krijg 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Huidverbetering bij Glow Clinic Breda

Wij bieden diverse huidverjongende en huidverbeterende behandelingen en producten aan. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende behandelingen bij Glow Clinic. Heb je vragen, neem dan even contact met ons op!

Waar heb je last van?

Hieronder zie je een lijst met veel voorkomende indicaties welke wij behandelen. Deze lijst is verre van compleet. Kom je er even niet uit? Neem dan even contact met ons op.

Fijne lijntjes

Heb je last van fijne lijntjes en zie je botox (nog) niet zitten? Viscoderm Hydrobooster is een skin booster die ook dynamische rimpels verzacht zonder botox? Viscoderm Hydrobooster maakt het mogelijk!⁠⁠

Naar behandeling →

Doffe huid

Heb je last van een doffe huid? Een peeling bevordert celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid egaler, nemen pigmentvlekken af, worden poriën en fijne lijntjes minder zichtbaar en kan de huid zich vernieuwen en verjongen.

Naar behandeling →

Puffy eyes

RRS HA Eyes® (een Skinbooster voor rondom de ogen) is een behandeling, die vochtwallen (“puffy eyes”), donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen vermindert en de oogcontouren verbetert.

Naar behandeling →

Huidverslapping

Heb je last van huidverslapping? Profhilo verbetert de huidkwaliteit en het herstelt de natuurlijke stevigheid van de huid. Het resultaat is een significante maar zeer natuurlijk uitziende huidverbetering en verstrakking.

Naar behandeling →

Ongewenste beharing

Jeuk, bultjes, ingegroeide haartjes zijn verleden tijd wanneer je begint met Diolaze XL laserontharing. De ontharingslaser vernietigt ongewenste haren inclusief haarzakje, waardoor de ongewenste haargroei wordt opgelost!

Naar behandeling →

Vaginale ongemakken en veroudering

Heb je last van vaginale ongemakken zoals vaginale laxiteit, droogte, incontinentie of verslapping van de schaamlippen? Ontdek snel wat we voor jou kunnen betekenen!

Naar behandeling →

Schimmelnagels en kalknagels

Heb je last van schimmelnagels, ook wel kalknagels genoemd? Stoor je je aan de witgele, groene of bruine verkleuring aan het uiteinde van je nagel? Blijf er niet mee lopen!

Naar behandeling →

Melasma en zwangerschapsmasker

Heb je last van ontsierende bruine pigmentvlekken tijdens je zwangerschap? Kom snel te weten hoe wij deze zwangerschapskwaal ook wel ‘zwangerschapsmasker’ behandelen.

Naar behandeling →

Pigmentvlekken en roodheid

Heb je last van ontsierende rode vlekken of couperose? Of bruine pigmentvlekken door de zon, na je zwangerschap of door ouderdom? Blijf er niet mee lopen!

Naar behandeling →

Acne huid en Acne littekens

Heb je last van puistjes en mee-eters? Je bent niet de enige; maar liefst 90% van de mensen krijgt op enig moment in zijn leven te maken met acne.

Naar behandeling →

Huidverbeterende injectables en peelings

Huidverbeterende apparaten

Morpheus8

Microneedling met RF Energie. Met de Morhpheus8 gaan we terug in de tijd. We kunnen de contouren van het lichaam en het gezicht herstellen en de huidkwaliteit aanzienlijk verbeteren.

Naar behandeling →

BodyTite

De BodyTite is een innovatieve procedure om verslapte huid weer strak te trekken en het uiterlijk van de huid die is aangetast door veroudering, uitrekken of gewichtsverlies aanzienlijk te verbeteren.

Naar behandeling →

FaceTite

FaceTite is het beste alternatief voor een traditionele facelift, zonder de grote littekens en lange hersteltijd. Het is een pijnloze en minimaal invasieve procedure ontworpen om de huid te vernieuwen en overtollig vet te behandelen.

Naar behandeling →

NeckTite

Naarmate we ouder worden verslapt de huid en zakt deze langzaam naar beneden. De NeckTite is de ideale manier om verslapte huid in de nek of juist een onderkin aan te pakken.

Naar behandeling →

Lumecca

Stoor jij je aan ouderdomsvlekjes op de huid, roodheid of adertjes? Heb je zichtbare zonschade of wil je gewoon graag je huid egaliseren? Dan is Lumecca misschien wel de ideale oplossing voor jou.

Naar behandeling →

Forma-V

Het verouderingsproces heeft invloed op alle aspecten van het vrouwenlichaam en dus ook het vaginale gebied. Forma V is het alternatief voor invasieve vaginale chirurgie om dit gebied aan te pakken.

Naar behandeling →

Diolaze XL

Jeuk, bultjes, ingegroeide haartjes zijn verleden tijd wanneer je begint met laserontharing met de DiolazeXL. De ontharingslaser vernietigt ongewenste haren inclusief haarzakje, waardoor de ongewenste haargroei wordt opgelost!

Naar behandeling →

Tixel

Tixel is een apparaat dat gebruik van warmte om de huid te verjongen of littekens te verbeteren. De huid wordt door de behandelingen zelf aan het werk gezet om collageen en elastine aan te maken waardoor je huid sterker en gezonder zal worden.

Naar behandeling →

Huidverbetering bij Glow Clinic Breda - een gezonde huid is een mooie huid!

Onze huidverbeterende en huidverjongende behandelingen laten je huid gezond(er) functioneren of zetten je huid aan om huidschade te herstellen. De vraag naar deze behandelingen en producten neemt steeds toe. Wij gebruiken enkel producten waarvan de werking met wetenschappelijk onderzoek en wellicht nog belangrijker in de praktijk bewezen is.

Huidverbetering en huidverzorging worden vaak in één adem genoemd. Dit is jammer, want er zijn nogal wat verschillen. Een schoonheidsspecialiste werkt voornamelijk met huidverzorging. Je huid wordt oppervlakkig behandeld met verzorgende maskers en/of ontspannende massages. Je huid wordt meer glad en soepel gehouden. Natuurlijk zie je resultaat, maar dit zal slechts van korte duur zijn, vaak de eerste paar dagen na de behandeling.

Wil je echt je huid verbeteren en/of verjongen, kan je je beter laten behandelen bij een kliniek als Glow Clinic. Rimpels, pigmentvlekken, acne littekens en grove poriën worden namelijk met huidverzorging alleen niet opgelost. Onze producten hebben een hoge concentratie aan werkstoffen waardoor de huid op een natuurlijke manier positief wordt beïnvloed. Ons behandelaanbod daarentegen is erg uitgebreid. Het zichtbare resultaat van deze behandelingen is vaak enorm. Zeker in combinatie met de juiste producten voor jouw huid, zullen er mooie en langdurige resultaten kunnen worden behaald. 

Boek afspraak