Radiesse, de cosmetische filler voor een jeugdige en vollere uitstraling

Als het gaat om het behouden van een jeugdige en volle uitstraling, zijn cosmetische fillers een populaire optie. Een van de meest bekende fillers is Radiesse.

Wat is Radiesse?

radiesse logo

Filler op basis van Calciumhydroxylapatiet

Radiesse is een cosmetische filler die wordt gebruikt om rimpels en plooien op het gezicht op te vullen. Het is gemaakt van calciumhydroxylapatiet, een stof die al natuurlijk voorkomt in de menselijke botten. Radiesse is een filler die langdurig werkt en kan helpen om het volume en de stevigheid van het gezicht te verbeteren.

HydraFacial wordt onder meer ingezet voor het behandelen van:

 • Rimpels en fijne lijntjes:

  hyaluronzuur en peptiden vullen droogtelijntjes op én stimuleren de aanmaak van collageen.

 • Slappe huid of doffe huid

  de krachtige antioxidanten stimuleren elastine en collageen aanmaak. De huid wordt hierdoor stralender, jonger en steviger. Ook worden tijdens de behandeling dode huidcellen verwijderd waardoor je een mooie glow krijgt!

 • Pigmentvlekken en verkleuringen

  de peelingvloeistof verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing. Hierdoor kunnen pigmentverschillen worden geminimaliseerd.⁠

 • Acne, acne littekens en grove poriën

  Ontstekingen en verstoppingen worden verwijderd waardoor roodheid en irritatie vermindert. De huid wordt egaler wat betreft structuur en teint.

 • Reinigen en voeden hoofdhuid

  een ontspannende behandeling die ontworpen is om de hoofdhuid te reinigen, te voeden en te hydrateren voor dikker en gezonder haar.

 • Lippen

  hydrateren en toevoegen van volume.

 • Ogen

  hydrateert en verheldert de ogen voor een frisse en hernieuwde uitstraling.

Hydrafacial Signature, Deluxe en Platinum

De HydraFacial behandeling wordt gepersonaliseerd voor jouw huid. Je kunt kiezen uit drie soorten behandelingen: Signature, Deluxe, Premium. Daarnaast kun je passende boosters toevoegen.

De HydraFacial Signature is ideaal om kennis te maken met HydraFacial en je huid een boost te geven! Stoor jij je aan specifieke huidproblemen? Dan is de Deluxe of Platinium beter geschikt voor jouw huidtype en behoeften. Voor het mooiste resultaat raden we je aan om deze behandeling elke 4 weken te herhalen. De huidcellen vernieuwen zich namelijk elke 28 dagen. Door het blijven herhalen van deze behandeling zal je huid schoner en stralend blijven. Ook zorgt dit ervoor dat je thuisproducten beter werken!

De HydraFacial Deluxe bestaat uit 4 stappen

We starten met het diepe reinigen en exfoliëren van je huid. Dankzij het gebruik van zuren zorgen we ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd. De poriën worden geopend en onzuiverheden worden losgemaakt. Dit kan een prikkend gevoel geven, maar wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Door het verwijderen van dode huidcellen wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Dit zorgt voor een mooie glow!

Een schone huid is de basis van elke behandeling. Om je huid grondig te reinigen, werken we met een klein vacuüm handstuk. Dit zuigt als ware je poriën leeg. Wanneer je de behandelingen met regelmaat herhaalt (iedere 4 weken) zul je merken dat poriën schoner zijn en minder snel verstopt raken.

We personaliseren de behandeling door te kiezen voor LED-licht. Iedere kleur LED-licht heeft een andere werking. Zo kiezen we voor rood LED-licht als we willen werken op anti-aging, roodheid en verstevigen van de huid. Het rode licht stimuleert namelijk de collageen aanmaak. Dit geeft jouw huid een boost en ondersteund de voorgaande stappen! Blauw LED-licht zetten wij in om acne te verminderen. Het blauwe licht remt namelijk je talgproductie en doodt de bacteriën welke bij acne een rol spelen.

