Profhilo, de geavanceerde skinbooster

Profhilo verbetert de huidkwaliteit en het herstelt de natuurlijke stevigheid van de huid. Het resultaat is een significante maar zeer natuurlijk uitziende huidverbetering en verstrakking.

Prijs Profhilo:

Losse / eerste Profhilo behandeling

Prijzen voor een losse Profhilo behandeling. Voor optimaal resultaat heb je de eerste keer minimaal 2 behandelingen nodig met een tussenpauze van 4 weken.

2 ml Profhilo (1e behandeling)

325,-

4 ml Profhilo (1e behandeling)

575,-

Tweede Profhilo behandeling

Onderstaande prijzen zijn geldig bij de tweede profhilo behandeling na 4 weken.

2 ml Profhilo (2e behandeling)

275,-

4 ml Profhilo (2e behandeling)

545,-

Combineer: Profhilo + Morpheus8

3 x Morpheus8 kleine zone + 2 x Profhilo 2ml

1800,-

3 x Morpheus8 kleine zone + 2 x Profhilo 4ml

2300,-

Wat is Profhilo en hoe werkt het?

Profhilo aesthetics awards winnaar 2016

Profhilo is een hyaluronzuur-injectable behandeling die specifiek is ontworpen om de huidelasticiteit en -stevigheid te verbeteren. Het is geen traditionele filler die wordt gebruikt om specifieke gebieden op te vullen, maar een innovatieve behandeling die gericht is op het verbeteren van de huidkwaliteit op een bredere manier.

Profhilo werkt door middel van een uniek hydratatieproces waarbij hyaluronzuur geleidelijk in de huid wordt afgegeven. Dit leidt tot verbetering van de huidelasticiteit en -stevigheid en een vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Het hyaluronzuur trekt vocht aan en houdt dit vast in de huid, waardoor de huid zichtbaar gladder en jonger wordt.

De behandeling met Profhilo is niet-chirurgisch en wordt uitgevoerd door een ervaren arts of verpleegkundige. Tijdens de behandeling wordt er door middel van een kleine naald een beperkt aantal injecties geplaatst in specifieke gebieden van het gezicht of het lichaam. De behandeling is minimaal invasief en heeft weinig tot geen downtime, waardoor je snel weer aan het werk kunt gaan.

Als je op zoek bent naar een oplossing om de huidkwaliteit te verbeteren, is Profhilo een goede optie om te overwegen. Het is een veilige en effectieve behandeling die gericht is op het verbeteren van de huidelasticiteit en -stevigheid en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Wetenschappelijk bewezen resultaten

Van Profhilo werd wetenschappelijk bewezen dat het de aanmaak van vier verschillende soorten collageen en elastine in de huid en vetcellen stimuleert. Ze noemen dit bioremodeling. Zowel de diepere huidlaag als de bovenste huidlaag wordt gehydrateerd, wat resulteert in een verbetering van de textuur, natuurlijke glans en conditie van de huid.

Profhilo wordt in een serie van minimaal 2 behandelingen uitgevoerd, met een tussentijd van 4 weken.

Profhilo is geen filler

 Ondanks dat Profhilo een hoge contentratie van 100% puur hyaluronzuur bevat wat uiteraard ook vaak als bestanddeel in fillers gebruikt wordt is het toch geen filler maar eerder een skinbooster, maar dan wel met veel minder prikken dan je gewend bent van andere klassieke skinboosters.

Huidverbetering

Huidverstrakking

Stimuleert collageen productie

Stimuleert elastine aanmaak

Verschillende huidlagen

Natuurlijke glans van de huid

Pijnloos met slechts enkele prikjes

Award winning behandeling

8 weken na de eerste behandeling is het resultaat optimaal

Een Profhilo behandeling verbetert de huidstructuur met slechts enkele prikjes

Profhilo bevat 100% puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel in het lichaam. In deze toepassing is het geen filler, het vult geen rimpels en voegt geen volume toe aan het gezicht, maar stimuleert de huid. Het is een unieke behandeling gezien de korte behandeltijd met slechts enkele prikjes per behandelgebied.

Het hyaluronzuur verspreidt geleidelijk onder de huid en hydrateert zo een groter gebied, verbetert de huidstructuur en verstevigt de huid. Naast het gezicht zijn ook hals, decolleté en handen geschikt voor een Profhilo behandeling.

