Mommy to be? Get Glowy!

Tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, worden diverse behandelingen en gebruik van zuren en retinol in de huidverzorging, afgeraden. Maar wat kan je dan wel doen?

glow clinic templates feed (1)

artikel gepubliceerd op: augustus 17, 2023

Hoe zorg je voor je huid tijdens de zwangerschap?

Dit is een vraag die veel gesteld wordt. Tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, worden diverse behandelingen en gebruik van zuren en retinol in de huidverzorging, afgeraden. Maar wat kan je dan wel doen?

Hydrafacial

Natuurlijk wil je nog goed voor jezelf zorgen en gelukkig zijn er genoeg opties waarmee dit kan. Zo is de Hydrafacial behandeling een mooie optie! Dit is een heerlijk verzorgende behandeling waarin we de huid gronding reinigen en intensief voeden met een uitgebreid stappenplan. Maar voor onze mommy’s met een kleine aanpassing: de stap met de peeling vervangen we door een masker. Deze behandeling kan je iedere 2-4 weken herhalen om je huid schoon te houden en te laten stralen!

De juiste skincare voor thuis!

Passende producten zijn een must! Door hormonale schommelingen kan je huid veranderen. Wellicht verandert je huidtype en heb je behoefte aan een andere verzorgingsroutine. Heb je moeite mee om te bepalen welke producten goed voor jou zullen zijn? Kom dan op een vrijblijvend adviesgesprek met onze huidtherapeute. Zij kijkt naar jouw huid en weet gelijk welke producten wel én niet geschikt zijn voor tijdens de zwangerschap.

Wel kunnen we je nu alvast deze producten adviseren. Combineer een hydraterende crème met goede zonbescherming en vitamine C serum. Tijdens de zwangerschap is je huid namelijk gevoeliger om meer pigment aan te maken, waardoor je eerder kans hebt op pigmentvlekken. Deze combinatie van ingrediënten beschermt je huid. Verder helpt een milde reiniger om je huid schoon te maken in de ochtend en avond. Maskers zijn ook ideaal om je huid een boost te geven! Zo kan je de Pure Renewing Mask van Mesoesthetic gebruiken bij een onzuivere huid. Het masker bevat witte klei en kleine korreltjes. Hierdoor wordt de huid gereinigd en zullen de producten die je hierna aanbrengt, beter opgenomen worden. Het masker kan je ook aanbrengen op rug en decolleté. Heb je juist een vochtarme huid? Ga dan voor het Crystal Fiber Mask of het Anti-stress Mask!

Aan de slag!

Door deze tips kan je tijdens en na de zwangerschap, je huid goed blijven verzorgen! Mocht je twijfelen of bepaalde behandelingen geschikt zijn voor jou, of advies willen wat betreft passende producten? Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak!

Lees ook:

Zeg vaarwel tegen waxen en scheren!

Wanneer ben ik geschikt voor laser ontharen? Om een optimaal resultaat te behalen, is het ...

Mommy to be? Get Glowy!

Hoe zorg je voor je huid tijdens de zwangerschap? Dit is een vraag die veel ...

De kracht van combinatiebehandelingen

Hoe haal je meer uit je behandelingen bij Glow Clinic?   Bij Glow Clinic geloven wij ...

Anti-age producten; onzin of goede investering?

Bestaan anti-aging producten nu écht?   Het antwoord op die vraag ligt wat ingewikkelder. Naar mijn ...

Wist je dat je jouw oorlellen weer mooi gevuld krijgt met een filler?

Vogue Magazine had het al eens over 'het jaar van de oorlel'.  Interessant? Lees dan ...

Have a healthy Halloween

1. Gezonde, gladde én rimpelvrije huid! Pompoenen zijn heerlijk om te eten, maar wist je ...

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zo blijf je steeds op de hoogte van onze nieuwste behandelingen, acties en meer...

Something went wrong. Please check your entries and try again.