Glow Clinic is een boutique medisch cosmetische kliniek voor Injectables en persoonlijke huidverbeteringsprogramma’s in Breda.

Bij Glow Clinic omarmen wij jouw schoonheid en bieden we je de helpende hand die jij zoekt om jouw ‘beauty’ die extra boost te geven waarnaar je verlangt.

Met ruime ervaring, precisie en persoonlijke aandacht zorgen wij met subtiele en natuurlijke ingrepen voor een stralend spiegelbeeld dat jou vol vertrouwen toelacht.

Als cosmetisch artsen blijven wij ver weg van termen zoals ‘anti aging’; het ouder worden juichen wij toe. Echter begrijpen wij ook dat je dit graag doet op een manier waar jij je goed bij voelt.

Met onze injectable behandelingen en huidverbeteringstechnieken zetten we jouw persoonlijkheid en pracht extra kracht bij – een stralend spiegelbeeld waarin jij je herkent, ongeacht je leeftijd.

“You only have one reflection, make it your best one.”

Onze visie

Onze visie

Ons Team

Wij zijn Drs. Deborah Lieuw-A-Len, Drs. Shirin Rostainejad en Drs. Kayo Hirano. Professionele en deskundige cosmetisch artsen met ruim 14 jaar ervaring.
Deborah
Deborah
Deborah

Deborah is een echte denker. Zij is geduldig en overdenkt de situaties goed en lang voordat zij een beslissing neemt of een uitspraak doet. Zij is hierdoor in staat om complexe situaties weloverwogen en zelfverzekerd aan te pakken. Deborah straalt rust uit en neemt haar tijd voor iedere cliënt, hulpvraag en behandeling.

Shirin
Shirin
Shirin

Shirin is doelgericht, adequaat en gefocust; een écht organisatietalent en een kei in het aansturen van processen. Met haar ondernemende denkwijze is ze in staat om een visie door te vertalen naar de lange termijn. Met haar kordate en zelfverzekerde houding biedt zij cliënten de stevige houvast die zij nodig hebben binnen hun behandeling.

Kayo
Kayo
Kayo

Kayo is snel van geest en actiegericht, wat haar in staat stelt om snelle beslissingen te nemen. Kayo heeft een reactief karakter, waardoor ze goed kan inspelen op de wensen van de klant en precies dat weet te bieden waarnaar zij op zoek zijn. Ook haar werkwijze is snel en efficiënt, wat zorgt voor een fijne en soepele behandeling.

14 jaar vakvrouwenschap

Als toegewijde artsen hebben wij samen ruim 14 jaar ervaring op het medisch cosmetisch vakgebied. Wij zijn professioneel, deskundig en altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen de medisch cosmetische wereld.
Deborah Lieuw-A-Len
BIG-nummer 69058832801
Shirin Rostainejad
BIG-nummer 99917068201
Onze klanten

Klant ervaringen

Roberto Cheong

Veilig en deskundig advies

Nicole

Ik ging voor het eerst botox uitproberen en vond alles spannend. Achteraf was dit niet nodig! Dokter Shirin heeft echt de tijd genomen. Mij hebben ze als een vaste klant erbij.

Wil je kennis met ons maken? We komen graag met je in contact.

Neem contact op