Viscoderm Hydrobooster vermindert fijne lijntjes en rimpels

Een skin booster die ook dynamische rimpels verzacht zonder botox? Viscoderm Hydrobooster maakt het mogelijk!⁠⁠

Prijs Viscoderm Hydrobooster:

Viscoderm (1 ml)

429,-

Viscoderm, de skinbooster die ook fijne lijntjes en rimpels vermindert

Banners_Treatments_Viscoderm2

De Viscoderm Hydrobooster is een speciaal ontwikkelde skinbooster die de huid weer een langdurige en diepe hydratatie bezorgt. Een reeks vrijwel pijnloze micro-injecties verbetert de algehele huidkwaliteit en heeft daarnaast een stretchend effect waardoor  oppervlakkige dynamische rimpels verzacht worden. 

Deze skinbooster bevat een ultra puur, gestabiliseerde hyaluronzuur dat heel zacht, maar tegelijk ook zeer elastisch is. Daarom is het uitstekend geschikt om te gebruiken op plaatsen in het gezicht waar veel beweging is. Bijvoorbeeld rond de ogen, op het voorhoofd en rond de mond. Het is uniek in zijn mogelijkheden om de huid als het ware te 'stretchen' op de plaats waar de rimpeltjes gevormd worden die door expressie en spieractiviteit ontstaan. 

Een stretchende werking

elasticiteit vergroot

Huid wordt gladder

dynamische rimpels en lijntjes verzachten

Diepe hydraterende werking

Huidkwaliteit verbetert

Slechts enkele prikjes 

Vrijwel pijnloos

Langdurig resultaat

Een goed alternatief wanneer je liever geen botox hebt.

Een Viscoderm behandeling is dus ook een goed alternatief voor botox als je volledige bewegelijkheid van de gelaatsspieren wilt behouden. Bovendien is Viscoderm uitermate geschikte voor het behandelen van acne littekens.

Wil je graag je huid verbeteren en hydrateren van binnenuit? Ben je op zoek naar vermindering van expressierimpels, maar wil je geen Botox gebruiken? Dan is een behandeling met de Hydrobooster wellicht iets voor jou.

Viscoderm voor en na

Uitstekend

★★★★★

Fijne en deskundige artsen die goed advies geven maar vooral goed naar je luisteren wat je zelf graag wilt

Fijne arts, goede uitleg mooi resultaat

★★★★★

Na lang zoeken fijne kliniek gevonden. Vriendelijke arts. Zonder probleem bijspuiten. Mooie praktijk, geen prijsvechter uitstraling

Kundig en vriendelijk

★★★★★

De specialisten zijn stuk voor stuk kundig en zeer vriendelijk. Ook de receptionistes zijn aardig en behulpzaam. Je voelt je direct thuis. Er wordt je niks opgedrongen, er is geen oordeel en men is professioneel. Het maakt niet uit door wie je geholpen wordt, iedereen is even vriendelijk en kundig!

Viscoderm Hydrobooster

Rimpels en fijne lijntjes behandelen, maar wil je geen Botox gebruiken?

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?