Huidverjonging en huidverstrakking met Tixel

Tixel, de revolutionaire behandeling die de huid verjongt waardoor rimpels en lijntjes afnemen en de huidtextuur aanzienlijk verbetert, maar ook beschadigde huid kan aanzienlijk hersteld worden.

Prijs Tixel:

prijs per behandeling

Gelaat (incl. oogleden)

300,-

Oogleden

180,-

Rondom de mond en kin

180,-

Wangen

200,-

Hals

250,-

Decolleté

300,-

Handen

200,-

Gelaat en hals

500,-

Gelaat, hals en decolleté

750,-

pakket van 4 behandelingen

Gelaat (incl. oogleden) → was 1200,-

nu 1050,-

Oogleden → was 720,-

nu 650,-

Rondom de mond en kin → was 720,-

nu 650,-

Wangen → was 800,-

nu 720,-

Hals → was 1000,-

nu 850,-

Decolleté → was 1200,-

nu 1050,-

Handen → was 800,-

nu 720,-

Gelaat en hals → was 2000,-

nu 1700,-

Gelaat, hals en decolleté → was 3000,-

nu 2550,-

Tixel behandeling heeft minder hersteltijd dan een CO2 laser behandeling

De Tixel is een apparaat dat zijn werking dankt aan thermo-mechanische ablatie (TMA). In iets makkelijkere taal: het apparaat maakt gebruik van warmte om de huid te verjongen of littekens te verbeteren. De huid wordt door de behandelingen zelf aan het werk gezet om collageen en elastine aan te maken waardoor deze sterker en gezonder zal worden.

Tixel vs. CO2 Laser

Het bijzondere aan de Tixel is dat de werking eigenlijk hetzelfde is als van de welbekende CO2 laser alleen dan met veel minder hersteltijd na de behandeling en veel minder pijnlijk. Tijdens een Tixel behandeling maken we gebruik van warmte (400°C!) en valt daarom niet in de categorie ‘lasers’. Het Tixel-apparaat heeft een vierkante behandelkop met minuscule titanium pinnetjes, welke kleine kanaaltjes in de huid maakt zonder de huid te verbranden. Door microgaatjes in de huid te ‘schieten’, kan de warmte diep in de huid worden gebracht, wat een genezingsproces in werking zet. De afgifte van hitte in de lederhuid zorgt voor collageen remodellering die resulteert in een stevigere, jongere, strakke huid.

Vermindering van rimpels

Versteviging verslapte huid

Vermindering van zonbeschadiging

Verfijning van de huidstructuur

Vermindering van (acne)littekens

Versteviging van hangende oogleden

Stimuleert collageen aanmaak

Verstevigt elastine vezels

4 to 6 behandelingen wordt geadviseerd voor optimaal resultaat

Tixel is vrijwel pijnloos

De behandelkop van de Tixel wordt héél kort op de huid aangebracht. Per warmtepuls staat de behandelkop slechts een paar milliseconden in contact met de huid. Dit zorgt ervoor dat een behandeling met Tixel nagenoeg pijnloos is. 

Tixel is toepasbaar op verschillende zones waaronder het gezicht inclusief de oogleden, de hals, en het decolleté. Een Tixel behandeling kan ook toegepast worden op het lichaam en daarbij kun je denken aan de armen, handen, benen en billen. Een behandeling met Tixel boekt erg mooie resultaten als het gaat om het verzachten van rimpels, zonbeschadigde huid, verslapte huid of bij (acne)littekens.

Over de Tixel behandeling

We desinfecteren de huid. Daarna wordt met gecontroleerde pulsen de Tixel tegen de huid gedrukt, die behandelkop blijft gedurende de gehele behandeling steriel. De warmte pulsen zijn van zeer korte duur (ca. 10 milliseconden) en zorgen voor een snelle verdamping van minuscule plekjes van de oude, beschadigde huid. Er wordt per behandeling ca. 25% van de huid behandeld. Na 4 à 6 behandelsessies (1 x per maand) is de huid optimaal behandeld. Het beste effect ervaar je enkele maanden na de laatste behandeling want het proces van collageenvorming heeft uiteraard tijd nodig.

Direct na de behandeling zal de huid ongeveer 24 uur iets warmer, roder en iets gevoeliger aanvoelen. Binnen twee dagen na de behandeling kunnen er minuscule bruine stipjes optreden die voor een buitenstaander nauwelijks zichtbaar zijn. Deze verdwijnen vanzelf weer. Na enkele weken is het effect van een Tixel-behandeling goed zichtbaar: de huid is strakker en gladder. Deze zichtbare verbetering zet nog weken door, omdat de huid geruime tijd ná de eerste behandeling nog extra collageen en elastine aanmaakt.

Onze artsen adviseren vier tot zes Tixel-behandelingen – met telkens een maand pauze – om de huid van het gehele gezicht te vernieuwen. Het beste effect ervaar je vier tot zes maanden na de laatste behandeling. Uiteraard kan het verouderingsproces niet stopgezet worden en is het belangrijk om ieder half jaar een onderhoudsbehandeling in te plannen om het resultaat vast te houden.

Zeer positieve ervaring

★★★★★

Behandeling van frons, eerste keer. Na telefonisch gesprek kreeg ik een goede instructie en antwoord op al mijn vragen. Een prachtig ingerichte locatie met vriendelijke mensen. Ik ben echt heel erg blij met het eindresultaat, ziet er heel natuurlijk uit, precies dat wat ik hoopte!

Kundig en vriendelijk

★★★★★

De specialisten zijn stuk voor stuk kundig en zeer vriendelijk. Ook de receptionistes zijn aardig en behulpzaam. Je voelt je direct thuis. Er wordt je niks opgedrongen, er is geen oordeel en men is professioneel. Het maakt niet uit door wie je geholpen wordt, iedereen is even vriendelijk en kundig!

Uitstekend

★★★★★

Ik ben een aantal keer geweest, de service is perfect. Shirin neemt de tijd voor je en voor een touch-up kan je terug komen en daar hoef je niets voor te betalen. Elke keer wordt de tijd voor je genomen. Absolute aanrader.

Tixel

Tixel zet met warmte je huid aan zichzelf te verjongen en verstrakken.

De ervaren huidtherapeute van Glow Clinic Breda helpt je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?