Ongewenst huidweefsel behandelen met de CryoPen

Heb jij last van fibromen, ouderdomswratjes of andere huidoneffenheden? Dan is de CryoPen voor jou dé oplossing!

Prijs Cryotherapie - CryoPen:

De prijs is afhankelijk van het te behandelen oppervlak en letsel. Neem contact op of boek een vrijblijvend consult bij onze huidtherapeut.

CryoPen bevriest ongewenst weefsel met vloeibare stikstof

Heb jij last van fibromen, ouderdomswratjes of andere huidoneffenheden? Dan is cryotherapie met de CryoPen voor jou dé oplossing! De CryoPen is een innovatief alternatief voor de scalpel. Het is een nauwkeurige behandeling wat huidoneffenheden bevriest met vloeibare stikstof. De behandeling is vrijwel pijnloos en duurt slechts enkele seconden. Na 1 behandeling is al resultaat zichtbaar!

Omdat het mogelijk is erg nauwkeurig te werken met de CryoPen, blijft omliggend gezond weefsel onaangetast. Over het algemeen zijn 1 tot 2 behandelingen voldoende bij kleine huidoneffenheden. Wanneer het oppervlak groter is, zijn herhaal behandelingen aan te raden. Daarbij is de CryoPen in te zetten op het hele lichaam zoals het hoofd, gezicht, hals, decolleté en zelfs rondom de ogen!

De CryoPen wordt onder meer ingezet voor het behandelen van:

Wratjes

Steelwratjes (fibromen)

Pigmentvlekken

Ouderdomswratjes

Ouderdomsvlekken

Dermatofibroom

Benieuwd naar de voordelen van de CryoPen?

 • Geen aantasting gezond weefsel

  Zeer nauwkeurige behandeling van huidletsel, zonder aantasting van gezond weefsel. De behandeling is dan ook vrijwel pijnloos en duurt slechts 5 tot 30 seconden!⁠

 • Geschikt voor het hele lichaam

  De CryoPen kan overal op het lichaam ingezet worden, zoals op het hoofd, gezicht, hals, decolleté, handen en zelfs op en rondom⁠ het oog(lid). ⁠

 • Resultaat na 1 behandeling

  Voldoende vrieskracht voor resultaat al na 1 behandeling. Met de Cryopen bevries je op een snelle manier, uitsluitend lokaal het ongewenste weefsel.⁠

 • Genezing binnen 2 weken

  Het behandelde weefsel sterft af en wordt binnen twee weken door het lichaam weer vervangen door gezond weefsel.⁠

 • Uitgebreid geteste procedure

  De behandeling, bekend als cryotherapie, is een uitgebreid geteste procedure, die wereldwijd medisch en FDA is goedkeurd!⁠

Over de CryoPen behandeling

Tijdens een behandeling bevriest de huidtherapeut de te behandelen huid voor 5 tot 30 seconden. Direct na de behandeling wordt de huid rood. Een aantal dagen na de behandeling ontstaat er een donker plekje of korstje. Deze zal vanzelf van de huid vallen, over het algemeen duurt dit 1 tot 2 weken. Het is belangrijk om van korstjes af te blijven zodat de huid kan herstellen. Onder het korstje wordt namelijk nieuwe huid aangemaakt en dit heeft tijd nodig!

Om het herstel zo spoedig mogelijk te laten voorlopen kunnen de korstjes ingesmeerd worden met de geadviseerde nabehandelingscrème. Vermijd heet douchen, baden, sauna, stoombehandelingen en zwemmen gedurende de eerste 48 uur. Vermijd daarnaast zon en zonnebank voor tenminste 4 weken. Het dagelijks beschermen van de huid met zonbeschermingsfactor 50 wordt sterk aangeraden om pigmentverkleuringen te voorkomen.

Een CryoPen behandeling kan in sommige gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit de zorgverzekering. Dit is afhankelijk van je aanvullend verzekeringspakket, dit kan je opzoeken in jouw persoonlijke zorgpolis. Na de behandeling ontvang je een factuur, deze kan je direct indienen bij de zorgverzekeraar indien nodig.

Erg mooie kliniek

★★★★★

Erg mooie zaak met hele fijne mensen, Je voelt je gelijk op je gemak. eerlijk en oprecht advies vóór de behandeling. Oh en de koffie is ook heerlijk!

Na jaren de stap gezet

★★★★★

Na jaren een gummy smile te hebben gehad ( tandvleeslach) de stap gezet om er iets aan te laten doen. Heel erg goed geholpen en ook de na controle weer super geholpen omdat het de eerste keren niet helemaal het gewenste effect had. Ik lach weer vol zelfvertrouwen

Uitstekend

★★★★★

Ik heb mijn jukbeenderen en neuslippenplooi laten behandelen. De behandeling was vrijwel pijnloos en het resultaat is nu al prachtig! Ik ben er ontzettend blij mee! Shirin is een echte vakvrouw!

CryoPen

doeltreffend fibromen, wratten, ouderdomsvlekken en meer... verwijderen?

Wil je de snelle en pijnloze behandeling zelf ervaren? Boek nu snel een afspraak in!