Profhilo resultaten voor en na

Over de Profhilo behandeling

Bij een Profhilo behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 5 anatomisch uitgekiende gebieden die verspreiding over hele gelaat mogelijk maken. Tot enkele uren na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien, maar door de BAP-techniek heb je nagenoeg geen kans op blauwe plekken. Er is nagenoeg geen hersteltijd en na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 48 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden.

Gedurende 4 weken die volgen op de Profhilo behandeling zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 4 weken volgt de tweede behandeling. Na enkele weken merk je al verbetering en 8 weken na de eerste behandeling is het resultaat optimaal. Gemiddeld zien we onze klanten 1 à 2 keer per jaar voor een Profhilo onderhoudsbeurt.

Uitstekend

★★★★★

Dr. Kayo vind ik absoluut een fijne en deskundige dokter. Ze denkt mee en sluit daarin perfect aan op wat mijn wensen zijn.

Fantastisch!

★★★★★

Wat een onwijs lief en goed personeel, stellen je ontzettend op je gemak! Geven een eerlijk advies en leggen je helemaal uit hoe ze het gaan doen! En wat een FANTASTISCH eind resultaat. Ik kom zeker weten weer terug!

Erg mooie kliniek

★★★★★

Erg mooie zaak met hele fijne mensen, Je voelt je gelijk op je gemak. eerlijk en oprecht advies vóór de behandeling. Oh en de koffie is ook heerlijk!

Profhilo

Profhilo geeft jouw huid zijn natuurlijke stevigheid terug. Maak dus snel een afspraak.

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?

Veelgestelde vragen over Profhilo

Kan Profhilo worden gebruikt in combinatie met andere behandelingen?

Ja, Profhilo kan worden gebruikt in combinatie met andere behandelingen, zoals Botox of fillers, om een ​​complete huidverbeterende behandeling te bieden.

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoe lang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door..

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Profhilo wordt in een serie van minimaal 2 behandelingen uitgevoerd voor het mooiste resultaat, met een tussentijd van 4 weken

Zijn er bijwerkingen van Profhilo te verwachten?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.
Profhilo is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

Hoe lang duurt een Profhilo behandeling?

Een Profhilo-behandeling duurt tussen de 15 en 30 minuten.

Wat is het verschil tussen fillers en Profhilo?

Fillers -het woord zegt het al- zijn bedoeld om te vullen: volumeverlies dat in de loop der jaren bij iedereen optreedt, kan met fillers teniet gedaan worden. Daarnaast kunnen lijntjes en rimpels met fillers behandeld worden waardoor ze verminderen of verdwijnen. Profhilo vult niet, maar stimuleert cellen in de huid, waardoor de huid steviger, elastischer en voller wordt, zonder de contouren van het gezicht te veranderen.

Is Profhilo een veilige behandeling?

Een Profhilo behandeling is een erg veilige behandeling. Het bestaat uit 100% puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen en is daarmee de natuurlijkste en zuiverste injectable momenteel op de markt.
Wereldwijd zijn er al meer dan 200.000 behandelingen met Profhilo uitgevoerd. Dit is dé nieuwste trend van de komende tijd. Ook bij mensen die reeds een behandeling met permanente fillers hebben ondergaan, kan deze behandeling toegepast worden. Laat het je arts wel altijd weten als je in het verleden behandeld bent met permanente fillers! Na een behandeling kan er sprake zijn van een blauw plekje of iets van zwelling in het geïnjecteerde gebied maar dat verdwijnt meestal erg snel.

Kan ik na de behandeling direct terug naar mijn normale activiteiten?

Ja, na de behandeling kan je direct teruggaan naar je normale activiteiten.

Wanneer kies ik voor fillers en wanneer voor Profhilo?

Wanneer er veel volume verlies is, bijvoorbeeld in de wangen, lippen of slapen, is een behandeling met fillers de meest effectieve oplossing. Als je op zoek bent naar verbetering van de elasticiteit en stevigheid van de huid, is Profhilo de beste keuze. Een combinatie van beide behandelingen (op hetzelfde moment of niet) is vaak het mooist. Dit bespreken we uitgebreid tijdens ons gratis consult.

