krijg 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Lumecca IPL, meest krachtige behandeling voor pigment- en vaatproblemen

Stoor jij je aan ouderdomsvlekjes, roodheid of adertjes?  Heb je zichtbare zonschade of wil je gewoon graag je huid egaliseren? Dan is Lumecca misschien wel de ideale oplossing voor jou!

Prijs Lumecca:

Lumecca: per behandeling

1 vaatje / ader

€ 50

Pigmentvlekjes (1-3)

€ 50

Pigmentvlekjes (3-5)

€ 75

Wangen

€ 150

Neus

€ 75

Kin

€ 75

Gehele gelaat

€ 200

Hals

€ 130

Decolleté

€ 200

Handrug (1 hand)

€ 80

Pakket van 3

20% korting

Wat is de Lumecca en hoe werkt het apparaat?

OPTIMAS-machine-only-1

Lumecca is een IPL-behandeling die middels selectieve fotothermolyse zorgt voor een effectieve behandeling van verschillende pigmentatie- en vaatproblemen. Tijdens de behandeling wordt er gebruikgemaakt van fel licht. De behandeling kan gevoelig zijn. Het valt te vergelijken met een elastiekje dat tegen de huid aan schiet.  Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen en rood en gezwollen zien. Direct na de behandeling worden pigmentvlekken donkerder. Vaatjes kunnen verkleuren en soms ontstaat een kleine bloeduitstorting. Dit neemt gedurende de week af, waardoor het pigment wordt verlicht en vaatstructuren worden verminderd.

Na de behandeling zal pigmentatie en vaatstructuren in de huid verminderd zijn, waardoor de uitstraling van de huid aanzienlijk wordt verbeterd.

Indicaties die we kunnen behandelen met Lumecca

Lumecca wordt doorgaans gebruikt op plekken die vaak bloot worden gesteld aan de zon, maar kan op elk deel van het lichaam worden toegepast. Veelvoorkomende zones zijn het gelaat, de hals, het decolleté, armen en benen.

Ouderdomsvlekken

Wijnvlekken

Zonbeschadiging

Couperose

Spinnenaders en spataders

Rosacea

Wij raden 2 tot 4 behandelingen aan voor optimaal resultaat

Hoeveel Lumecca behandeling zijn er nodig voor een optimaal resultaat?

Vaak zie je na één behandeling al verschil! Maar aangezien pigment zich op verschillende dieptes in de huid bevindt, raden wij 2-4 behandelingen aan voor het optimale resultaat. 

Lumecca voor en na

Nazorg en huidreactie Lumecca

Het herstelproces wisselt erg per persoon. Over het algemeen is de huid binnen 1 á 2 weken weer hersteld. De dagen na de behandeling kan je zwelling, roodheid, korstjes en velletjes verwachten. De huid kan warm gloeiend aanvoelen. Het is belangrijk om direct na de behandeling, maar ook de dagen daaropvolgend, de adviezen op te volgen van de behandelaar. Het is belangrijk om iedere dag zonbescherming te gebruiken met factor 50. Smeer deze iedere twee uur bij voor een goede bescherming.

SkinCeuticals Discoloration Defense Serum

discoloration-defense-serum

Discoloration Defense Serum is een corrigerend serum om de zichtbaarheid van de belangrijkste typen pigmentatie te verminderen. Geformuleerd met 1.8% tranexaminezuur, 5% niacinamide en 5% HEPES. Vermindert de zichtbaarheid van huidverkleuring, maakt de huid helderder en egaliseert de teint al in twee weken.

Beschikt over een synergetische mix van anti-pigmentatie ingrediënten om de zichtbaarheid te verminderen en de terugkeer van pigmentatie te voorkomen (bij voortgezet gebruik)
41% Gemiddelde afname in de zichtbaarheid van hardnekkige bruine vlekken
Ideale aanvulling op professionele pigmentatie-behandelingen, zoals chemische peelings en non-ablatieve laser; consulteer onze huidtherapeute voor persoonlijk advies

SkinCeuticals Advanced Brightening UV Defense

skinceuticals-advanced-brightening-defense

Een lichtgewicht formule waarin breedspectrum UV-bescherming wordt gecombineerd met een krachtige mix van pigmentatie corrigerende ingrediënten voor een heldere, meer effen teint. 1% tranexaminezuur en 2% niacinamide ondersteunen het verminderen van huidige pigmentatie terwijl de breedspectrum UV-filters zorgen voor het tegengaan van toekomstige schade. Geformuleerd met mica, zorgt deze dagelijkse zonbescherming voor een direct verhelderde teint.

Breedspectrum zonbescherming, beschermt tegen UVA en UVB
Gaat toekomstige pigmentatie tegen
Pakt zichtbaarheid van melasma en PIH aan
Uitstekend!

★★★★★

Ik heb al een aantal keer mijn traangootjes laten behandelen bij Shirin. Zeer vakkundige arts, ze legt altijd alles uitgebreid uit en bespreekt wat ik kan verwachten van de behandeling. Ik ben zeer tevreden en beveel Glow Clinic absoluut aan.

Uitstekend

★★★★★

Wederom vakkundig geholpen door kayo voor Botox behandeling. Echt een vakvrouw. Kom hier al 2 jaar. Geen enkele kliniek heeft zoveel positieve reviews. Dat zegt genoeg!

Kundig en vriendelijk

★★★★★

De specialisten zijn stuk voor stuk kundig en zeer vriendelijk. Ook de receptionistes zijn aardig en behulpzaam. Je voelt je direct thuis. Er wordt je niks opgedrongen, er is geen oordeel en men is professioneel. Het maakt niet uit door wie je geholpen wordt, iedereen is even vriendelijk en kundig!

Een stralende huid

Een egale teint door middel van onze IPL laser boeken?

De ervaren huidtherapeute van Glow Clinic Breda helpt je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?

Boek afspraak