Mesoestetic, de ultieme skincare voor een stralende huid

Als het gaat om huidverzorging, wil je alleen het beste voor je huid. Producten die veilig en effectief zijn, en die bijdragen aan een gezonde en stralende huid. Mesoestetic is zo'n merk waar we heel enthousiast van worden.

Wat is Mesoestetic?

Mesoestetic is een Spaanse cosmetische merk dat al sinds 1984 bestaat. Het merk is opgericht door Dr. Gabriel Serrano, een arts met een passie voor huidverbetering en huidverjonging. Sinds de oprichting van het merk heeft Mesoestetic zich ontwikkeld tot een leider in de cosmetische industrie, en het werkt samen met toonaangevende artsen en schoonheidsspecialisten over de hele wereld waaronder Glow Clinic.

youtube-video-thumbnail

De Mesoestetic Pharma group is een farmaceutisch laboratorium dat werkt op basis van de laatste inzichten in biotechnologie en nanotechnologie. Op basis van deze inzichten worden producten met een medische esthetiek ontwikkeld. De procedures moeten aan strikte regels en controles van de farmaceutische industrie voldoen. Inmiddels hebben zij al een flink aantal revolutionaire producten op hun naam staan: producten die effectieve oplossingen bieden voor allerlei soorten huidproblemen. 

Mesoestetic pakt huidproblemen effectief aan

De behandelingen  en bijbehorende producten van Mesoestetic®  zijn doeltreffend, resultaatgericht én onderbouwd met tal aan wetenschappelijke studies. Voorbeelden daarvan zijn de Acnelan kuur; wereldwijd één van de beste behandelingen voor een door acne aangetaste of acne gevoelige huid, of de Cosmelan kuur;  welke wereldwijd als nummer #1 gezien wordt voor het effectief behandelen van hyperpigmentatie.

Ideaal als aanvullende verzorging na een huidverbeterende behandeling voor maximaal resultaat.

Bij Glow Clinic bieden we verschillende behandelingen aan voor jouw specifieke huidprobleem, Denk bijvoorbeeld aan een depigmentatiebehandeling, een peeling of een acne behandeling. We vullen dit mooi aan met producten die je zelf aan kunt schaffen voor thuisbehandeling voor een optimaal resultaat.  

Waarom geloven wij in Mesoestetic?

De producten van Mesoestetic zijn gemaakt met hoogwaardige, effectieve ingrediënten die zijn ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke ontdekkingen. Dit leidt tot een lijn ISO-gecertificeerde producten: producten die medisch geacht worden. Dat onderscheidt de Mesoestetic® producten van andere producten.  Daarnaast heeft Mesoestetic® een zeer uitgebreide lijn, of je nu op zoek bent naar producten om rimpels te verminderen, om acne te behandelen of om de huid te verstevigen en te verstrakken, Mesoestetic heeft verzorgingsproducten die aan al je wensen voldoen.

Mesoestetic Collagen 360 Eye Serum

mesoestetic collagen 360

Een van de populairste producten van Mesoestetic is de Collagen 360 Eye Serum. Dit serum is speciaal ontworpen om rimpels en fijne lijntjes rond de ogen te verminderen en de huid te verstevigen. Het bevat een hoge concentratie collageen en elastine, twee stoffen die essentieel zijn voor een stevige en elastische huid. Het serum is gemakkelijk aan te brengen en laat een fris en verfrist gevoel achter.

Benieuwd geworden naar Mesoestetic?

Benieuwd geworden naar wat Mesoestetic® voor jou kan betekenen?

Maak dan snel een afspraak met onze huidtherapeute bij Glow Clinic die je uitgebreid advies kan geven over de juiste Mesoestetic producten. Er wordt dan goed gekeken naar jouw huid en wensen. Koop je geen producten dan betaal je 30,- voor het consult.