Samen stralen is samen besparen

Invite a friend en ontvang beiden 15% korting

Er is geen groter compliment dan een aanbeveling! Daarom lanceren we nu deze unieke "Invite a Friend" campagne. Als jij blij bent met onze behandelingen en anderen graag ook wilt laten kennismaken met Glow Clinic, willen we jou en jouw vriend(in) bedanken met 15% korting op de behandeling. Want gedeelde vreugde is dubbele vreugde, toch?

Word onze ambassadeur en geniet beiden van 15% korting op jouw volgende behandeling

De korting is geldig op het totaalbedrag.
Let wel op: er geldt een minimaal bestedingsbedrag van € 100,- 

Bij Glow Clinic geloven we in het delen van schoonheid!

Onze tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs. Met onze "Invite a Friend" campagne, kun jij ook een Glow Clinic ambassadeur worden. Draag bij aan onze community, help anderen de voordelen van onze behandelingen te ontdekken en geniet van de beloningen. Want wie houdt er nou niet van een beetje extra Glow?

Hoe ontvang ik de "Invite a Friend" korting?

Vul eenvoudig ons "Invite a Friend" formulier in. Jouw vriend(in) ontvangt dan een kortingscode van 15%.  Als jouw vriend(in) de behandeling heeft uitgevoerd, ontvang jij automatisch ook een kortingscode van 15%. Zo belonen we jullie beiden voor het kiezen van Glow Clinic. Het is onze manier om "dankjewel" te zeggen!

Mag ik meerdere vrienden uitnodigen?

Absoluut! Voor elke vriend die je uitnodigt en die een behandeling bij ons ondergaat, ontvang je een kortingscode. Dus hoe meer vrienden je introduceert, hoe meer korting je kunt verzamelen! Let wel op: je kunt per afspraak slechts één kortingscode inzetten. Het is niet mogelijk om kortingen te stapelen.

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw gegevens

Vul hieronder jouw gegevens in.

Jouw vriend(in)

Vul hieronder de gegevens van jouw vriend(in) in.
Hidden
DD slash MM slash JJJJ
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actievoorwaarden

 • De actie geldt enkel voor wanneer je vriend(in) nog niet eerder bij Glow Clinic behandeld werd.
 • Je wordt aangemeld voor onze periodieke nieuwsbrief waarmee we je op de hoogte kunnen houden van onze acties en campagnes zoals deze, behandelingen en nieuws over Glow Clinic. Indien je deze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wenst te ontvangen kan je jezelf makkelijk uitschrijven via de link onderaan in de nieuwsbrief. Wees gerust wij gaan je niet wekelijks spammen met berichten en zullen jouw gegevens niet verkopen aan andere partijen.
 • De korting is geldig op het totaalbedrag van de uitgevoerde behandeling(en). Let wel op: er geldt een minimaal bestedingsbedrag van € 100,- 
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere promoties of kortingsprijzen.
 • De actie is enkel geldig bij Glow Clinic, en niet bij de (schoonheids)salons waar wij geregeld te gast zijn.
 • Druk de ontvangen e-mail af of toon de e-mail op je smartphone aan receptioniste tijdens het afrekenen. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid de kortingscode bij het afrekenen te tonen. Kortingscodes kunnen niet met terugwerkende kracht worden ingezet en we geven geen geld terug.
 • De actie is strikt persoonlijk, jouw naam moet overeenstemmen met een geldig legitimatiebewijs.
 • De 15% korting op een behandeling naar keuze is niet geldig op onze verzorgingsproducten.
 • Het is niet mogelijk om in plaats van de korting contant geld te ontvangen.
 • Door mee te doen aan deze actie ga je ermee akkoord dat wij jouw vriend(in) op de hoogte stellen van jouw komst. 
 • Je afspraak kan je zelf makkelijk inboeken via ons online boekingssysteem of je kan ons telefonisch bereiken op +31 (0)76 888 6536.
 • De kortingscode is geldig t/m 31 oktober 2024. Daarna komt deze automatisch te vervallen. 

Wij behouden ons het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen. In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan mededeling worden gedaan op onze website.