We sluiten de behandeling af met het aanbrengen van krachtige serums. Deze serums zorgen voor een goede huidbescherming en hydratatie. Je voelt direct dat je huid gladder, zachter en goed gehydrateerd is. Natuurlijk brengen wij een zonbeschermingsfactor aan en daarna ben je ready to glow!

HydraFacial behandeling upgraden?

Geniet van het optimale resultaat door te kiezen voor Boosters. Samen met jouw huidtherapeut wordt gekeken naar jouw huid en haar behoeften en daaruit volgt passend advies. Zo wordt de perfecte combinatiebehandeling samengesteld zonder dat jij je verder zorgen hoeft te maken welke behandeling bij je past. Enkele gepersonaliseerde boosters zijn:

 • De Glycolzuurpeeling

  van 7.5% verhogen naar 15% of 30%

 • Dermabuilder

  Deze booster bevat mix van peptides om zichtbaar fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het resultaat? Een gladde textuur en een jonger uitziende huid! Deze booster wordt plaatselijk op fijne lijntjes en rimpeltjes aangebracht. Direct resultaat.

 • Britenol

  Ideaal als je last hebt van pigmentvlekken. Door de combinatie van verlichtende ingrediënten wordt de huid gelegaliseerd. Zowel in te zetten voor ouderdomsvlekken, zonschade maar ook melasma (zwangerschapsmasker)!

 • ReGenGF

  Perfecte keuze wanneer je acne littekens, lijntjes en rimpeltjes wil aanpakken. Deze booster bevat groeifactoren welke de structuur en elasticiteit van je huid verbeteren. Deze booster wordt op het gehele gelaat aangebracht. Zorgt voor resultaat op de lange termijn.

 • Nassif MD Hydraglucan

  Deze booster zetten wij in bij een doffe, droge en gevoelige huid. Deze booster hydrateert je huid en zorgt voor een glow! De booster wordt over het gehele gelaat aangebracht en levert direct resultaat.

 • Circadia Chrono-peptide

  Deze booster zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels direct opgevuld worden met peptides! Deze booster wordt over het hele gezicht aangebracht. Resultaat is direct zichtbaar. Deze booster kan goed afgewisseld worden met  de ReGen CF. Zo wordt direct resultaat afgewisseld met resultaat op de lange termijn.

 • Circadia Protect Plus

  Heeft jouw huid extra voeding en bescherming nodig? Of last van eczeem? Dan is de Circadia Protect Plus de geschikte booster voor jou! Door de combinatie antioxidanten en hyaluronzuur, werkt het als een vitamineboost voor je huid. Deze combinatie versterkt de huidbarrière, waardoor zelfs gevoelige huidtypes behandeld kunnen worden.

 • Eye Replenishing Serum

  Voor dit serum kiezen wij bij het behandelen rondom de ogen. Het hydrateert de huid en verheldert de ogen voor een frisse blik.

 • Lip Replenishing Serum

  Deze booster gebruiken wij voor behandeling van de lippen. Het haalt dode huidcellen van je lippen en hydrateert intensief. Dit zorgt tijdelijk voor vollere lippen!

 • Keravive

  De producten van deze lijn zijn perfect voor het behandelen van de hoofdhuid! De hoofdhuid wordt gereinigd en gehydrateerd. Dit zorgt voor dikker en gezonder haar.

Uitstekend

★★★★★

Fijne en deskundige artsen die goed advies geven maar vooral goed naar je luisteren wat je zelf graag wilt

Zeer tevreden

★★★★★

Zeer goede service en behandeling Zeer correct uitgevoerd. Erg tevreden over dr Kayo . Zeker aanrader.

Zeer nette, vriendelijke kliniek

★★★★★

De artsen geven goed advies en bewaken je grenzen. Ik, als basic vrouw die minimaal met haar uiterlijk bezig is, ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Ik ben inmiddels 3x in 1 jaar geweest en alle keren super tevreden. En het mooie is dat niemand vraagt of ik wat heb laten doen, heel natuurlijk dus 😉

HydraFacial

wil je een mooie gereinigde huid én directe glow?

Ben je benieuwd geworden naar jouw ideale Hydrafacial behandeling? Boek nu snel een afspraak!