Profhilo, de nieuwe generatie skinbooster

Profhilo verbetert de huidkwaliteit en het herstelt de natuurlijke stevigheid van de huid. Het resultaat is een significante maar zeer natuurlijk uitziende huidverbetering en verstrakking.

Prijs Profhilo:

2 ml Profhilo (1e behandeling)

325,-

2 ml Profhilo (2e behandeling, na 4 wkn)

275,-

4 ml Profhilo (1e behandeling)

575,-

4 ml Profhilo (2e behandeling, na 4 wkn)

545,-

Wat is Profhilo en hoe werkt het?

Profhilo aesthetics awards winnaar 2016

Profhilo is een hyaluronzuur-injectable behandeling die specifiek is ontworpen om de huidelasticiteit en -stevigheid te verbeteren. Het is geen traditionele filler die wordt gebruikt om specifieke gebieden op te vullen, maar een innovatieve behandeling die gericht is op het verbeteren van de huidkwaliteit op een bredere manier.

Profhilo werkt door middel van een uniek hydratatieproces waarbij hyaluronzuur geleidelijk in de huid wordt afgegeven. Dit leidt tot verbetering van de huidelasticiteit en -stevigheid en een vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Het hyaluronzuur trekt vocht aan en houdt dit vast in de huid, waardoor de huid zichtbaar gladder en jonger wordt.

De behandeling met Profhilo is niet-chirurgisch en wordt uitgevoerd door een ervaren arts of verpleegkundige. Tijdens de behandeling wordt er door middel van een kleine naald een beperkt aantal injecties geplaatst in specifieke gebieden van het gezicht of het lichaam. De behandeling is minimaal invasief en heeft weinig tot geen downtime, waardoor je snel weer aan het werk kunt gaan.

Als je op zoek bent naar een oplossing om de huidkwaliteit te verbeteren, is Profhilo een goede optie om te overwegen. Het is een veilige en effectieve behandeling die gericht is op het verbeteren van de huidelasticiteit en -stevigheid en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Wetenschappelijk bewezen resultaten

Van Profhilo werd wetenschappelijk bewezen dat het de aanmaak van vier verschillende soorten collageen en elastine in de huid en vetcellen stimuleert. Ze noemen dit bioremodeling. Zowel de diepere huidlaag als de bovenste huidlaag wordt gehydrateerd, wat resulteert in een verbetering van de textuur, natuurlijke glans en conditie van de huid.

Profhilo wordt in een serie van minimaal 2 behandelingen uitgevoerd, met een tussentijd van 4 weken.

Profhilo is geen filler

 Ondanks dat Profhilo een hoge contentratie van 100% puur hyaluronzuur bevat wat uiteraard ook vaak als bestanddeel in fillers gebruikt wordt is het toch geen filler maar eerder een skinbooster, maar dan wel met veel minder prikken dan je gewend bent van andere klassieke skinboosters.

Huidverbetering

Huidverstrakking

Stimuleert collageen productie

Stimuleert elastine aanmaak

Verschillende huidlagen

Natuurlijke glans van de huid

Pijnloos met slechts enkele prikjes

Award winning behandeling

8 weken na de eerste behandeling is het resultaat optimaal

Een Profhilo behandeling verbetert de huidstructuur met slechts enkele prikjes

Profhilo bevat 100% puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel in het lichaam. In deze toepassing is het geen filler, het vult geen rimpels en voegt geen volume toe aan het gezicht, maar stimuleert de huid. Het is een unieke behandeling gezien de korte behandeltijd met slechts enkele prikjes per behandelgebied.

Het hyaluronzuur verspreidt geleidelijk onder de huid en hydrateert zo een groter gebied, verbetert de huidstructuur en verstevigt de huid. Naast het gezicht zijn ook hals, decolleté en handen geschikt voor een Profhilo behandeling.

Profhilo resultaten voor en na

Over de Profhilo behandeling

Bij een Profhilo behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 5 anatomisch uitgekiende gebieden die verspreiding over hele gelaat mogelijk maken. Tot enkele uren na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien, maar door de BAP-techniek heb je nagenoeg geen kans op blauwe plekken. Er is nagenoeg geen hersteltijd en na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 48 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden.

Gedurende 4 weken die volgen op de Profhilo behandeling zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 4 weken volgt de tweede behandeling. Na enkele weken merk je al verbetering en 8 weken na de eerste behandeling is het resultaat optimaal. Gemiddeld zien we onze klanten 1 à 2 keer per jaar voor een Profhilo onderhoudsbeurt.

Uitstekend

★★★★★

Professioneel, open en duidelijk!! Voelde me heel erg op mijn gemak. Zou volgende x weer voor Glow Clinic kiezen.

Hele fijne sfeer in deze kliniek!

★★★★★

Drs. Kayo luistert naar mijn wensen en denk met mij mee, neemt de tijd en adviseert mij goed m.b.t. mijn behandeling.

Geweldig

★★★★★

Ik had een litteken waar ik me heel erg aan stoorde. Op advies van een vriendin hier terecht gekomen en zo ontzettend blij en gelukkig met het resultaat. Ik wou dat ik de stap eerder had genomen. Weer helemaal happy met mezelf.

