HydraFacial, ontdek de geheimen van een stralende huid

Huidbehandeling die gericht is op het reinigen, hydrateren en exfoliëren van de huid. HydraFacial pakt onzuiverheden, fijne lijntjes, doffe huid, grove huidstructuur en pigmentvlekken effectief aan.

Hoeveel kost een Hydrafacial?

Hydrafacial Signature

175,-

Hydrafacial Deluxe

199,-

Hydrafacial Platinum

235,-
hydrafacial logo

De HydraFacial behandeling reinigt, hydrateert en exfoliëert de huid.

HydraFacial is een populaire niet-invasieve huidbehandeling die gericht is op het reinigen, hydrateren en exfoliëren van de huid. Het is een geweldige optie voor mensen met verschillende huidtypes, waaronder een droge huid, acne-gevoelige huid, verouderende huid en een vette huid. Met deze behandeling verminderen we onzuiverheden, fijne lijntjes, doffe huid, grove huidstructuur en pigmentvlekken.

De behandeling maakt gebruik van geavanceerde technologie om onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen, terwijl tegelijkertijd essentiële voedingsstoffen en hydratatie worden toegediend. De HydraFacial maakt gebruik van een speciaal apparaat dat verschillende stappen combineert om de huid te verjongen en te vernieuwen.

De HydraFacial is een pijnloze en ontspannende behandeling. De Hydrafacial passen wij toe op het gelaat, de lippen, rondom de ogen en zelfs op de hoofdhuid. De behandeling is zowel voor mannen als vrouwen geschikt en wordt het gehele jaar uitgevoerd. Ook bij zwangere vrouwen is de HydraFacial mogelijk!

De HydraFacial is een pijnloze en ontspannende behandeling.

HydraFacial wordt onder meer ingezet voor het behandelen van:

 • Rimpels en fijne lijntjes:

  hyaluronzuur en peptiden vullen droogtelijntjes op én stimuleren de aanmaak van collageen.

 • Slappe huid of doffe huid

  de krachtige antioxidanten stimuleren elastine en collageen aanmaak. De huid wordt hierdoor stralender, jonger en steviger. Ook worden tijdens de behandeling dode huidcellen verwijderd waardoor je een mooie glow krijgt!

 • Pigmentvlekken en verkleuringen

  de peelingvloeistof verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing. Hierdoor kunnen pigmentverschillen worden geminimaliseerd.⁠

 • Acne, acne littekens en grove poriën

  Ontstekingen en verstoppingen worden verwijderd waardoor roodheid en irritatie vermindert. De huid wordt egaler wat betreft structuur en teint.

 • Reinigen en voeden hoofdhuid

  een ontspannende behandeling die ontworpen is om de hoofdhuid te reinigen, te voeden en te hydrateren voor dikker en gezonder haar.

 • Lippen

  hydrateren en toevoegen van volume.

 • Ogen

  hydrateert en verheldert de ogen voor een frisse en hernieuwde uitstraling.

Hydrafacial Signature, Deluxe en Platinum

Signature

De HydraFacial Signature-behandeling is de basisbehandeling en omvat de essentiële stappen van de HydraFacial-procedure, namelijk reinigen, exfoliëren, extracties en hydratatie. Deze stappen zijn gericht op het grondig reinigen van de huid, het verwijderen van onzuiverheden en dode huidcellen, en het hydrateren van de huid met antioxidanten en peptiden. Deze behandeling is geschikt voor de meeste huidtypes en biedt al indrukwekkende resultaten.

Deluxe

De HydraFacial Deluxe-behandeling omvat alle stappen van de Signature-behandeling en voegt extra behandelingsopties toe om specifieke huidproblemen aan te pakken. Afhankelijk van jouw huidbehoeften kunnen extra serums en technologieën worden gebruikt om bijvoorbeeld hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, acne of verstopte poriën gerichter te behandelen. Deze behandeling is ideaal voor mensen met specifieke huidproblemen die een meer op maat gemaakte oplossing nodig hebben.

Platinum

De HydraFacial Platinum is de meest uitgebreide en luxe behandeling in het HydraFacial assortiment. Het omvat alle stappen van de Signature en Deluxe behandelingen, evenals aanvullende intensieve huidverzorgingsproducten en een speciale LED-lichttherapie. De LED-lichttherapie kan de resultaten verder verbeteren door de huid te kalmeren, ontstekingen te verminderen en de genezing te bevorderen. De Platinum-behandeling is ideaal voor diegenen die een intensieve en allesomvattende huidverzorgingservaring willen.