Wat kan ik doen om het beste resultaat van de behandeling met Profhilo te verkrijgen?

Vermijd alcoholgebruik de avond voor de behandeling; dit maakt de kans op blauwe plekjes kleiner.
Vermijd gebruik van bloed verdunnende pijnstillers als Ibuprofen, aspirine minimaal een week voor de behandeling. Dit om blauwe plekjes te voorkomen. Let wel: het is niet nodig om te stoppen met bloedverdunners die zijn voorgeschreven door de huisarts of specialist, overleg dit altijd! Het wordt afgeraden minimaal 3-4 dagen na de behandeling een sauna of zwembad te bezoeken, dit in verband met de kans op infecties.

Is Profhilo geschikt voor alle huidtypen?

Profhilo is geschikt voor alle huidtypen, maar een arts kan bepalen of de behandeling geschikt is voor jouw specifieke huidconditie.

Kunnen fillers en Profhilo samen gebruikt worden?

Jazeker! Niet zelden is er zowel volume-verlies als verminderd elastische huid en dan is een combinatie van genoemde behandelingen het meest effectief.

Wat is Profhilo

Profhilo is een hyaluronzuur-gebaseerde injectable behandeling die specifiek is ontwikkeld om de huid te hydrateren en het collageen en elastine in de huid aan te moedigen.

Hoeveel kost een Profhilo-behandeling?

De kosten van een Profhilo-behandeling bij Glow Clinic zijn:

Hoe snel kan ik resultaat verwachten van een behandeling met Profhilo?

Je kunt een toename van de elasticiteit, stevigheid en algehele verbetering van de kwaliteit van de huid verwachten vanaf 4-6 weken na de eerste behandeling. Deze verbeteringen zullen zich voortzetten tot 12 maanden na de laatste behandeling.

Is Profhilo pijnlijk?

Nee, Profhilo is meestal niet pijnlijk, maar sommige mensen kunnen een lichte prikkel of branderig gevoel ervaren tijdens de injectie.

Voor het eerst bij Glow Clinic?

Ontvang 15% korting op je eerste behandeling

Om jou als nieuwe klant bij Glow Clinic welkom te heten ontvang je door het invullen van dit formulier meteen een unieke kortingscode van maar liefst 15% op een behandeling naar keuze. De korting is geldig op de totaalprijs van de gehele behandeling.

Hydrafacial Signature, Deluxe en Platinum

Signature

De HydraFacial Signature-behandeling is de basisbehandeling en omvat de essentiële stappen van de HydraFacial-procedure, namelijk reinigen, exfoliëren, extracties en hydratatie. Deze stappen zijn gericht op het grondig reinigen van de huid, het verwijderen van onzuiverheden en dode huidcellen, en het hydrateren van de huid met antioxidanten en peptiden. Deze behandeling is geschikt voor de meeste huidtypes en biedt al indrukwekkende resultaten.

Deluxe

De HydraFacial Deluxe-behandeling omvat alle stappen van de Signature-behandeling en voegt extra behandelingsopties toe om specifieke huidproblemen aan te pakken. Afhankelijk van jouw huidbehoeften kunnen extra serums en technologieën worden gebruikt om bijvoorbeeld hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, acne of verstopte poriën gerichter te behandelen. Deze behandeling is ideaal voor mensen met specifieke huidproblemen die een meer op maat gemaakte oplossing nodig hebben.

Platinum

De HydraFacial Platinum is de meest uitgebreide en luxe behandeling in het HydraFacial assortiment. Het omvat alle stappen van de Signature en Deluxe behandelingen, evenals aanvullende intensieve huidverzorgingsproducten en een speciale LED-lichttherapie. De LED-lichttherapie kan de resultaten verder verbeteren door de huid te kalmeren, ontstekingen te verminderen en de genezing te bevorderen. De Platinum-behandeling is ideaal voor diegenen die een intensieve en allesomvattende huidverzorgingservaring willen.

Het belangrijkste verschil tussen deze varianten is dus de mate van aanvullende behandelingsopties en de exclusiviteit van de toegepaste serums en technologieën. Welke behandeling het meest geschikt is voor jou hangt af van jouw specifieke huidbehoeften en de gewenste resultaten. Onze huidtherapeute zan je helpen bij het kiezen van de juiste HydraFacial-behandeling op basis van jouw huidtype en doelen.
hydrafacial machine

Hydrafacial in 5 stappen

1. Reinigen en exfoliëren

De huid wordt gereinigd om onzuiverheden, overtollige olie en dode huidcellen te verwijderen. Dit helpt om de huid voor te bereiden op de volgende stappen.

