Waarom heeft Glow Clinic geen 0,5 ml fillers?

Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld aangezien er voldoende klinieken zijn die 0,5 ml fillers wel aanbieden. Echter zijn er voor ons 2 redenen waarom wij dit niet meer doen

0.5fillers

artikel gepubliceerd op: april 13, 2021

1. Resultaat en klanttevredenheid

Ook wij hebben een tijdje gewerkt met 0,5 ml fillers. Vaak gekozen door mensen die voor het eerst een filler behandeling zouden ondergaan en bang waren dat het resultaat te opvallend of onnatuurlijk zou uitvallen. Uiteraard snappen we deze bezorgdheid maar onze jarenlange ervaring leert dat 0,5 ml filler veelal geen zichtbaar resultaat oplevert wanneer de zwelling afgenomen is. Resultaat: de klant is uiteindelijk niet erg tevreden.

Zoals je op de afbeelding kan zien is 0,5 ml filler heel weinig.

Daarnaast wil je met een filler vaak een indicatie behandelen die aan 2 kanten volume nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan de lippen (boven en onderkant), of de neuslippenplooi. Zo kan je je misschien beter voorstellen hoe weinig dat is.

We begrijpen dat klanten een subtiel en natuurlijk ogend resultaat nastreven waarbij anderen niet zien dat je een behandeling hebt ondergaan. Toch zullen wij veelal adviseren om te beginnen met minimaal 1 ml. Dit zorgt in bijna alle gevallen voor een heel mooie balans waarbij je zelf verschil ervaart zonder dat het anderen opvalt.

2. Prijsverhouding t.o.v. 1 ml.

Een andere niet onbelangrijke reden is dat een 0.5 ml filler qua prijs vaak niet in verhouding staat t.o.v. een 1 ml filler. Sinds een aantal jaren zijn de hygiëne maatregelen aangescherpt en mag 1 ml syringe / filler niet meer (steriel) gedeeld worden over 2 klanten. Door deze wetgeving hebben sommige farmaceutische leveranciers wel 0,5 ml syringes op de markt gebracht maar de prijzen daarvan zijn relatief veel hoger en daardoor vaak niet aantrekkelijk voor de klant. Het prijsverschil met 1 ml is immers heel erg klein.

Wat als je toch minder dan 1 ml nodig hebt voor een indicatie?

Mocht het nu zo zijn dat je voor een bepaalde indicatie echt minder dan 1 ml nodig hebt, dan is er toch vaak een andere indicatie waarvoor we het restant Hyaluronzuur kunnen gebruiken. Hyaluronzuur is altijd goed voor de huid, dus weggooien is zonde!

Lees ook:

Zeg vaarwel tegen waxen en scheren!

Wanneer ben ik geschikt voor laser ontharen? Om een optimaal resultaat te behalen, is het ...

Mommy to be? Get Glowy!

Hoe zorg je voor je huid tijdens de zwangerschap? Dit is een vraag die veel ...

De kracht van combinatiebehandelingen

Hoe haal je meer uit je behandelingen bij Glow Clinic?   Bij Glow Clinic geloven wij ...

Anti-age producten; onzin of goede investering?

Bestaan anti-aging producten nu écht?   Het antwoord op die vraag ligt wat ingewikkelder. Naar mijn ...

Wist je dat je jouw oorlellen weer mooi gevuld krijgt met een filler?

Vogue Magazine had het al eens over 'het jaar van de oorlel'.  Interessant? Lees dan ...

Have a healthy Halloween

1. Gezonde, gladde én rimpelvrije huid! Pompoenen zijn heerlijk om te eten, maar wist je ...

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zo blijf je steeds op de hoogte van onze nieuwste behandelingen, acties en meer...

Something went wrong. Please check your entries and try again.