Je hebt de stap genomen om jouw beauty een extra boost te geven met een cosmetische behandeling. Het kan helaas voorkomen een cosmetische behandeling met botox of fillers in een andere kliniek niet het gewenste resultaat heeft gegeven.

Bij Glow Clinic helpen we jou om alsnog dat allerbeste resultaat te behalen, met de juiste technieken en producten van de hoogste kwaliteit. Jouw veiligheid en welzijn staan voor ons voorop. We werken daarom enkel met middelen waarvan de veiligheid en de effectiviteit wetenschappelijk bewezen is.

Tijdens een second opinion bij Glow Clinic onderzoeken wij de complicaties en resultaten van je eerdere behandeling. Wij bieden gespecialiseerde hulp en eerlijk advies, waarbij reële verwachtingen wat betreft het eindresultaat het uitgangspunt vormen.

Ben je klaar om van jouw prachtige spiegelbeeld de allerbeste te maken? Plan een afspraak in.
De second opinion

In 5 stappen het gewenste resultaat

Een cosmetische behandeling kan een grote stap zijn; een tegenvallend resultaat is dan ook erg vervelend. Met een second opinion helpen we je alsnog dat allerbeste resultaat te behalen.

1 Hulpvraag

De second opinion begint met jouw hulpvraag. Waar ben je ontevreden over? Wat zou je graag anders zien? Wat zijn je angsten en twijfels?

2 Analyse

Als arts analyseren we je hele gezicht, we kijken naar de resultaten en het onderliggende probleem. We bespreken wat er mogelijk is en stellen een persoonlijk behandelplan op.

3 Behandelplan

We bieden je eerlijk advies o.b.v. reële verwachtingen. We geven je uitleg over de behandeling, producten, prijs, risico’s, nazorg en eventuele nabehandeling/ controle.

4 Behandeling

We leggen de procedure uit en blijven actief overleggen met jou als cliënt. We reinigen en desinfecteren de huid, passen evt. een verdoving toe en voeren de behandeling uit.

5 Nazorg

We plannen een afspraak in voor de nazorg, controle of eventuele vervolgbehandeling. Ook geven we je uitgebreid nazorgadvies.

Zet nu de eerste stap naar dat allerbeste resultaat met een second opinion bij Glow Clinic
Onze klanten

Klant ervaringen

Melanie

Ik heb op aanraden van Drs. Deborah Lieuw-A-Len mijn wangen laten fillen en Botox in mijn frons en kraaienpootjes. Wat een geweldig resultaat! Mijn gezicht ziet er fris en natuurlijk uit.

Nicole

Ik ging voor het eerst botox uitproberen en vond alles spannend. Achteraf was dit niet nodig! Dokter Shirin heeft echt de tijd genomen. Mij hebben ze als een vaste klant erbij.

Prijzen voor een second opinion bij botox of fillers

Zie prijzen