Dé behandeling voor vaginale ongemakken

Het verouderingsproces heeft invloed op alle aspecten van het vrouwenlichaam. Zo ook het vaginale gebied. In het verleden was invasieve vaginale chirurgie de enige manier om deze problemen aan te pakken. Tot nu!  Maak kennis met de Forma V.

Prijs Forma V:

Enkele behandeling

Forma-V losse behandeling

600,-

Pakket van 3 behandelingen

Forma-V pakket

1500,-

Forma V corrigeert de veranderingen in intieme gebieden zoals de vagina.

Het verouderingsproces heeft invloed op alle aspecten van het vrouwenlichaam. In combinatie met veranderingen die verband houden met een bevalling, het natuurlijke verlies van collageen en elastine, evenals een afname van oestrogeen, kunnen veranderingen in intieme gebieden zoals de vagina optreden.

De Forma V is een revolutionaire methode voor vaginale verjonging die gebruik maakt van de kracht van radiofrequente (RF) energie. Tijdens de behandeling metForma V wordt RF-energie toegepast op het inwendige vaginale kanaal en de uitwendige schaamlippen. Dit stimuleert het vaginale weefsel en moedigt het lichaam aan om de productie van collageen en elastine in dit gebied te verhogen. Collageen geeft onze huid kracht en elastine zorgt ervoor dat onze huid na het strekken weer op zijn plaats "veert".

In het verleden was de enige manier om deze problemen aan te pakken, door middel van invasieve vaginale chirurgie. Glow Clinic heeft nu een ideaal alternatief: de Formva V!

Indicaties die we kunnen behandelen met Forma V

Vaginale laxiteit

Droogte en ongemak

Stressincontinentie

Verminderde seksuele functie en gevoeligheid

Verslapping, vergroting en verrimpelen van de schaamlippen

Verzwakking van de vaginale spieren

Resultaat direct en na enkele weken als collageen- en elastinespiegels toenemen.

Wat kan je verwachten van het resultaat?

modelgezocht3

Meteen na de eerste behandeling is al verschil te merken, maar de resultaten verbeteren gedurende meerdere weken  als collageen- en elastinespiegels toenemen.

Een reeks van drie behandelingen met een tussenperiode van ongeveer vier tot zes weken resulteert meestal in de meeste verbetering, maar het aantal behandelingen hangt af van jouw specifieke doelen. De resultaten zijn langdurig, maar een enkele onderhoudsbehandeling eenmaal per twee jaar kan worden aanbevolen.

Voordelen van de behandeling zijn onder meer:

Verstrakking van de vaginale wanden
Krimpen en aanspannen van de schaamlippen
Verbetering van droogheid of irritatie
Verbetering van stress-incontinentie
Verhoogde seksuele functie en genot

Hoe ziet behandeling van de vaginale verjonging eruit?

Alvorens de behandeling, zal de huidtherapeute een persoonlijk behandelplan met je opstellen die precies aansluit op jouw behoeften. Vervolgens gaan we aan de slag.
De Forma V-applicator wordt in het vaginale kanaal ingebracht om RF-energie af te geven. Er komt warmte vrij uit de Forma V-staafwaardoor het verstrakkingsproces wordt gestimuleerd. Dit helpt ook bij de productie van natuurlijk vaginaal vocht, waardoor vaginale droogheid wordt opgelost.

De Forma V behandeling is een relatief comfortabele procedure die wordt uitgevoerd door onze getrainde medische professionals. De procedure duurt dertig tot maximaal vijfenveertig minuten. Forma V behandelingen worden uitgevoerd in een besloten en ontspannen sfeer.  De Forma V is een inwendige behandeling.  Is het probleem bij jou ook uitwendig? Dan kunnen we de behandeling combineren met de Morpheus8 behandeling.

Nazorg Forma V

Je kan je normale dagelijkse activiteiten onmiddellijk na de behandeling hervatten.  Het wordt wel aangeraden om gedurende enkele dagen geslachtsgemeenschap, zwemmen, bubbelbaden en sauna's te vermijden.

Zeer tevreden

★★★★★

Zeer goede service en behandeling Zeer correct uitgevoerd. Erg tevreden over dr Kayo . Zeker aanrader.

Uitstekend

★★★★★

Dr. Kayo vind ik absoluut een fijne en deskundige dokter. Ze denkt mee en sluit daarin perfect aan op wat mijn wensen zijn.

Uitstekend

★★★★★

Ik ben een aantal keer geweest, de service is perfect. Shirin neemt de tijd voor je en voor een touch-up kan je terug komen en daar hoef je niets voor te betalen. Elke keer wordt de tijd voor je genomen. Absolute aanrader.

Forma V

Heb je last van vaginale veranderingen? Maak snel een afspraak bij Glow Clinic.

De ervaren behandelaars van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?