rond het oog ter plaatse van de lachrimpels ontspannen, kunnen we deze rimpels verminderen en worden ze minder diep. De huid wordt zichtbaar gladder.

Wanneer de rimpels in rust nog steeds zichtbaar zijn kan de arts ervoor kiezen kraaienpootjes te behandelen met een filler.

inge-before
inge-after

PRIJS BOTOX KRAAIENPOOTJES

Kraaienpootjes (2 ogen) (1 zone)

€ 129
kayo-vierkant
DRS. KAYO

Botox voor kraaienpootjes vermindert de spierspanning die lachrimpels veroorzaken

Bij een botox behandeling van kraaienpootjes krijgt u een aantal kleine prikjes in de spier rondom de ogen. Botuline toxine of botox is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Aangezien kraaienpootjes veroorzaakt worden door de activiteit van de onderliggende spiervezels gebruiken we botuline toxine om de spierspanning te verminderen. De spier zal dus ontspannen, de huid krijgt rust om te herstellen en kraaienpootjes zullen minder zichtbaar worden of zelfs helemaal verdwijnen (afhankelijk van de huidkwaliteit).

Vaak worden er meerdere zones (kraaienpootjes, frons, wenkbrauw en/of voorhoofdsrimpels) tegelijk behandeld om de balans in het gezicht te behouden.

De behandeling duurt 15 minuten

Zeer milde pijn

Gemiddeld 3 maanden effect, afhankelijk van de spieractiviteit

Gratis touch-up binnen 4 weken

Lachrimpels behandelen met behoud van je natuurlijke uitstraling?

Kraaienpootjes (2 ogen) (1 zone)

€ 129

01 Werkwijze

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De botox behandeling voor kraaienpootjes duurt gemiddeld 15 minuten.

02 Nazorg

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

03 Resultaat

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 maanden of langer aan afhankelijk van eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 a 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

ONZE ANDERE BOTOX PRIJZEN

BOTOX PER ZONE

Botox merk: Bocouture® (botuline toxine type A)

1/2 zone

€ 69

1 zone

€ 129

2 zones

€ 249

3 zones

€ 349

CONSULT

Eerste consult

Gratis

Touch up binnen 4 weken

Gratis

2nd Opinion

€ 100

Filler andere kliniek verwijderen

€ 200 (per keer)
Boek afspraak