Morpheus8, laat je huid weer stralen

Ben je op zoek naar het geheim van een stevigere, jeugdigere en gladdere huid? Met Morpheus8 kunnen we de contouren van het lichaam en het gezicht herstellen en de huidkwaliteit aanzienlijk verbeteren. Hiermee gaan we het verouderingsproces tegen.

Prijs microneedling Morpheus8:

Morpheus 8: per behandeling

Kleine zone

500,-

Grote zone

650,-

Morpheus 8: pakket van 3 behandelingen

3 x Kleine zone

1400,-

3 x Grote zone

1800,-

Bij combinatie van twee zones tijdens dezelfde behandeling geldt een combinatiekorting van 10%.

Over de Morpheus8 microneedling behandeling

De Morpheus8 is een nieuw geavanceerd apparaat dat microneedling combineert met radiofrequente (RF) energie. Met de Morhpeus8 behandeling wordt je letterlijk 'natuurlijk' mooier! In tegenstelling tot de standaard microneedling apparaten, richten de naaldjes van de Morpheus8 zich op het bindweefsel van de huid. Door de unieke combinatie van microneedling met radiofrequente energie, wordt de aanmaak van collageen- en elastineproductie gestimuleerd

Zelfs oneffenheden zoals striae en (acne) littekens zijn met behulp van de Morpheus8 te verminderen. En wat ook heel fijn is: het is een effectieve, veilige en minimaal ingrijpende behandeling.  

Morpheus 8 behandeling om video te starten

Voordelen Morpheus8 behandeling

Morpheus 8 prijswinnende behandeling

Verstevigen en verstrakken van de huid

Liften van de huid

Verminderen van littekens en straie

Verbeteren van de huidstructuur

Verminderen van rimpels en plooien

Egaliseren van de huid

Verkleinen van poriën

Ook in te zetten voor acne en acne littekens

Als aanvullende behandeling na een liposuctie of lipoedeem behandeling

Goed te combineren met Facetite, Bodytite, Necktite of Profhilo behandeling

Direct zichtbaar (na enkele weken optimaal). Blijvend resultaat

Werking van de Morpheus8

Morpheus behandelingskop

De kop van het Morpheus8 apparaat bestaat uit minuscule naaldjes. Tijdens de behandeling worden deze naaldjes in de huid gedrukt en wordt tegelijkertijd RF-energie afgegeven. Hierdoor ontstaan kleine gaatjes in de huid, welke het genezingsreactie van het lichaam activeert. Hierdoor wordt de collageen en elastine aanmaak ververhoogt. De huidstructuur wordt verbeterd, wat de huid egaler en steviger maakt. De behandeling kan als gevoelig worden ervaren, daarom brengen wij vooraf een verdovende crème aan. 

Een behandeling met Morpheus8 kan een ideale oplossing zijn als je last hebt van acne. Een microneedling behandeling met RF-energie verkleint de olieklieren onder huid en sluit ze af. Ook vernietigt het de bacteriën die acne kunnen veroorzaken. Er vindt geen productie van olieachtig materiaal meer plaats waar acne bacteriën zich van kunnen voeden.  Het proces dat acne veroorzaakt wordt zo tegengehouden en de vorming van acne wordt voorkomen.

Met de Morpheus8 kunnen we allerlei soorten littekens behandelen.  Een reeks van Morpheus8 behandelingen kunnen je littekens aanzienlijk verminderen en soms zelfs helemaal laten verdwijnen.
Littekens ontstaan doordat het huidgenezingsproces wordt aangetast. Tijdens dit proces vernieuwen cellen en wordt er nieuwe huid en bindweefsel opgebouwd. Essentieel voor het herstellen van je huid is collageen. Echter, de productie van collageen kan ‘vertragen’ tijdens dit genezingsproces met als gevolg dat er verzonken (atrofische) littekens ontstaan. Het kan óók voorkomen dat er juist teveel collageen wordt geproduceerd, wat weer leidt tot verhoogde (hypertrofische) littekens.  Met de gecombineerde technologie van de Morpheus8 wordt het natuurlijke genezingsproces geactiveerd door middel van golven van RF-energie die in de huid gebracht worden die het genezingsproces verbeteren.

