Welkomstaanbieding:
15% korting op de eerste behandeling

SPECIAAL VOOR NIEUWE KLANTEN BIJ GLOW CLINIC

Vul het onderstaande formulier in en profiteer direct van een exclusieve 15% welkomstkorting op een behandeling naar keuze. We zijn blij dat je voor Glow Clinic kiest en willen je graag verwelkomen met deze speciale korting op het totaalbedrag van je eerste behandeling.

Hoe ontvang ik mijn welkomstkorting?

Heel erg simpel, nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een unieke kortingscode in je e-mail. Toon de email op je smartphone aan de receptie tijdens het afrekenen. Let wel: De kortingscode is enkel geldig voor nieuwe klanten van Glow Clinic.

Via deze promotie willen we je graag kennis laten maken met onze deskundige artsen en ons volledige gamma aan cosmetische behandelingen.

Zou je ons ook willen volgen op Instagram / Facebook?

We zouden het geweldig vinden als je ons wilt volgen op Instagram en/of Facebook. We delen regelmatig leuke updates en het laatste nieuws. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwste acties en aanbiedingen!

Meld je aan en ontvang direct jouw 15% korting

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actievoorwaarden

 • De actie geldt enkel voor nieuwe klanten die nog niet eerder behandeld zijn door ons.
 • Je wordt aangemeld voor onze periodieke nieuwsbrief waarmee we je op de hoogte kunnen houden van onze toekomstige acties, behandelingen en nieuws over Glow Clinic. Indien je deze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wenst te ontvangen kan je jezelf makkelijk uitschrijven via de link onderaan in de nieuwsbrief. Wees gerust wij gaan je niet wekelijks spammen met berichten en zullen jouw gegevens niet verkopen aan andere partijen.
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere promoties of kortingsprijzen.
 • De actie is enkel geldig bij Glow Clinic, en niet bij de (schoonheids)salons waar wij geregeld te gast zijn.
 • Druk de ontvangen e-mail af of toon de e-mail op je smartphone aan jouw behandelend arts. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid die aan de behandelend arts of bij het afrekenen te tonen.
 • De actie is strikt persoonlijk, jouw naam moet overeenstemmen met een geldig legitimatiebewijs.
 • De 15% korting op een behandeling naar keuze is niet geldig op onze verzorgingsproducten.
 • Het is niet mogelijk om in plaats van de korting contant geld te ontvangen.
 • Je afspraak kan je zelf makkelijk inboeken via ons online boekingssysteem of je kan ons telefonisch bereiken op +31 (0)76 888 6536.
 • Wanneer we geen afspraak van jou ontvangen is het mogelijk dat een van onze artsen of onze assistente telefonisch contact met je opneemt om een afspraak in te plannen.

Wij behouden ons het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen. In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan mededeling worden gedaan op onze website.