Morpheus8: verjong je huid en straal weer!

Het geheim van een stevigere, jeugdigere en gladdere huid! Met Morpheus8 kunnen we de contouren van het lichaam en het gezicht herstellen en de huidkwaliteit aanzienlijk verbeteren. Hiermee gaan we het verouderingsproces tegen en helpen we je die frisse en jeugdige uitstraling terug te krijgen.

Hoeveel kost een Morpheus8 behandeling?

Losse behandeling

Bij combinatie van twee zones tijdens dezelfde behandeling geldt een combinatiekorting van 10%.

Kleine zone

525,-

Grote zone

650,-

Pakket van 3 behandelingen

3 x Kleine zone + Gratis Vitamine C serum t.w.v. €169

1500,-

3 x Grote zone

1800,-

Combineer: Morpheus8 + Profhilo

3 x Morpheus8 kleine zone + 2 x Profhilo 2ml

1800,-

3 x Morpheus8 kleine zone + 2 x Profhilo 4ml

2300,-

3 x Morpheus8 grote zone + 1 x Profhilo Body 6ml

2500,-

3 x Morpheus8 grote zone + 2 x Profhilo Body 12ml

3099,-

Combineer: Morpheus8 + Tite

3 x Morpheus8 + 1 x FaceTite/NeckTite

3500,-
logo_0001_Morpheus-8

Wat is Morpheus8 microneedling eigenlijk?

De Morpheus8 is een nieuw geavanceerd apparaat dat microneedling combineert met radiofrequente (RF) energie. Met de Morhpeus8 behandeling wordt je letterlijk 'natuurlijk' mooier! In tegenstelling tot de standaard microneedling apparaten, richten de naaldjes van de Morpheus8 zich op het bindweefsel van de huid. Door de unieke combinatie van microneedling met radiofrequente energie, wordt de aanmaak van collageen- en elastineproductie gestimuleerd. 

Zelfs oneffenheden zoals striae en (acne) littekens zijn met behulp van de Morpheus8 te verminderen. En wat ook heel fijn is: het is een effectieve, veilige en minimaal ingrijpende behandeling.

In gewone taal? Het is een behandeling waarbij we met hele kleine naaldjes je huid een klein beetje 'prikken'. Door de combinatie van deze technieken wordt je huid van binnenuit gestimuleerd om zichzelf te vernieuwen.

Morpheus 8 behandeling om video te starten

Morpheus8 helpt je die frisse en jeugdige uitstraling terug te krijgen.

Morpheus 8 prijswinnende behandeling

De veelzijdige voordelen van Morpheus8: Van huidverstrakking tot littekenvermindering

 • Verstrakking van de huid

  Morpheus8 stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor je huid strakker en steviger aanvoelt.

 • Vermindering van fijne lijntjes

  Door de unieke combinatie van microneedling en radiofrequentie worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar.

 • Verfijning van poriën

  De behandeling helpt de grootte van poriën te verminderen, waardoor je huid gladder en egaler oogt.

 • Verbetering van huidtextuur

  Algemene oneffenheden, ruwheid of doffe huid? Morpheus8 kan zorgen voor een algehele verbetering van de huidtextuur.

 • Contourverbetering

  Morpheus8 kan helpen om bepaalde gezichtscontouren scherper en duidelijker te maken, zoals de kaaklijn.

 • Vermindering van acne littekens

  Morpheus8 kan helpen om de zichtbaarheid van acne littekens te verminderen en de huidtextuur te verbeteren.

 • Behandeling van striae

  Morpheus8 kan de zichtbaarheid van striae, ofwel zwangerschapsstrepen, verminderen door de huid te verjongen en de textuur te verbeteren.

 • Liften van de huid

  Dankzij de combinatie van microneedling en radiofrequentie biedt Morpheus8 een natuurlijke lift en verstrakking van de huid, met name in gebieden zoals de kaaklijn en hals.

 • Revitalisering van doffe huid

  Morpheus8 kan de huid weer laten stralen, waardoor een doffe teint verleden tijd is.

