Wallen en donkere kringen behandelen met RRS HA Eyes

RRS HA Eyes® (een Skinbooster voor rondom de ogen) is een hyaluronzuur behandeling die vochtwallen ("puffy eyes"), donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen vermindert en de oogcontouren verbetert.

Prijs RRS HA Eyes:

Pakket van 4 behandelingen

RRS HA Eyes + Eye Serum

600,-

Vochtwallen, donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen verminderen.

De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die het lymfedrainage systeem (vochtafdrijvende eigenschappen) activeren en hyaluronzuur. De actieve ingrediënten zijn onder meer antioxidanten, vitaminen en mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen en voeden. De huid onder de ogen wordt wat lichter en stralender.

RRS HA Eyes wordt aangebracht met een fijne en kleine naald die zorgt voor de activatie van nieuwe collageen en elastine aanmaak.

Een behandeling duurt ongeveer 10 minuten. Na de behandeling kan je een lichte zwelling ervaren rondom de ogen. Dit verdwijnt meestal binnen korte tijd. Indien je last hebt van vochtwallen kan dit na de behandeling tijdelijk iets verergeren (er wordt immers ook weer vocht geinjecteerd). Dit is de volgende dag over het algemeen afgevoerd. Vanaf de 2e dag na de behandeling is het effect van lymfedrainage (vochtafvoer) vaak al zichtbaar. Er bestaat een risisco op een blauw plekje omdat er veel kleine bloedvaatjes rondom de ogen lopen. Deze zijn over het algemeen oof na 2-3 dagen volledig verdwenen.

Actieve werking van deze oog skinbooster

Afvoer van overtollig lymfe vocht.

Verbeterde doorbloeding

Verbeterde afwatering door de nieren

Verbeterde spanning en permeabiliteit van de vaatwand

Bevordering afbraak van vet.

Afremming van pigmentaanmaak.

Maakt de huid onder de ogen lichter.

Stimuleert collageen en elastine aanmaak

Na 4 tot 6 behandelingen is het resultaat optimaal

Wat kan je verwachten van RRS HA Eyes?

Door behandeling met RRS HA Eyes worden jouw vochtwallen en donkere kringen minder. Afhankelijk per persoon zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig waarna je echt zult merken dat je een frissere uistraling hebt en er een stuk minder vermoeid uitziet. We benadrukken dat het belangrijk is om de hele kuur af te maken voor het meest optimale resultaat.

RRS HA Eyes voor en na

Daily Care Eyes oogserum voor een optimaal resultaat

AD_Eyes_BOXTUBE-scaled

Het resultaat wordt versterkt door het dagelijks thuisgebruik van Daily Care Eyes; een oogserum dat je 2 maal daags aanbrengt rond de ogen. Dit serum krijg je van ons gratis mee na de behandeling. 

Ieder huidtype heeft zijn eigen behandelplan die bestaat uit een aantal behandelingen in kuurverband. Een kuur betekent dat je tussen de 4 en 6 behandelingen ondergaat met een interval van 1 of 2 weken. Om de behandeling te ondersteunen gebruik je thuis de bijhorende crèmes of serums die het resultaat van de behandeling dusdanig versterken. Je gaat zien dat het volume van je huid verbetert en de huid stevig wordt. Kortom een stralende en frisse huid.

Uitstekend

★★★★★

Professioneel, open en duidelijk!! Voelde me heel erg op mijn gemak. Zou volgende x weer voor Glow Clinic kiezen.

Zeer vriendelijk & professioneel

★★★★

Prettige kliniek, smaakvol ingericht en deskundig personeel. Ook de controles worden zeer zorgvuldig uitgevoerd en kritisch bekeken. Daar waar nodig is wordt een aanpassing (extra behandeling) gedaan.

Geweldig

★★★★★

Ik had een litteken waar ik me heel erg aan stoorde. Op advies van een vriendin hier terecht gekomen en zo ontzettend blij en gelukkig met het resultaat. Ik wou dat ik de stap eerder had genomen. Weer helemaal happy met mezelf.

RRS HA Eyes

Heb je last van vochtwallen, donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen?

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?