Je bent prachtig zoals je bent, maar toch mist – of is – er voor jou iets waardoor jij deze schoonheid niet altijd ziet. Bij Glow Clinic helpen wij je deze prachtige persoon te zijn én te zien. Dit doen wij met hoge kwaliteit botox en fillers, persoonlijke aandacht, precisie & vakvrouwschap.

Geef je uitstraling een opfrisser of verfraai de delen van je gezicht waar je minder blij mee bent. Met een subtiele filler of botoxbehandeling maak je nét dat verschil wat je zoekt om jouw stralende spiegelbeeld met overtuiging toe te kunnen lachen.

Met botuline toxine (botox) en fillers helpen wij jou op subtiele en natuurlijke wijze volume te herstellen, contouren te accentueren, lippen op te vullen of rimpels te verzachten. Ook kunnen de injectables medische indicaties, zoals migraine, tandenknarsen of overmatig transpireren tegengaan.

Ben je benieuwd hoe we jouw ‘beauty’ een boost kunnen geven? Plan vandaag nog een afspraak in.
De injectable behandeling

Een prachtig resultaat in 5 stappen

Een injectable behandeling is enorm persoonlijk; onze behandelwijze dus ook. Jouw hulpvraag staat centraal, vanuit daar stellen we een effectief en persoonlijk behandelplan op.

1 Hulpvraag

De behandeling begint met jouw hulpvraag. Waar heb je last van, wat zou je graag anders zien of juist behouden en accentueren? Wat zijn je wensen en verwachtingen?

2 Analyse

De arts analyseert je hele gezicht, we kijken naar de oorzaak en het onderliggende probleem. We bespreken wat er mogelijk is en stellen een persoonlijk behandelplan op.

3 Behandelplan

We bieden je eerlijk advies o.b.v. reële verwachtingen. We geven je uitleg over de behandeling, producten, prijs, risico’s, nazorg en eventuele nabehandeling/ controle.

4 Behandeling

We leggen de procedure uit en blijven actief overleggen met jou als cliënt. We reinigen en desinfecteren de huid, passen evt. een verdoving toe en voeren de behandeling uit.

5 Nazorg

We plannen een afspraak in voor de nazorg, controle of eventuele vervolgbehandeling. Ook geven we je uitgebreid nazorgadvies.

Ben je klaar voor de eerste stap naar een nog stralender spiegelbeeld?
Botox of fillers?

Altijd de beste keuze met ons persoonlijk advies

De keuze voor botox of Fillers hangt af van jouw hulpvraag en indicatie. Tijdens een vrijblijvend consult geven wij jou persoonlijk advies over het juiste middel, waarmee je het mooiste en duurzaamste resultaat behaalt.
Botox

Botox

Botuline toxine (of botox) is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Wanneer een rimpel of klacht veroorzaakt wordt door de activiteit van de onderliggende spiervezels, maken wij gebruik van botuline toxine. De spierspanning wordt sterk verminderd, klachten nemen af en rimpels vervagen.
Fillers

Fillers

Bij Glow Clinic maken we gebruik van twee soorten fillers, hyaluronzuurfillers en de Radiesse. Met deze biologisch afbreekbare, niet-permanente fillers kunnen we rimpels en plooien verminderen, volumeverlies herstellen en contouren accentueren. Beide fillers bestaan uit lichaamseigen stoffen waardoor ze uitermate veilig zijn.
Profhilo

Profhilo

Een behandeling met Profhilo is bijzonder effectief in het verbeteren van de huidkwaliteit en het herstellen van de natuurlijke stevigheid van de huid. De injecties met hyaluronzuur stimuleren de huid op een unieke en zeer krachtige wijze door deze te hydrateren van binnenuit. Het resultaat na 4-8 weken is een significante maar zeer natuurlijk uitziende huidverbetering en verstrakking.
Onze klanten

Klant ervaringen

Roberto Cheong

Veilig en deskundig advies

Nicole

Ik ging voor het eerst botox uitproberen en vond alles spannend. Achteraf was dit niet nodig! Dokter Shirin heeft echt de tijd genomen. Mij hebben ze als een vaste klant erbij.

Prijzen voor injectables

Zie prijzen