Morpheus8 resultaten: voor en na

Morpheus resultaat voor en na kaaklijn
Morpheus 8 voor en na behandeling van dubbele kin
Morpheus 8 voor en na van de arm

Werking van de Morpheus8

De kop van het Morpheus8 apparaat bestaat uit minuscule naaldjes. Tijdens de behandeling worden deze naaldjes in de huid gedrukt en wordt tegelijkertijd RF-energie afgegeven. Hierdoor ontstaan kleine gaatjes in de huid, welke het genezingsreactie van het lichaam activeert. Hierdoor wordt de collageen en elastine aanmaak ververhoogt. De huidstructuur wordt verbeterd, wat de huid egaler en steviger maakt. De behandeling kan als gevoelig worden ervaren, daarom brengen wij vooraf een verdovende crème aan. 

Morpheus behandelingskop

Morpheus8 verbetert en verjongt de huid

Door de gecombineerde technologie van de Morpheus8 van microneedling met RF-energie wordt een natuurlijk anti-verouderingsproces gestart. De RF-energie dringt diep door in de diepere huidlagen waardoor collageen en elastine zichzelf weer opbouwen en vernieuwen. De kleine wondjes die worden gecreëerd met de micronaaldjes stimuleren het natuurlijk huidherstel en verkleinen de poriën. Het resultaat? Een egalere, strakkere en gladdere uit die fris en jeugdig oogt

Morpheus8 voor een strakkere kaaklijn en hulp bij onderkin

Stoor jij je aan jouw onderkin of wil je graag een strakke gedefinieerde kaaklijn?  Dan kan een reeks Morpheus8 behandelingen een uitkomst voor jou zijn. Omdat de Morpheus8 dieper gaat dan de traditionele microneedling behandelingen, kun je hiermee ergere huidverslapping behandelen en een aanzienlijk gladdere en stevigere huidtextuur bewerkstelligen. Voor een nóg beter resultaat raden we je aan om je Morpheus8 behandeling te doen in combinatie met een Face- en of NeckTite behandeling.

Wist je dat we Morpheus8, behalve voor de kaaklijn of onderkin ook op andere plekken op het gezicht en lichaam kunnen toepassen?
Er zijn ook goede resultaten te verkrijgen na behandeling van de verslapte huid van bijvoorbeeld de buik, de oogleden, de bovenarmen of -benen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan striae en pigmentvlekken.

Acne behandelen met Morpheus8

Een behandeling met Morpheus8 kan een ideale oplossing zijn als je last hebt van acne. Een microneedling behandeling met RF-energie verkleint de olieklieren onder huid en sluit ze af. Ook vernietigt het de bacteriën die acne kunnen veroorzaken. Er vindt geen productie van olieachtig materiaal meer plaats waar acne bacteriën zich van kunnen voeden.  Het proces dat acne veroorzaakt wordt zo tegengehouden en de vorming van acne wordt voorkomen.

Morpheus8 bij (acne) littekens

Met de Morpheus8 kunnen we allerlei soorten littekens behandelen.  Een reeks van Morpheus8 behandelingen kunnen je littekens aanzienlijk verminderen en soms zelfs helemaal laten verdwijnen.
Littekens ontstaan doordat het huidgenezingsproces wordt aangetast. Tijdens dit proces vernieuwen cellen en wordt er nieuwe huid en bindweefsel opgebouwd. Essentieel voor het herstellen van je huid is collageen. Echter, de productie van collageen kan ‘vertragen’ tijdens dit genezingsproces met als gevolg dat er verzonken (atrofische) littekens ontstaan. Het kan óók voorkomen dat er juist teveel collageen wordt geproduceerd, wat weer leidt tot verhoogde (hypertrofische) littekens.  Met de gecombineerde technologie van de Morpheus8 wordt het natuurlijke genezingsproces geactiveerd door middel van golven van RF-energie die in de huid gebracht worden die het genezingsproces verbeteren.

Morpheus8

wil jij de contouren van je lichaam en gezicht herstellen en tegelijk de huidkwaliteit aanzienlijk verbeteren?

De ervaren behandelaars van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?