Profhilo Body

Profhilo body werd specifiek ontwikkeld voor het lichaam en verbetert de huidkwaliteit en het herstelt de natuurlijke stevigheid van de huid. Het resultaat is een significante maar zeer natuurlijk uitziende huidverbetering en verstrakking.

Prijs Profhilo Body:

Losse behandeling

Voor optimaal resultaat heb je de eerste keer minimaal 2 behandelingen nodig met een tussenpauze van 4 weken. Één kit van 6ml is voldoende voor één behandeling van 2 zones (bv. bovenarmen) of 2 behandelingen van 1 zone (bv. buik).

6 ml Profhilo Body

800,-

12 ml Profhilo Body

1400,-

Combineer: Profhilo Body + Morpheus8

3 x Morpheus8 grote zone + 1 x Profhilo Body 6ml

2500,-

3 x Morpheus8 grote zone + 2 x Profhilo Body 12ml

3099,-

Profhilo body, de anti-aging behandeling speciaal voor het lichaam

Profhilo Body is een nieuw ontwikkelde soort van injectable gemaakt van 100% puur hyaluronzuur. Naast de huidverbeterende eigenschappen zoals de aanmaak van elastine en collageen, helpt een Profhilo Body behandeling ook bepaalde vetcellen makkelijker te ontwikkelen waardoor het weefsel in het lichaam weer voller, steviger en veerkrachtiger wordt.

Van Profhilo en nu dus ook Profhilo Body werd reeds wetenschappelijk bewezen dat het de aanmaak van vier verschillende soorten collageen en elastine in de huid en vetcellen stimuleert. Ze noemen dit bioremodeling. Zowel de diepere huidlaag als de bovenste huidlaag wordt diep gehydrateerd, wat resulteert in een verbetering van de textuur, natuurlijke glans en conditie van de huid.Profhilo body bevat 100% puur hyaluronzuur wat ook vaak als hoofdbestanddeel bij fillers gebruikt wordt toch heeft het niet dezelfde eigenschappen. Het voegt namelijk geen volume toe maar gaat de huid activeren om steviger te worden en zijn veerkracht te herwinnen.

Profhilo body wordt net zoals de gewone Profhilo behandeling in een serie van minimaal 2 behandelingen uitgevoerd, met een tussentijd van 4 weken. Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. De behandeling is snel, niet of nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is extreem klein. Profhilo Body verspreidt zich goed en geleidelijk onder de huid en hydrateert zo een gehele zone met slechts een aantal pijnloze injecties. Het is een hele toegankelijke behandeling. Eigenlijk is het gewoon huidverzorging, maar dan van binnenuit.

Binnenkant van de bovenarmen

Bovenbenen

Buik

Handen

Decolleté

Natuurlijke glans van de huid

Slechts enkele prikjes 

Award winning behandeling

8 weken na de eerste behandeling is het resultaat optimaal

Welke indicaties kan ik behandelen met Profhilo Body?

profhilo-body-verpakking-kit2

Profhilo wordt al jarenlang ingezet om verslapte huid in het gezicht en hals te verstevigen. Profhilo Body is een behandeling tegen verslapte huid op het lichaam. De behandeling is met name geschikt voor huidverslapping aan de binnenkant van de bovenarmen, bovenbenen, de buik, handen of decolleté. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt weer een stuk steviger, veerkrachtiger en voelt een stuk jonger aan.

Huidoverschot of overgewicht zijn geen goede indicaties. Onze arts zal tijdens een consult bekijken of je een goede indicatie hebt voor Profhilo Body en vervolgens het verwachte resultaat van een Profhilo Body behandeling met je bespreken.

Profhilo Body bestaat uit een 3 ml voorgevulde spuit, bestaande uit 48 mg hoog en 48 mg laag moleculair gewicht hyaluronzuur.

Profhilo Body voor en na

Over de Profhilo behandeling

Bij een Profhilo Body behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die verspreiding over hele gelaat mogelijk maken. Tot enkele uren na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van. De behandeling duurt gemiddeld 20 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien, maar door de BAP-techniek heb je nagenoeg geen kans op blauwe plekken. Er is nagenoeg geen hersteltijd en na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 48 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden.

Gedurende 4 weken die volgen op de Profhilo Body behandeling zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 4 weken volgt de tweede behandeling. Na enkele weken merk je al verbetering en 8 weken na de eerste behandeling is het resultaat optimaal. Gemiddeld zien we onze klanten 1 à 2 keer per jaar voor een Profhilo Body onderhoudsbeurt.

Hele fijne sfeer in deze kliniek!

★★★★★

Drs. Kayo luistert naar mijn wensen en denk met mij mee, neemt de tijd en adviseert mij goed m.b.t. mijn behandeling.

Uitstekend

★★★★★

Fijne en deskundige artsen die goed advies geven maar vooral goed naar je luisteren wat je zelf graag wilt

Erg mooie kliniek

★★★★★

Erg mooie zaak met hele fijne mensen, Je voelt je gelijk op je gemak. eerlijk en oprecht advies vóór de behandeling. Oh en de koffie is ook heerlijk!

Profhilo Body

Profhilo Body geeft jouw huid zijn natuurlijke stevigheid terug. 

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?