Profhilo

Profhilo geeft jouw huid zijn natuurlijke stevigheid terug. Maak dus snel een afspraak.

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?

Veelgestelde vragen over Profhilo

Wat is Profhilo

Profhilo is een hyaluronzuur-gebaseerde injectable behandeling die specifiek is ontwikkeld om de huid te hydrateren en het collageen en elastine in de huid aan te moedigen.

Is Profhilo pijnlijk?

Nee, Profhilo is meestal niet pijnlijk, maar sommige mensen kunnen een lichte prikkel of branderig gevoel ervaren tijdens de injectie.

Hoeveel kost een Profhilo-behandeling?

De kosten van een Profhilo-behandeling bij Glow Clinic zijn:

2 ml Profhilo (1e behandeling)

325,-

2 ml Profhilo (2e behandeling, na 4 wkn)

275,-

4 ml Profhilo (1e behandeling)

575,-

4 ml Profhilo (2e behandeling, na 4 wkn)

545,-

Hoe snel kan ik resultaat verwachten van een behandeling met Profhilo?

Je kunt een toename van de elasticiteit, stevigheid en algehele verbetering van de kwaliteit van de huid verwachten vanaf 4-6 weken na de eerste behandeling. Deze verbeteringen zullen zich voortzetten tot 12 maanden na de laatste behandeling.

Kan Profhilo worden gebruikt in combinatie met andere behandelingen?

Ja, Profhilo kan worden gebruikt in combinatie met andere behandelingen, zoals Botox of fillers, om een ​​complete huidverbeterende behandeling te bieden.

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoe lang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door..

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Profhilo wordt in een serie van minimaal 2 behandelingen uitgevoerd voor het mooiste resultaat, met een tussentijd van 4 weken

Zijn er bijwerkingen van Profhilo te verwachten?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.
Profhilo is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

Hoe lang duurt een Profhilo behandeling?

Een Profhilo-behandeling duurt tussen de 15 en 30 minuten.

Wat is het verschil tussen fillers en Profhilo?

Fillers -het woord zegt het al- zijn bedoeld om te vullen: volumeverlies dat in de loop der jaren bij iedereen optreedt, kan met fillers teniet gedaan worden. Daarnaast kunnen lijntjes en rimpels met fillers behandeld worden waardoor ze verminderen of verdwijnen. Profhilo vult niet, maar stimuleert cellen in de huid, waardoor de huid steviger, elastischer en voller wordt, zonder de contouren van het gezicht te veranderen.

Is Profhilo een veilige behandeling?

Een Profhilo behandeling is een erg veilige behandeling. Het bestaat uit 100% puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen en is daarmee de natuurlijkste en zuiverste injectable momenteel op de markt.
Wereldwijd zijn er al meer dan 200.000 behandelingen met Profhilo uitgevoerd. Dit is dé nieuwste trend van de komende tijd. Ook bij mensen die reeds een behandeling met permanente fillers hebben ondergaan, kan deze behandeling toegepast worden. Laat het je arts wel altijd weten als je in het verleden behandeld bent met permanente fillers! Na een behandeling kan er sprake zijn van een blauw plekje of iets van zwelling in het geïnjecteerde gebied maar dat verdwijnt meestal erg snel.

Kan ik na de behandeling direct terug naar mijn normale activiteiten?

Ja, na de behandeling kan je direct teruggaan naar je normale activiteiten.

Wanneer kies ik voor fillers en wanneer voor Profhilo?

Wanneer er veel volume verlies is, bijvoorbeeld in de wangen, lippen of slapen, is een behandeling met fillers de meest effectieve oplossing. Als je op zoek bent naar verbetering van de elasticiteit en stevigheid van de huid, is Profhilo de beste keuze. Een combinatie van beide behandelingen (op hetzelfde moment of niet) is vaak het mooist. Dit bespreken we uitgebreid tijdens ons gratis consult.

Wat kan ik doen om het beste resultaat van de behandeling met Profhilo te verkrijgen?

Vermijd alcoholgebruik de avond voor de behandeling; dit maakt de kans op blauwe plekjes kleiner.
Vermijd gebruik van bloed verdunnende pijnstillers als Ibuprofen, aspirine minimaal een week voor de behandeling. Dit om blauwe plekjes te voorkomen. Let wel: het is niet nodig om te stoppen met bloedverdunners die zijn voorgeschreven door de huisarts of specialist, overleg dit altijd! Het wordt afgeraden minimaal 3-4 dagen na de behandeling een sauna of zwembad te bezoeken, dit in verband met de kans op infecties.

Is Profhilo geschikt voor alle huidtypen?

Profhilo is geschikt voor alle huidtypen, maar een arts kan bepalen of de behandeling geschikt is voor jouw specifieke huidconditie.

Kunnen fillers en Profhilo samen gebruikt worden?

Jazeker! Niet zelden is er zowel volume-verlies als verminderd elastische huid en dan is een combinatie van genoemde behandelingen het meest effectief.

Voor het eerst bij Glow Clinic?

Ontvang 15% korting op je eerste behandeling

Om jou als nieuwe klant bij Glow Clinic welkom te heten ontvang je door het invullen van dit formulier meteen een unieke kortingscode van maar liefst 15% op een behandeling naar keuze. De korting is geldig op de totaalprijs van de gehele behandeling.