krijg 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

RevitalTrax het dagelijks drinkbaar collageen supplement

RevitalTrax is een dagelijks drinkbaar collageen supplement in poedervorm dat klinisch bewezen de elasticiteit, rimpels en hydratatie van de huid verbetert.

Prijs RevitalTrax:

1 doos bevat 30 zakjes.

RevitalTrax 1 doos

€ 39

RevitalTrax 2 dozen → was € 78

nu € 72

RevitalTrax 3 dozen → was € 117

nu € 99

RevitalTrax met VERISOL® collageen

revitaltrax-revitaltrax-revitaltrax-anti-aging-col

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex is een unieke drinkbare mix van gepatenteerde VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden, Ester-C®, Zink en Biotine, ontwikkeld voor een mooiere huidstructuur. Het is bewezen door klinische studies dat het een werkzaam complex is wat de huid van binnenuit voedt en zorgt voor een jongere uitstraling.

Bewezen klinische studies

Het is bewezen door klinische studies dat het een werkzaam complex is wat de huid van binnenuit voedt en zorgt voor een jongere uitstraling. RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex is een Clean Label Product. Dit wil zeggen dat er geen suikers, zoetstoffen, smaakstoffen of andere additieven zijn toegevoegd. RevitalTrax bevat 100% pure ingrediënten. Zuiver, puur en uniek!

VERISOL® collageen

RevitalTrax Collageen is samengesteld met 5000 mg van het gepatenteerde en wetenschappelijk geteste ingrediënt VERISOL® collageen van de Duitse farmaceut Gelita GmbH. VERISOL® breekt collageen af in Bioactieve Collageen Peptiden® bouwstenen die sneller en gemakkelijker worden opgenomen door het lichaam in vergelijking tot andere collageenproducten, omdat deze stofjes kleiner zijn. Dit werkt dus effectiever en doeltreffender. Zowel voor een mooie en strakke huid, gezond haar, sterke nagels als voor sterke botten, gewrichten en gezond kraakbeen is het verstandig om dagelijks collageen in te nemen.

Voordelen RevitalTrax collageen poeder

Supplement natuurlijke huidverjonging

Vermindert rimpels en fijne lijntjes

Hydratatie van de huid

Helpt de elasticiteit en stevigheid van de huid

Zachtere, gladdere en soepelere huid

Versterkt botten, gewrichten, kraakbeen

Verbetert haarvolume

Maakt haar sterk en glanzend

Bewezen resultaat binnen 4 tot 6 weken

Wat maakt VERISOL® collageen zo speciaal en werkzaam?

Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Als ingrediënt wordt collageen al vele jaren gebruikt in producten die op de huid worden aangebracht, maar collageen van binnenuit aan uw lichaam toevoegen door middel van een supplement, als onderdeel van uw dieet, heeft een veel langduriger effect. Na inname bereikt het collageen namelijk de lederhuid (de tweede huidlaag), in plaats dat het alleen de opperhuid (de eerste en bovenste huidlaag) bereikt zoals bijvoorbeeld een collageen creme doet.

Na intensief onderzoek hebben wetenschappers speciale bioactieve collageen peptiden ontwikkeld, genaamd VERISOL®, die de collageenstructuren in de diepere lagen van de huid verbeteren.

Ieder zakje RevitalTrax bevat

5000 mg VERISOL®
100 mg Ester-C®
10 mg Zink en 2 mg Biotine

Ons advies

1 doosje RevitalTrax (€ 39) bevat 30 zakjes. De eerste 2 maanden raden wij aan om elke dag een zakje RevitalTrax te drinken en na 2 maanden om de 2 dagen.

Zeer tevreden

★★★★★

Zeer goede service en behandeling Zeer correct uitgevoerd. Erg tevreden over dr Kayo . Zeker aanrader.

Uitstekend

★★★★★

Ik heb mijn jukbeenderen en neuslippenplooi laten behandelen. De behandeling was vrijwel pijnloos en het resultaat is nu al prachtig! Ik ben er ontzettend blij mee! Shirin is een echte vakvrouw!

Fantastisch!

★★★★★

Wat een onwijs lief en goed personeel, stellen je ontzettend op je gemak! Geven een eerlijk advies en leggen je helemaal uit hoe ze het gaan doen! En wat een FANTASTISCH eind resultaat. Ik kom zeker weten weer terug!

Boek afspraak