SkinCeuticals - geavanceerde huidverzorging

Om de gezondheid van je huid te verbeteren en te behouden werken de producten van dit merk optimaal samen. Voorkomen, beschermen en verbeteren, dat is hoe SkinCeuticals werkt.  

SkinCeuticals gezichtsverzorging op het snijvlak van cosmetica en geneesmiddel

triple-lipid-restore

De huid is gebouwd om zichzelf te herstellen, maar niet wanneer er externe invloeden van buitenaf de huid binnen dringen. Het gebruik van SkinCeutical producten met vitamine C antioxidanten beschermen de huid tegen schade, is herstellend en zorgt voor vermindering van huidveroudering.

SkinCeuticals biedt de basis voor huidverbetering met hun prevent, correct en protect producten. De prevent producten voorkomen tekenen van vroegtijdige huidveroudering door oxidatieve stress, gebruik de antioxidanten altijd overdag. De antioxidanten bevatten L-ascorbinezuur en hebben een herstellend vermogen op kapotte cellen. De correct producten corrigeren zichtbare tekenen van huidschade en de protect producten voorkomen huidschade door UVA- en UVB straling. SkinCeuticals noemt de combinatie van de producten ook wel de power couples!

SkinCeuticalslogo

De beste gezichtsverzorging voor elk huidtype

Skinceuticals producten verbeteren de huidgezondheid en uitstraling, ongeacht het huidtype. Ze ondersteunen en behouden de resultaten van cosmetische behandelingen met behulp van cosmeceuticals. 

Dankzij de uitgebreide lijn gezichtsverzorging is er een SkinCeuticals product voor iedereen. Er zijn onder andere producten die huidveroudering tegengaan, helpen bij acne, rosacea of hyperpigmentatie. Zo kunt u uw gezicht verzorgen met precies dat wat het nodig heeft.n.

Waarom je met SkinCeuticals altijd een goede keuze maakt

Voorkomt vroegtijdige huidveroudering

corrigeert zichtbare tekenen van huidschade

Perfecte aanvulling op cosmetische behandelingen

Pigmentvlekken verminderen en voorkomen

+30 jaar aan onderzoek

Wetenschappelijk bewezen

Hoge concentraties farmaceutische ingrediënten

Voor ieder huidtype

Vrij van synthetische parfums

Verhoogt het natuurlijke beschermingsvermogen

Prevent, Correct en Protect

prevent-correct-protect-skinceuticals

De Prevent producten voorkomen tekenen van vroegtijdige huidveroudering door oxidatieve stress, gebruik de antioxidanten altijd overdag. De antioxidanten bevatten L-ascorbinezuur en hebben een herstellend vermogen op kapotte cellen.

De Correct producten corrigeren zichtbare tekenen van huidschade.

en de Protect producten voorkomen huidschade door UVA- en UVB straling. SkinCeuticals noemt de combinatie van de producten ook wel de power couples!.

SkinCeuticals biedt veel anti-age producten

Last van rimpels en fijne lijntjes? Één van de bekendste antioxidanten is de C E Ferulic. Dit serum breng je overdag aan. Gebruik 4 tot 6 druppels voor het gezicht, de hals en de decollete. Daarnaast gebruik je de A.G.E. complex voor het voeden en hydrateren van de huid. Ben je liever op zoek naar een serum wat de fijne lijntjes opvult en zorgt voor volume en stevigheid, kies dan voor de H.A. Intensifier. Sluit altijd af met een SPF, zoals de Ultra Facial UV Defense sunscreen SPF50! Deze voedende formule is perfect voor intense en langdurige blootstelling aan UV.

Huidverzorging en SkinCeuticals advies nodig?

Glow Clinic verkoopt het volledige assortiment SkinCeutical producten. Daarnaast kan je bij ons in Breda ook terecht voor uitgebreid advies over de juiste SkinCeutical producten. Onze huidtherapeute maakt hier graag tijd voor vrij. Hiervoor wordt €30 euro gerekend. Uiteraard wordt dit in mindering gebracht bij de aankoop van een SkinCeutical product.