2. Peeling

Een milde chemische peeling wordt aangebracht om diepere onzuiverheden en verstopte poriën te verwijderen. Het kan glycolzuur of salicylzuur bevatten, afhankelijk van je specifieke huidtype en behoeften.

3. Uitzuiveren en extractie

Een zuigmechanisme wordt gebruikt om onzuiverheden en mee-eters uit de poriën te verwijderen zonder de huid te beschadigen.

4. Hydratatie

Krachtige antioxidanten en hyaluronzuur worden aangebracht om de huid te hydrateren en te voeden, waardoor deze er stralend en gezond uitziet.

5. Bescherming

Tot slot wordt er een beschermend serum aangebracht om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

profhilo,profhilo behandeling,profhilo behandeling breda,ibsa profhilo

HydraFacial behandeling upgraden?

Geniet van het optimale resultaat door te kiezen voor Boosters. Samen met jouw huidtherapeut wordt gekeken naar jouw huid en haar behoeften en daaruit volgt passend advies. Zo wordt de perfecte combinatiebehandeling samengesteld zonder dat jij je verder zorgen hoeft te maken welke behandeling bij je past. Enkele gepersonaliseerde boosters zijn:

 • De Glycolzuurpeeling

  van 7.5% verhogen naar 15% of 30%

 • Dermabuilder

  Deze booster bevat mix van peptides om zichtbaar fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het resultaat? Een gladde textuur en een jonger uitziende huid! Deze booster wordt plaatselijk op fijne lijntjes en rimpeltjes aangebracht. Direct resultaat.

 • Britenol

  Ideaal als je last hebt van pigmentvlekken. Door de combinatie van verlichtende ingrediënten wordt de huid gelegaliseerd. Zowel in te zetten voor ouderdomsvlekken, zonschade maar ook melasma (zwangerschapsmasker)!

 • ReGenGF

  Perfecte keuze wanneer je acne littekens, lijntjes en rimpeltjes wil aanpakken. Deze booster bevat groeifactoren welke de structuur en elasticiteit van je huid verbeteren. Deze booster wordt op het gehele gelaat aangebracht. Zorgt voor resultaat op de lange termijn.

 • Nassif MD Hydraglucan

  Deze booster zetten wij in bij een doffe, droge en gevoelige huid. Deze booster hydrateert je huid en zorgt voor een glow! De booster wordt over het gehele gelaat aangebracht en levert direct resultaat.

 • Circadia Chrono-peptide

  Deze booster zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels direct opgevuld worden met peptides! Deze booster wordt over het hele gezicht aangebracht. Resultaat is direct zichtbaar. Deze booster kan goed afgewisseld worden met  de ReGen CF. Zo wordt direct resultaat afgewisseld met resultaat op de lange termijn.

 • Circadia Protect Plus

  Heeft jouw huid extra voeding en bescherming nodig? Of last van eczeem? Dan is de Circadia Protect Plus de geschikte booster voor jou! Door de combinatie antioxidanten en hyaluronzuur, werkt het als een vitamineboost voor je huid. Deze combinatie versterkt de huidbarrière, waardoor zelfs gevoelige huidtypes behandeld kunnen worden.

 • Eye Replenishing Serum

  Voor dit serum kiezen wij bij het behandelen rondom de ogen. Het hydrateert de huid en verheldert de ogen voor een frisse blik.

 • Lip Replenishing Serum

  Deze booster gebruiken wij voor behandeling van de lippen. Het haalt dode huidcellen van je lippen en hydrateert intensief. Dit zorgt tijdelijk voor vollere lippen!

 • Keravive

  De producten van deze lijn zijn perfect voor het behandelen van de hoofdhuid! De hoofdhuid wordt gereinigd en gehydrateerd. Dit zorgt voor dikker en gezonder haar.

HydraFacial

wil je een mooie gereinigde huid én directe glow?

Ben je benieuwd geworden naar jouw ideale Hydrafacial behandeling? Boek nu snel een afspraak!