Profhilo Structura: Nieuwe standaard in huidversteviging

Profhilo® Structura is een injectable behandeling die lipolifting gebruikt om het onderhuidse vetweefsel te stimuleren en de huid te liften. Deze techniek herstelt diepere huidlagen en bevordert een jeugdige uitstraling door natuurlijke lichaamsprocessen.

Hoeveel kost een Profhilo Structura behandeling?

Profhilo Structura (2 ml.)

475,-

Wat is Profhilo Structura?

Profhilo Structura is een geavanceerde injectable behandeling die gebruik maakt van ultrapuur hyaluronzuur om het onderhuidse vetweefsel in het gezicht te stimuleren. Deze behandeling, bekend als lipolifting, richt zich op het herstellen en verbeteren van de diepere huidlagen door het vetweefsel te versterken en op zijn plaats te houden. Dit proces helpt bij het herwinnen van de jeugdige contouren van het gezicht door de natuurlijke regeneratieve processen van het lichaam te ondersteunen.

voor na profhilo structura 2
voor na profhilo structura 1

Voordelen van Profhilo Structura

Profhilo Structura biedt talrijke voordelen die bijdragen aan zowel cosmetische verbeteringen als algeheel welzijn van de huid. Hier zijn de belangrijkste voordelen van deze behandeling:
 • Verbeterde gezichtscontouren

  Verbetert en herstelt de natuurlijke gezichtscontouren zonder het toevoegen van onnatuurlijk volume, waardoor een subtiele en natuurlijke uitstraling wordt behouden.

 • Direct huidversteviging

  Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine die essentieel zijn voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, wat direct resulteert in een stevigere huid.

 • Verbetering van huidtextuur

  Maakt de huid gladder en verfijnder door de verhoogde hydratatie en vernieuwing van huidcellen, wat de algehele textuur verbetert.

 • Herstel volume wangen

  Verloren of afgenomen volume in de wangen wordt grotendeels hersteld.

 • Scherpere kaaklijn

  De behandeling verfijnt en verstevigt de kaaklijn voor een scherpere, gedefinieerde uitstraling.

 • Minder fijne lijntjes en rimpels

  Profhilo Structura vermindert de aanwezigheid van fijne lijntjes en rimpels voor een jeugdiger uiterlijk.

 • Psychologische voordelen

  Verbetert het zelfbeeld en de algehele tevredenheid met het uiterlijk, dankzij de natuurlijke en verjongde uitstraling die het biedt.

 • Veilig en effectief

  Gebruikt ultrapuur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen, wat de behandeling veilig en effectief maakt voor alle huidtypes en leeftijden.

 • Minimale Downtime

  In tegenstelling tot meer invasieve procedures, heeft Profhilo Structura minimale downtime, waardoor cliënten hun normale activiteiten snel kunnen hervatten.

Profhilo

Profhilo Structura geeft jouw huid zijn natuurlijke stevigheid terug. Maak dus snel een afspraak.

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?