Diolaze XL de nieuwste generatie laserontharing

Jeuk, bultjes en ingegroeide haartjes... Dat is verleden tijd wanneer je begint met laserontharing met de DiolazeXL. De laser vernietigt de haarwortel, waardoor de haargroei drastisch wordt geminimaliseerd!

Prijs Diolaze XL laserontharing:

Diolaze XL: gelaat per behandeling (pakketprijs: 5+1 gratis)

Bovenlip

55,-

Kin

75,-

Wenkbrauw/ monobrow

55,-

Bakkebaarden

50,-

Wang

90,-

Hals

90,-

Kaaklijn

75,-

Gehele Gelaat

180,-

Pakket van 6 behandelingen = 5 + 1 gratis

Diolaze XL: lichaam per behandeling (pakketprijs: 5+1 gratis)

Oksels

80,-

Armen volledig

240,-

Bovenarmen

150,-

Onderarmen

125,-

Benen

395,-

Bovenbenen

250,-

Onderbenen

195,-

Knieën

60,-

Rug

250,-

Bovenrug/Schouders

175,-

Onderrug

175,-

Borst

185,-

Buik

150,-

Navelstreep

75,-

Billen

175,-

Bikinilijn

95,-

Bilnaad

85,-

Gehele Schaamstreek (Vrouw)

150,-

Gehele Schaamstreek (Man)

160,-

Voeten

85,-

Tenen

65,-

Handen

85,-

Pakket van 6 behandelingen = 5 + 1 gratis

De Diolaze XL is een geavanceerd apparaat die ongewenst haar veilig en voorzichtig elimineert.

De laser werkt met diverse golflengtes, waardoor ieder huidtype veilig behandeld kan worden. De laser geeft een flits af en dit wordt opgenomen in de haarwortel. Hier wordt warmte gecreëerd waardoor de haartwortel wordt vernietigd.

De Diolaze XL is veilig voor elk huidtype. Het geavanceerde systeem werkt efficiënt, snel, comfortabel en is krachtig genoeg om zelfs de meest stugge haren te behandelen. 

reclame diolaze xl laserontharing met blote benen

Is een laserontharing met Diolaze XL pijnlijk?

diolazeXL-apparaat

De Diolaze XL bevat een koelelement. Ook werken we met koude gel. Dit geleid de laserstraal, maar zorgt ook voor verkoeling van de huid! Af en toe voel je een klein en warm prikje. Dit kan gevoelig zijn, maar trekt over het algemeen snel weg.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Haren groeien in verschillende fasen. Alleen in de groeifase kan een haar effectief behandeld worden. Het aantal sessies wat nodig is, wisselt per huid- en haartype. Over het algemeen zijn er 8-10 behandelingen nodig om het optimale resultaat te behalen. De behandelingen vinden iedere 6 weken plaats. Tussen de behandelingen door kan je merken dat de haren dunner en langzamer terug groeien. 

Diolaze XL voor en na

Nazorg Diolaze XL

Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen en rood zien. Ook kan perrifolliculair oedeem ontstaan, dit is zwelling rondom de haarzakjes. Het is normaal na de behandeling en verdwijnt binnen enkele uren. De huid kan extra gevoelig zijn voor zonlicht. Het is daarom goed om direct zonlicht en de zonnebank te vermijden tijdens het behandeltraject.

Top!!!

★★★★★

Ik irriteerde mij aan het kuiltje in mijn kin. Zoals de meeste zeggen “billenkin” dus. Nog nooit heb ik iets gedaan qua fillers of botox. Ik vond het dus ontzettend spannend! Mijn onzekerheid is totaal weggehaald en het is erg natuurlijk geworden. Echt een aanrader!!!

Zeer nette, vriendelijke kliniek

★★★★★

De artsen geven goed advies en bewaken je grenzen. Ik, als basic vrouw die minimaal met haar uiterlijk bezig is, ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Ik ben inmiddels 3x in 1 jaar geweest en alle keren super tevreden. En het mooie is dat niemand vraagt of ik wat heb laten doen, heel natuurlijk dus 😉

Zeer vriendelijk & professioneel

★★★★

Prettige kliniek, smaakvol ingericht en deskundig personeel. Ook de controles worden zeer zorgvuldig uitgevoerd en kritisch bekeken. Daar waar nodig is wordt een aanpassing (extra behandeling) gedaan.

Diolaze XL

Last van jeuk, bultjes en ingegroeide haartjes? Laat ze bij Glow Clinic definitief ontharen.

De ervaren huidtherapeute van Glow Clinic Breda helpt je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?

Kijk ook eens naar

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.