Profhilo, de nieuwe generatie skinbooster

Profhilo verbetert de huidkwaliteit en het herstelt de natuurlijke stevigheid van de huid. Het resultaat is een significante maar zeer natuurlijk uitziende huidverbetering en verstrakking.

Prijs Profhilo:

2 ml Profhilo (1e behandeling)

325,-

2 ml Profhilo (2e behandeling, na 4 wkn)

275,-

4 ml Profhilo (1e behandeling)

575,-

4 ml Profhilo (2e behandeling, na 4 wkn)

545,-

Profhilo, natuurlijk uitziende huidverbetering en -verstrakking

Profhilo aesthetics awards winnaar 2016

Profhilo is een nieuw ontwikkelde soort van skinbooster gemaakt van 100% puur hyaluronzuur. Naast de huidverbeterende eigenschappen van een skinbooster zoals de aanmaak van elastine en collageen, helpt een Profhilo behandeling ook bepaalde vetcellen makkelijker te ontwikkelen waardoor je eigen weefsel net iets voller en steviger wordt. Door deze combinaties kan je bij Profhilo dus ook een subtiel liftend effect verwachten.

Wetenschappelijk bewezen resultaten

Van Profhilo werd wetenschappelijk bewezen dat het de aanmaak van vier verschillende soorten collageen en elastine in de huid en vetcellen stimuleert. Ze noemen dit bioremodeling. Zowel de diepere huidlaag als de bovenste huidlaag wordt gehydrateerd, wat resulteert in een verbetering van de textuur, natuurlijke glans en conditie van de huid.

Profhilo wordt in een serie van minimaal 2 behandelingen uitgevoerd, met een tussentijd van 4 weken.

Profhilo is geen filler

 Ondanks dat Profhilo een hoge contentratie van 100% puur hyaluronzuur bevat wat uiteraard ook vaak als bestanddeel in fillers gebruikt wordt is het toch geen filler maar eerder een skinbooster, maar dan wel met veel minder prikken dan je gewend bent van andere klassieke skinboosters.

Huidverbetering

Huidverstrakking

Stimuleert collageen productie

Stimuleert elastine aanmaak

Verschillende huidlagen

Natuurlijke glans van de huid

Pijnloos met slechts enkele prikjes

Award winning behandeling

8 weken na de eerste behandeling is het resultaat optimaal

Een Profhilo behandeling verbetert de huidstructuur met slechts enkele prikjes

Profhilo bevat 100% puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel in het lichaam. In deze toepassing is het geen filler, het vult geen rimpels en voegt geen volume toe aan het gezicht, maar stimuleert de huid. Het is een unieke behandeling gezien de korte behandeltijd met slechts enkele prikjes per behandelgebied.

Het hyaluronzuur verspreidt geleidelijk onder de huid en hydrateert zo een groter gebied, verbetert de huidstructuur en verstevigt de huid. Naast het gezicht zijn ook hals, decolleté en handen geschikt voor een Profhilo behandeling.

Profhilo resultaten voor en na

Over de Profhilo behandeling

Bij een Profhilo behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 5 anatomisch uitgekiende gebieden die verspreiding over hele gelaat mogelijk maken. Tot enkele uren na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien, maar door de BAP-techniek heb je nagenoeg geen kans op blauwe plekken. Er is nagenoeg geen hersteltijd en na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 48 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden.

Gedurende 4 weken die volgen op de Profhilo behandeling zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 4 weken volgt de tweede behandeling. Na enkele weken merk je al verbetering en 8 weken na de eerste behandeling is het resultaat optimaal. Gemiddeld zien we onze klanten 1 à 2 keer per jaar voor een Profhilo onderhoudsbeurt.

Geweldig

★★★★★

Super fijn advies, Deborah luistert echt naar je wensen,geeft goed advies en luistert echt naar je

Hele fijne sfeer in deze kliniek!

★★★★★

Drs. Kayo luistert naar mijn wensen en denk met mij mee, neemt de tijd en adviseert mij goed m.b.t. mijn behandeling.

Na jaren de stap gezet

★★★★★

Na jaren een gummy smile te hebben gehad ( tandvleeslach) de stap gezet om er iets aan te laten doen. Heel erg goed geholpen en ook de na controle weer super geholpen omdat het de eerste keren niet helemaal het gewenste effect had. Ik lach weer vol zelfvertrouwen

Profhilo

Profhilo geeft jouw huid zijn natuurlijke stevigheid terug. Maak dus snel een afspraak.

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?