Profhilo, de geavanceerde skinbooster

Profhilo verbetert de huidkwaliteit en het herstelt de natuurlijke stevigheid van de huid. Het resultaat is een significante maar zeer natuurlijk uitziende huidverbetering en verstrakking.

Prijs Profhilo:

Losse / eerste Profhilo behandeling

Prijzen voor een losse Profhilo behandeling. Voor optimaal resultaat heb je de eerste keer minimaal 2 behandelingen nodig met een tussenpauze van 4 weken.

2 ml Profhilo (1e behandeling)

325,-

4 ml Profhilo (1e behandeling)

575,-

Tweede Profhilo behandeling

Onderstaande prijzen zijn geldig bij de tweede profhilo behandeling na 4 weken.

2 ml Profhilo (2e behandeling)

275,-

4 ml Profhilo (2e behandeling)

545,-

Combineer: Profhilo + Morpheus8

3 x Morpheus8 kleine zone + 2 x Profhilo 2ml

1800,-

3 x Morpheus8 kleine zone + 2 x Profhilo 4ml

2300,-

Wat is Profhilo en hoe werkt het?

Profhilo aesthetics awards winnaar 2016

Profhilo is een hyaluronzuur-injectable behandeling die specifiek is ontworpen om de huidelasticiteit en -stevigheid te verbeteren. Het is geen traditionele filler die wordt gebruikt om specifieke gebieden op te vullen, maar een innovatieve behandeling die gericht is op het verbeteren van de huidkwaliteit op een bredere manier.

Profhilo werkt door middel van een uniek hydratatieproces waarbij hyaluronzuur geleidelijk in de huid wordt afgegeven. Dit leidt tot verbetering van de huidelasticiteit en -stevigheid en een vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Het hyaluronzuur trekt vocht aan en houdt dit vast in de huid, waardoor de huid zichtbaar gladder en jonger wordt.

De behandeling met Profhilo is niet-chirurgisch en wordt uitgevoerd door een ervaren arts of verpleegkundige. Tijdens de behandeling wordt er door middel van een kleine naald een beperkt aantal injecties geplaatst in specifieke gebieden van het gezicht of het lichaam. De behandeling is minimaal invasief en heeft weinig tot geen downtime, waardoor je snel weer aan het werk kunt gaan.

Als je op zoek bent naar een oplossing om de huidkwaliteit te verbeteren, is Profhilo een goede optie om te overwegen. Het is een veilige en effectieve behandeling die gericht is op het verbeteren van de huidelasticiteit en -stevigheid en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Wetenschappelijk bewezen resultaten

Van Profhilo werd wetenschappelijk bewezen dat het de aanmaak van vier verschillende soorten collageen en elastine in de huid en vetcellen stimuleert. Ze noemen dit bioremodeling. Zowel de diepere huidlaag als de bovenste huidlaag wordt gehydrateerd, wat resulteert in een verbetering van de textuur, natuurlijke glans en conditie van de huid.

Profhilo wordt in een serie van minimaal 2 behandelingen uitgevoerd, met een tussentijd van 4 weken.

Profhilo is geen filler

 Ondanks dat Profhilo een hoge contentratie van 100% puur hyaluronzuur bevat wat uiteraard ook vaak als bestanddeel in fillers gebruikt wordt is het toch geen filler maar eerder een skinbooster, maar dan wel met veel minder prikken dan je gewend bent van andere klassieke skinboosters.

Huidverbetering

Huidverstrakking

Stimuleert collageen productie

Stimuleert elastine aanmaak

Verschillende huidlagen

Natuurlijke glans van de huid

Pijnloos met slechts enkele prikjes

Award winning behandeling

8 weken na de eerste behandeling is het resultaat optimaal

Een Profhilo behandeling verbetert de huidstructuur met slechts enkele prikjes

Profhilo bevat 100% puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel in het lichaam. In deze toepassing is het geen filler, het vult geen rimpels en voegt geen volume toe aan het gezicht, maar stimuleert de huid. Het is een unieke behandeling gezien de korte behandeltijd met slechts enkele prikjes per behandelgebied.

Het hyaluronzuur verspreidt geleidelijk onder de huid en hydrateert zo een groter gebied, verbetert de huidstructuur en verstevigt de huid. Naast het gezicht zijn ook hals, decolleté en handen geschikt voor een Profhilo behandeling.

Profhilo resultaten voor en na

Over de Profhilo behandeling

Bij een Profhilo behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 5 anatomisch uitgekiende gebieden die verspreiding over hele gelaat mogelijk maken. Tot enkele uren na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien, maar door de BAP-techniek heb je nagenoeg geen kans op blauwe plekken. Er is nagenoeg geen hersteltijd en na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 48 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden.

Gedurende 4 weken die volgen op de Profhilo behandeling zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 4 weken volgt de tweede behandeling. Na enkele weken merk je al verbetering en 8 weken na de eerste behandeling is het resultaat optimaal. Gemiddeld zien we onze klanten 1 à 2 keer per jaar voor een Profhilo onderhoudsbeurt.

Hele fijne sfeer in deze kliniek!

★★★★★

Drs. Kayo luistert naar mijn wensen en denk met mij mee, neemt de tijd en adviseert mij goed m.b.t. mijn behandeling.

Uitstekend

★★★★★

Ik ben een aantal keer geweest, de service is perfect. Shirin neemt de tijd voor je en voor een touch-up kan je terug komen en daar hoef je niets voor te betalen. Elke keer wordt de tijd voor je genomen. Absolute aanrader.

Zeer nette, vriendelijke kliniek

★★★★★

De artsen geven goed advies en bewaken je grenzen. Ik, als basic vrouw die minimaal met haar uiterlijk bezig is, ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Ik ben inmiddels 3x in 1 jaar geweest en alle keren super tevreden. En het mooie is dat niemand vraagt of ik wat heb laten doen, heel natuurlijk dus 😉

Profhilo

Profhilo geeft jouw huid zijn natuurlijke stevigheid terug. Maak dus snel een afspraak.

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?

Veelgestelde vragen over Profhilo

Voor het eerst bij Glow Clinic?

Ontvang 15% korting op je eerste behandeling

Om jou als nieuwe klant bij Glow Clinic welkom te heten ontvang je door het invullen van dit formulier meteen een unieke kortingscode van maar liefst 15% op een behandeling naar keuze. De korting is geldig op de totaalprijs van de gehele behandeling.