krijg 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Huidverstrakking door middel van een BodyTite behandeling

De BodyTite is een innovatieve procedure die speciaal ontwikkelt is om de contouren terug te brengen in het lichaam. Met de BodyTite wordt het bindweefsel onder de huid behandeld. Het is de ideale methode om verslapte huid weer strak te trekken en het uiterlijk van de huid die is aangetast door veroudering, uitrekken of gewichtsverlies aanzienlijk te verbeteren.

Prijs BodyTite:

BodyTite: per behandeling

Kleine zone

€ 2400

Grote zone

€ 2900

BodyTite behaalt chirurgische resultaten zonder snijden

BodyTite-Mobile-Banner

Net als bij de Morpheus8, werkt de BodyTite binnen in de huid en wordt het bindweefsel aangepakt. Door gecontroleerde verwarming van binnenuit, wordt de huid verstevigd en worden de contouren van het behandelde gebied verbeterd. Tijdens de behandeling wordt een fijne radiofrequentiecanule onder de (verdoofde) huid ingebracht. Deze verwarmt de weefsels in de huid tot de gewenste temperatuur is bereikt. Door deze temperatuur krimpt de huid en smelt het vet.

Met de hulp van een controlemonitor in het apparaat kan de behandelaar de temperatuur in de weefsels moduleren en gedurende de hele behandeling constant houden. Door deze permanente controle van de temperatuur wordt de veiligheid van de behandeling gegarandeerd. Daarbij is de behandeling vrijwel geheel pijnloos, vanwege de lokale verdoving die wordt gebruikt.

Bovendien is het een veilige en minimaal invasieve procedure die resultaten kan bereiken die voorheen alleen te bereiken was met uitgebreide en ingrijpende behandelingen. Maar dat is verleden tijd! Met BodyTite kun je chirurgische resultaten bereiken zonder grote littekens of langdurige hersteltijd.

Welke lichaamsdelen kan je met de BodyTite behandelen?

Benen

Borst

Buik

Armen

Dijen

Dijen

Verslapte huid wordt weer strak getrokken

Goed te combineren met de Morpheus8 of een Profhilo behandeling

Direct zichtbaar (na enkele weken optimaal). Blijvend resultaat

Wat kan je verwachten van het resultaat van een BodyTite behandeling?

Er kan minimaal een verstrakking van 10% van het huidoppervlak worden behaald met de behandeling. Resultaten zijn vrijwel direct zichtbaar.  Het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na 6 weken en zal zich nog verder blijven ontwikkelen in de komende 12 maanden, omdat de huid nieuwe collageen en elastine zal produceren. Om nog betere resultaten te behalen, raden wij aan de behandeling te combineren met een drietal Morpheus8 behandelingen. Kijk hier voor onze handige pakketten!

BodyTite voor en na

Nazorg

BodyTite is een intensieve behandeling, dit is te merken zowel tijdens de behandeling als na de behandeling. Om huidverstrakking daadwerkelijk tot stand te laten komen, is een intensieve maar veilige aanpak noodzakelijk. Om de huid snel en goed te laten herstellen, is het belangrijk om de huid te verzorgen volgens de gekregen adviezen van de behandelaar. Hierdoor wordt het optimale behandelresultaat bereikt!

Je kunt na de behandeling gelijk naar huis. Afhankelijk van het behandelde gebied kan de hersteltijd tussen de 1-2 tot 10 dagen liggen. Wel kan je je dagelijkse bezigheden vrijwel meteen hervatten, met uitzondering van intensief sporten of een bezoek aan de sauna.

Zeer vriendelijk & professioneel

★★★★

Prettige kliniek, smaakvol ingericht en deskundig personeel. Ook de controles worden zeer zorgvuldig uitgevoerd en kritisch bekeken. Daar waar nodig is wordt een aanpassing (extra behandeling) gedaan.

Fantastisch!

★★★★★

Wat een onwijs lief en goed personeel, stellen je ontzettend op je gemak! Geven een eerlijk advies en leggen je helemaal uit hoe ze het gaan doen! En wat een FANTASTISCH eind resultaat. Ik kom zeker weten weer terug!

Geweldig

★★★★★

Super fijn advies, Deborah luistert echt naar je wensen,geeft goed advies en luistert echt naar je

BodyTite

Wil jij verslapte huid weer strak trekken?

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?

Boek afspraak