Viscoderm Hydrobooster vermindert fijne lijntjes en rimpels

Een skin booster die ook dynamische rimpels verzacht zonder botox? Viscoderm Hydrobooster maakt het mogelijk!⁠⁠

Prijs Viscoderm Hydrobooster:

Losse behandeling

Viscoderm (1 ml)

429,-

Viscoderm, de skinbooster die ook fijne lijntjes en rimpels vermindert

Banners_Treatments_Viscoderm2

De Viscoderm Hydrobooster is een speciaal ontwikkelde skinbooster die de huid weer een langdurige en diepe hydratatie bezorgt. Een reeks vrijwel pijnloze micro-injecties verbetert de algehele huidkwaliteit en heeft daarnaast een stretchend effect waardoor  oppervlakkige dynamische rimpels verzacht worden. 

Deze skinbooster bevat een ultra puur, gestabiliseerde hyaluronzuur dat heel zacht, maar tegelijk ook zeer elastisch is. Daarom is het uitstekend geschikt om te gebruiken op plaatsen in het gezicht waar veel beweging is. Bijvoorbeeld rond de ogen, op het voorhoofd en rond de mond. Het is uniek in zijn mogelijkheden om de huid als het ware te 'stretchen' op de plaats waar de rimpeltjes gevormd worden die door expressie en spieractiviteit ontstaan. 

Een stretchende werking

elasticiteit vergroot

Huid wordt gladder

dynamische rimpels en lijntjes verzachten

Diepe hydraterende werking

Huidkwaliteit verbetert

Slechts enkele prikjes 

Vrijwel pijnloos

Langdurig resultaat

Een goed alternatief wanneer je liever geen botox hebt.

Een Viscoderm behandeling is dus ook een goed alternatief voor botox als je volledige bewegelijkheid van de gelaatsspieren wilt behouden. Bovendien is Viscoderm uitermate geschikte voor het behandelen van acne littekens.

Wil je graag je huid verbeteren en hydrateren van binnenuit? Ben je op zoek naar vermindering van expressierimpels, maar wil je geen Botox gebruiken? Dan is een behandeling met de Hydrobooster wellicht iets voor jou.

Viscoderm voor en na

Uitstekend!

★★★★★

Ik heb al een aantal keer mijn traangootjes laten behandelen bij Shirin. Zeer vakkundige arts, ze legt altijd alles uitgebreid uit en bespreekt wat ik kan verwachten van de behandeling. Ik ben zeer tevreden en beveel Glow Clinic absoluut aan.

Zeer tevreden

★★★★★

Ik ben al meermaals behandeld geweest door dr. Shirin en ben zeer tevreden over haar werk. Ik kom vanuit België graag naar Breda gereden om me door haar te laten behandelen. De service is top en de kliniek is vlot bereikbaar.

Zeer tevreden

★★★★★

Zeer goede service en behandeling Zeer correct uitgevoerd. Erg tevreden over dr Kayo . Zeker aanrader.

Viscoderm Hydrobooster

Rimpels en fijne lijntjes behandelen, maar wil je geen Botox gebruiken?

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?