Wist je dat je jouw oorlellen weer mooi gevuld krijgt met een filler?

Je oren hebben lang niet de aandacht gekregen die je teint, je ogen, je neus, je lippen of je wenkbrauwen hebben. Toch hebben ze bijvoorbeeld jarenlang zware oorbellen doorstaan. Geteisterd door de effecten van zwaartekracht en tijd. En daar zijn je oorlellen echt niet zo blij mee.

Young woman touching ears with hands

artikel gepubliceerd op: november 25, 2021

Vogue Magazine had het al eens over 'het jaar van de oorlel'.  Interessant? Lees dan snel verder. Onzekerheden zijn zowel wispelturig als persoonlijk. De ene persoon stoort zich aan de onderkin, de ander aan de wallen en soms stoort men zich dus aan de oorlellen! En als je oorlellen toevallig jouw onzekerheid zijn,  hebben we goed nieuws. Cosmetische artsen gebruiken steeds vaker een filler om een ​​verslapte oorlel op te vullen of een oorbelgat te ondersteunen dat met de tijd is uitgerekt. Maar laten we bij het begin beginnen

Een ouder wordend oor?

De persona non grata van je hoofd, je oren hebben lang niet de aandacht gekregen die je teint, je ogen, je neus, je lippen of je wenkbrauwen hebben. Het dagelijkse gebruik van zonnebrandcrème, serums, lotions en preventieve behandelingen is hun vaak ontzegd. Toch hebben ze bijvoorbeeld jarenlang zware oorbellen doorstaan. Geteisterd door de effecten van zwaartekracht en tijd. En daar zijn je oorlellen echt niet zo blij mee.

De oorlellen zijn dan ook vaak geteisterd door ouderdomsvlekken, uitgestrekte of gescheurde oorbelgaatjes of ogen nogal slap. De oren laten vaak de ware leeftijd zien. Tijd om daar wat aan te doen!

Oor verzorging

Je oorlellen zijn bedekt met dezelfde huid als de rest van je lichaam en zijn dus onderhevig aan dezelfde veelbetekenende tekenen van veroudering: zonneschade, rimpels en volumeverlies. De beste manier om te beginnen met het verzorgen van je oren en oorlellen, is door jouw verzorgingsproducten er gewoon op uit te breiden. In feite zijn je oren verdraagzaam en onze artsen raden zelfs aan om chemische peelings of andere retinolbehandelingen ook uit te breiden tot de oren. En hebben we zonnebrandcrème al genoemd? Huidkanker op het uitwendige oor komt vrij vaak voor omdat het oor regelmatig wordt blootgesteld aan de zon, vaak zonder de SPF-bescherming die je bent vergeten aan te brengen.

Een dermale filler voor je oorlellen

Natuurlijk kunnen sommigen van ons de verkleuring, rimpels en zwaartekrachtsdrama die een verwaarloosde oorlel kan vertonen, niet meer vermijden. De schade is aangericht en de schade heeft geleid tot een verlies van collageen en elastine.

Dit is waar fillers kunnen helpen. In het verleden was er niet veel meer dan een operatie om een ​​oorlel strakker te maken of een uitgerekte oorbelopening aan te passen. Nu gebruiken artsen steeds vaker huidvullers om een ​​slappe oorlel tijdelijk op te vullen.

Heb jij vragen of denk je na over één van onze behandelingen of een filler in de oorlellen in het bijzonder? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult bij Glow Clinic.

Lees ook:

Zeg vaarwel tegen waxen en scheren!

Wanneer ben ik geschikt voor laser ontharen? Om een optimaal resultaat te behalen, is het ...

Mommy to be? Get Glowy!

Hoe zorg je voor je huid tijdens de zwangerschap? Dit is een vraag die veel ...

De kracht van combinatiebehandelingen

Hoe haal je meer uit je behandelingen bij Glow Clinic?   Bij Glow Clinic geloven wij ...

Anti-age producten; onzin of goede investering?

Bestaan anti-aging producten nu écht?   Het antwoord op die vraag ligt wat ingewikkelder. Naar mijn ...

Wist je dat je jouw oorlellen weer mooi gevuld krijgt met een filler?

Vogue Magazine had het al eens over 'het jaar van de oorlel'.  Interessant? Lees dan ...

Have a healthy Halloween

1. Gezonde, gladde én rimpelvrije huid! Pompoenen zijn heerlijk om te eten, maar wist je ...

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zo blijf je steeds op de hoogte van onze nieuwste behandelingen, acties en meer...

Something went wrong. Please check your entries and try again.