Stoor jij je aan jouw onderkin of wil je graag een strakke gedefinieerde kaaklijn?  Dan kan een reeks Morpheus8 behandelingen een uitkomst voor jou zijn. Omdat de Morpheus8 dieper gaat dan de traditionele microneedling behandelingen, kun je hiermee ergere huidverslapping behandelen en een aanzienlijk gladdere en stevigere huidtextuur bewerkstelligen. Voor een nóg beter resultaat raden we je aan om je Morpheus8 behandeling te doen in combinatie met een Face- en of NeckTite behandeling.

Wist je dat we Morpheus8, behalve voor de kaaklijn of onderkin ook op andere plekken op het gezicht en lichaam kunnen toepassen?
Er zijn ook goede resultaten te verkrijgen na behandeling van de verslapte huid van bijvoorbeeld de buik, de oogleden, de bovenarmen of -benen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan striae en pigmentvlekken.

Door de gecombineerde technologie van de Morpheus8 van microneedling met RF-energie wordt een natuurlijk anti-verouderingsproces gestart. De RF-energie dringt diep door in de diepere huidlagen waardoor collageen en elastine zichzelf weer opbouwen en vernieuwen. De kleine wondjes die worden gecreëerd met de micronaaldjes stimuleren het natuurlijk huidherstel en verkleinen de poriën. Het resultaat? Een egalere, strakkere en gladdere uit die fris en jeugdig oogt

Morpheus 8 resultaten voor en na

Morpheus resultaat voor en na kaaklijn
Morpheus 8 voor en na behandeling van dubbele kin
Morpheus 8 voor en na van de arm

Nazorg en huidreactie

Morpheus8 is een intensieve behandeling, dit is te merken zowel tijdens de behandeling als na de behandeling. Om huidverbetering daadwerkelijk tot stand te laten komen, is een intensieve maar veilige aanpak noodzakelijk. Na de behandeling ziet de huid rood en gezwollen. Ook onstaan schilfertjes, korstjes en blauwe plekken. Deze huidreacties verdwijnen meestal binnen 1-2 weken. Je kunt beter niet krabben bij jeuk, dit kan de huid namelijk beschadigingen. Om de huid snel en goed te laten herstellen, is het belangrijk om de huid te verzorgen volgens de gekregen adviezen van de behandelaar. Hierdoor wordt het optimale behandelresultaat bereikt!

AQ Recovery Serum

AQ recovery serum gebruikt bij ondermeer Morpheus 8

AQ recovery serum is een product van farmaceutische kwaliteit met de hoogste concentratie van natuurlijke menselijke groeifactoren. Het aanbrengen van groeifactoren op de huid kan de celvernieuwing van de huid stimuleren om een stralende en stevige huid te krijgen. Het herstelserum van AQ is ontwikkeld om de aanmaak van collageen te stimuleren en celvernieuwing te bevorderen.

Snellere genezing na een behandeling met laser, Tixel® en Morpheus8
Betere resultaten na een huidverjongingsbehandeling
Verhoogde aanmaak van collageen en elastine
Verbetering van het proces van huidvernieuwing
Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
Uitstekend

★★★★★

Ik heb mijn jukbeenderen en neuslippenplooi laten behandelen. De behandeling was vrijwel pijnloos en het resultaat is nu al prachtig! Ik ben er ontzettend blij mee! Shirin is een echte vakvrouw!

Top!!!

★★★★★

Ik irriteerde mij aan het kuiltje in mijn kin. Zoals de meeste zeggen “billenkin” dus. Nog nooit heb ik iets gedaan qua fillers of botox. Ik vond het dus ontzettend spannend! Mijn onzekerheid is totaal weggehaald en het is erg natuurlijk geworden. Echt een aanrader!!!

Fantastisch!

★★★★★

Wat een onwijs lief en goed personeel, stellen je ontzettend op je gemak! Geven een eerlijk advies en leggen je helemaal uit hoe ze het gaan doen! En wat een FANTASTISCH eind resultaat. Ik kom zeker weten weer terug!

Morpheus8

wil jij de contouren van je lichaam en gezicht herstellen en tegelijk de huidkwaliteit aanzienlijk verbeteren?

De ervaren behandelaars van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?