Het belangrijkste verschil tussen deze varianten is dus de mate van aanvullende behandelingsopties en de exclusiviteit van de toegepaste serums en technologieën. Welke behandeling het meest geschikt is voor jou hangt af van jouw specifieke huidbehoeften en de gewenste resultaten. Onze huidtherapeute zan je helpen bij het kiezen van de juiste HydraFacial-behandeling op basis van jouw huidtype en doelen.
hydrafacial machine

Hydrafacial in 5 stappen

Een HydraFacial behandeling duurt ongeveer 1 uur.

1. Reinigen en exfoliëren

De huid wordt gereinigd om onzuiverheden, overtollige olie en dode huidcellen te verwijderen. Dit helpt om de huid voor te bereiden op de volgende stappen.

2. Peeling

Een milde chemische peeling wordt aangebracht om diepere onzuiverheden en verstopte poriën te verwijderen. Het kan glycolzuur of salicylzuur bevatten, afhankelijk van je specifieke huidtype en behoeften.

3. Uitzuiveren en extractie

Een zuigmechanisme wordt gebruikt om onzuiverheden en mee-eters uit de poriën te verwijderen zonder de huid te beschadigen.

4. Hydratatie

Krachtige antioxidanten en hyaluronzuur worden aangebracht om de huid te hydrateren en te voeden, waardoor deze er stralend en gezond uitziet.

5. Bescherming

Tot slot wordt er een beschermend serum aangebracht om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

HydraFacial behandeling upgraden?

Geniet van het optimale resultaat door te kiezen voor Boosters. Samen met jouw huidtherapeut wordt gekeken naar jouw huid en haar behoeften en daaruit volgt passend advies. Zo wordt de perfecte combinatiebehandeling samengesteld zonder dat jij je verder zorgen hoeft te maken welke behandeling bij je past. Enkele gepersonaliseerde boosters zijn:

 • De Glycolzuurpeeling

  van 7.5% verhogen naar 15% of 30%

 • Dermabuilder

  Deze booster bevat mix van peptides om zichtbaar fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het resultaat? Een gladde textuur en een jonger uitziende huid! Deze booster wordt plaatselijk op fijne lijntjes en rimpeltjes aangebracht. Direct resultaat.

 • Britenol

  Ideaal als je last hebt van pigmentvlekken. Door de combinatie van verlichtende ingrediënten wordt de huid gelegaliseerd. Zowel in te zetten voor ouderdomsvlekken, zonschade maar ook melasma (zwangerschapsmasker)!

 • ReGenGF

  Perfecte keuze wanneer je acne littekens, lijntjes en rimpeltjes wil aanpakken. Deze booster bevat groeifactoren welke de structuur en elasticiteit van je huid verbeteren. Deze booster wordt op het gehele gelaat aangebracht. Zorgt voor resultaat op de lange termijn.

 • Nassif MD Hydraglucan

  Deze booster zetten wij in bij een doffe, droge en gevoelige huid. Deze booster hydrateert je huid en zorgt voor een glow! De booster wordt over het gehele gelaat aangebracht en levert direct resultaat.

 • Circadia Chrono-peptide

  Deze booster zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels direct opgevuld worden met peptides! Deze booster wordt over het hele gezicht aangebracht. Resultaat is direct zichtbaar. Deze booster kan goed afgewisseld worden met  de ReGen CF. Zo wordt direct resultaat afgewisseld met resultaat op de lange termijn.

 • Circadia Protect Plus

  Heeft jouw huid extra voeding en bescherming nodig? Of last van eczeem? Dan is de Circadia Protect Plus de geschikte booster voor jou! Door de combinatie antioxidanten en hyaluronzuur, werkt het als een vitamineboost voor je huid. Deze combinatie versterkt de huidbarrière, waardoor zelfs gevoelige huidtypes behandeld kunnen worden.

 • Eye Replenishing Serum

  Voor dit serum kiezen wij bij het behandelen rondom de ogen. Het hydrateert de huid en verheldert de ogen voor een frisse blik.

 • Lip Replenishing Serum

  Deze booster gebruiken wij voor behandeling van de lippen. Het haalt dode huidcellen van je lippen en hydrateert intensief. Dit zorgt tijdelijk voor vollere lippen!

 • Keravive

  De producten van deze lijn zijn perfect voor het behandelen van de hoofdhuid! De hoofdhuid wordt gereinigd en gehydrateerd. Dit zorgt voor dikker en gezonder haar.

Wil jij een mooie gereinigde huid én directe glow?

Ben je benieuwd geworden naar jouw ideale Hydrafacial behandeling? Boek nu snel een afspraak!

Veelgestelde vragen over HydraFacial

Ontvang 15% korting op je eerste behandeling bij Glow Clinic

Om jou als nieuwe klant bij Glow Clinic welkom te heten ontvang je na het invullen van dit formulier meteen een unieke kortingscode van maar liefst 15% op een behandeling naar keuze. De korting is geldig op de totaalprijs van de gehele behandeling.