jane iredale - huidverzorgende en minerale make-up

Make-up die kán  presteren  zonder schadelijke stoffen. Make-up die de huid kán verzorgen met heilzame botanische bestanddelen. Make-up die het allerbeste in je naar boven kán halen.r

Schone minerale make-up die prachtige resultaten oplevert

jane-iredale-makeup

Make up helpt ons om er fris en stralend uit te zien. Tegelijkertijd worden we ons ook meer en meer bewust dat we niet zomaar iets op ons gezicht moeten smeren. In vele make up producten zitten ingrediënten die helemaal niet zo goed zijn voor onze huid en zelfs kankerverwekkend kunnen zijn!

jane iredale producten zijn uniek dankzij hun zuivere gezonde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De producten zijn op basis van mineralen en bevatten vitamines, antioxidanten en botanische extracten die je huid verzorgen, beschermen én kalmeren. Hierdoor brengt jane iredale  je de ideale écht gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur. Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit!

jane-iredale-logo-trimmed

jane iredale beschermt

Alle jane iredale producten met SPF zonbescherming worden uitvoerig getest op kwaliteit en doeltreffendheid. Bij het dagelijks aanbrengen van deze producten werken ze actief mee aan het beschermen van de huid en preventief op de vorming van huidkanker. Ze worden dan ook aanbevolen en gelabeld door The Skin Cancer Foundation.

10 redenen waarom jane iredale make-up de juiste keuze is

Niet getest op dieren

Minimaal risico op allergieën

Perfecte dekking van onzuiverheden en roodheden

Ontstekingswerende eigenschappen

De huid blijft ademen én wordt doelgericht verzorgd

SPF bescherming zonder chemicaliën

Volledig afgestemd op jouw huid

Geconcentreerd pigment

Vrij van synthetische parfums

Vrij van synthetische kleurstoffen

jane iredale make up blijft op de huid zitten

Door het micronisatie-proces en wanneer de make-up aangebracht wordt op een zuivere, gehydrateerde huid, overwint de oppervlaktespanning die gecreëerd wordt de zwaartekracht en blijven de mineralen op de huid zitten. Hierdoor loopt de make-up niet uit, blijft hij mooi zitten, gaat hij niet in de plooitjes zitten en kan hij enkel verwijderd worden met een reiniger. Er is geen speciale reiniger vereist.

Make up advies nodig?

Perfect skin. Attractive young African woman looking away while standing against grey background

Bij Glow Clinic kan je ook terecht voor uitgebreid advies over de juiste make up producten. Er wordt dan samen gekeken naar jouw huid en wensen en zullen de producten worden uitgeprobeerd. Hiervoor wordt €30 euro gerekend. Uiteraard wordt dit in mindering gebracht bij de aankoop van een jane iredale product.