Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

Waarom heeft Glow Clinic geen 0,5 ml fillers?

Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld aangezien er voldoende klinieken zijn die 0,5 ml fillers wel aanbieden. Echter zijn er voor ons 2 redenen waarom wij dit niet meer doen

filler-volume-featured-image

1. Resultaat en klanttevredenheid

Ook wij hebben een tijdje gewerkt met 0,5 ml fillers. Vaak gekozen door mensen die voor het eerst een filler behandeling zouden ondergaan en bang waren dat het resultaat te opvallend of onnatuurlijk zou uitvallen. Uiteraard snappen we deze bezorgdheid maar onze jarenlange ervaring leert dat 0,5 ml filler veelal geen zichtbaar resultaat oplevert wanneer de zwelling afgenomen is. Resultaat: de klant is uiteindelijk niet erg tevreden.

Zoals je op de afbeelding kan zien is 0,5 ml filler heel weinig.

Daarnaast wil je met een filler vaak een indicatie behandelen die aan 2 kanten volume nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan de lippen (boven en onderkant), of de neuslippenplooi. Zo kan je je misschien beter voorstellen hoe weinig dat is.

We begrijpen dat klanten een subtiel en natuurlijk ogend resultaat nastreven waarbij anderen niet zien dat je een behandeling hebt ondergaan. Toch zullen wij veelal adviseren om te beginnen met minimaal 1 ml. Dit zorgt in bijna alle gevallen voor een heel mooie balans waarbij je zelf verschil ervaart zonder dat het anderen opvalt.

2. Prijsverhouding t.o.v. 1 ml.

Een andere niet onbelangrijke reden is dat een 0.5 ml filler qua prijs vaak niet in verhouding staat t.o.v. een 1 ml filler. Sinds een aantal jaren zijn de hygiëne maatregelen aangescherpt en mag 1 ml syringe / filler niet meer (steriel) gedeeld worden over 2 klanten. Door deze wetgeving hebben sommige farmaceutische leveranciers wel 0,5 ml syringes op de markt gebracht maar de prijzen daarvan zijn relatief veel hoger en daardoor vaak niet aantrekkelijk voor de klant. Het prijsverschil met 1 ml is immers heel erg klein.

Wat als je toch minder dan 1 ml nodig hebt voor een indicatie?

Mocht het nu zo zijn dat je voor een bepaalde indicatie echt minder dan 1 ml nodig hebt, dan is er toch vaak een andere indicatie waarvoor we het restant Hyaluronzuur kunnen gebruiken. Hyaluronzuur is altijd goed voor de huid, dus weggooien is zonde!

artikel gepubliceerd op: April 13, 2021

Delen op social media

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zo blijf je steeds op de hoogte van onze nieuwste behandelingen, acties en meer...

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Lees ook:

Zoom-face: staren naar je digitale zelfbeeld

Door al dat videobellen zitten we tegenwoordig veel meer naar ons eigen gezicht te kijken dan voorheen. Sommige mensen worden flink onzeker van hun ZOOM-face.

Lippen opvullen: de Russian Method techniek

Lip fillers zijn al vele jaren populair. Door de jaren heen zijn er verschillende technieken ontwikkeld om lippen op te vullen zoals de Russische techniek.

Covid-19 vaccinatie & fillers

Hier en daar werd er in de media aandacht besteed aan mogelijke bijwerkingen van het Moderna COVID vaccin bij mensen die recent een filler behandeling hadden ondergaan.

De Glow van Kasper

In de modewereld waar ik werk, zijn botox en andere cosmetische behandelingen niet ongebruikelijk.

Boek afspraak