Glow Up: maatwerk behandelingen voor jouw unieke huid

Het kiezen van de juiste behandelingen, producten en behandelaars kan behoorlijk overweldigend zijn. Bij Glow Clinic hebben we daarom nu de Glow Up geïntroduceerd, waarbij ons team van experts jou gaat helpen om jouw doelen te bereiken en jouw zelfvertrouwen te vergroten.

Glow Up gaat jou helpen om vol overtuiging jezelf te zijn.

Het vinden van de juiste cosmetische behandelingen, producten en professionals voor jouw unieke huid kan een uitdaging zijn. Daar hebben we bij Glow Clinic een oplossing voor bedacht. Met de Glow Up willen we de perfecte oplossing bieden voor jouw huidverbeterings- en huidverjongings wensen. Ons team van experts zal jou begeleiden naar het bereiken van jouw doelen en het versterken van jouw zelfvertrouwen. Een stralend spiegelbeeld waarin jij jezelf herkent.

Vol overtuiging jezelf zijn. Dat is waar Glow Clinic voor staat. Met Glow Up zetten we jouw persoonlijkheid extra kracht bij. We gaan voor een stralend spiegelbeeld waarin jij jezelf herkent.

Een holistische aanpak waar je langer profijt van zult hebben

Bij Glow Clinic geloven wij dat een stralend gezicht veel meer is dan alleen de afwezigheid van bijvoorbeeld rimpels. Jouw uitstraling is jouw visitekaartje!  Toch merken we dat onze klanten zich vaak vastpinnen op één bepaalde behandeling, terwijl een andere behandeling of misschien wel een combinatie van behandelingen een mooier en stralender resultaat zullen geven, waar je langer profijt van zult hebben. Ons team van experts kijkt daarom naar het gezicht als geheel en brengt alles mooi in harmonie: een stralend gezicht dat een weerspiegeling is van een gezonde huid, een gezonde levensstijl en een zelfverzekerde attitude!

Met de komst van de Glow Up Packages wordt de focus dan ook verlegt van de behandeling zelf, naar het resultaat. Zo kunnen we echt een Glow Up in gang zetten!

Hoe we dat doen?

Wanneer je kiest voor een van onze Glow Up Packages krijg je de unieke gelegenheid om een behandelplan op maat op te laten stellen door onze experts, dat is afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. Deze service van Glow Clinic gaat uit van een holistische aanpak en zal dus bestaan uit een samenspel van verschillende behandelingen die elkaar mooi aanvullen voor het beste resultaat.

Keuze uit 3 verschillende pakketten

Er is keuze uit drie verschillende Glow Up Packages: Essential, Advanced, en Supreme. Afhankelijk van het gekozen pakket, zullen onze professionals de meest geschikte behandelingen uit ons gehele aanbod selecteren om het gewenste resultaat te bereiken. Hier gaat natuurlijk een uitgebreid consult aan vooraf, waar jouw behoeften, wensen en (on)zekerheden worden besproken. Het uiteindelijk gekozen pakket kan zowel in één keer worden uitgevoerd of opgesplitst in meerdere afspraken. Dat ligt helemaal aan de behandelingen die nodig zijn voor jouw persoonlijke traject.

Alle behandelmogelijkheden die Glow Clinic te bieden heeft kunnen in elk pakket worden toegepast aan de hand van jouw huidbehoeften. Binnen Advanced en Supreme zijn wel meer combinaties van behandelingen mogelijk dan binnen het Essential pakket.

Glow Up

Essential

Weten hoe jij kan stralen met minimale ingrepen? Dan is dit pakket perfect voor jou. Het Essential pakket is ons instap pakket, maar doet zeker niet onder qua resultaat. Ga voor subtiele en natuurlijke resultaten en breng de balans terug in het gezicht. Onze behandelaars kunnen door efficiënt gebruik van de producten met een beperkt aantal middelen toch een essentiële verbetering realiseren!

Ter indicatie: 

 • Eerste tekenen van huidveroudering
 • Lichte huidaandoeningen zoals pigment, fijne lijntjes, acné
 • Beginnende schade aan de huid.
 • Beautification 
 • Beginnend volume verlies
Info:

Alle behandelingen (botox, fillers, huidverbetering) die door Glow Clinic worden aangeboden komen in aanmerking voor dit pakket.

999,-
Glow Up

Advanced

Het Advanced pakket is perfect voor degenen die op zoek zijn naar meer intensieve huidverbetering / -verjonging. In dit pakket is meer mogelijk en zal het resultaat uiteraard nog steeds natuurlijk, maar ook duidelijker en langduriger zijn. De focus ligt niet alleen op het ‘externe plaatje’, maar ook de huidconditie zelf kan worden aangepakt zodat er een algehele harmonie gerealiseerd wordt.

Ter indicatie:

 • Rijpere huid (verslapte huid of grove lijnen)
 • Huidaandoeningen zoals pigment, fijne lijntjes, acné
 • Schade aan de huid
 • Beautification
 • Gematigd volume verlies

Info:

Alle behandelingen (botox, fillers, huidverbetering) die door Glow Clinic worden aangeboden komen in aanmerking voor dit pakket met meer combinatiemogelijkheden in vergelijking met het Essential pakket.

1999,-
Glow Up

Supreme

Het meest complete pakket dat zich richt op algehele huidverbetering en het balans in het gezicht, met langdurige resultaten. De huid zal zowel van binnen én buiten worden aangepakt in een mooi samenspel van behandelingen en het gezicht zal in harmonie worden gebracht. Ongetwijfeld met een prachtig en langdurig resultaat, een gezonde huid en een enorme confidence boost!  

Ter indicatie:
 • Rijpere huid (verslapte huid of grove lijnen)
 • Huidaandoeningen zoals pigment, fijne lijntjes, acné
 • Schade aan de huid
 • Beautification
 • Gevorderd volume verlies
Info:

Met dit pakket kunnen we verbluffende resultaten realiseren voor degene die wel behoefte hebben aan een grote verandering, maar waarbij chirurgie nog nét een stapje te ver is. 

2999,-

Wat is een Glow Up? 

Een Glow Up is een term die wordt gebruikt om een positieve verandering of verbetering in het uiterlijk, de stijl of het algehele zelfvertrouwen van iemand aan te duiden. Anders dan bij een make-over, nemen we bij een Glow Up ook de verbetering van het mentale welzijn in beschouwing.
Hoe jouw ‘Glow Up’ er ook uit komt te zien,  het gaat er bij Glow Clinic om dat jij gehoord wordt en dat we samen een positieve verandering in gang zetten zodat jij helemaal jezelf kunt zijn.  

Nog nooit een behandeling bij ons ondergaan?

De Glow Up Packages zijn natuurlijk ook uitermate geschikt als je nog nooit een behandeling bij ons hebt ondergaan en/of niet bekend bent met alle mogelijkheden die wij kunnen bieden. Je krijgt namelijk een uitgebreid en persoonlijk advies mét bijbehorend behandelplan en flink voordeel t.o.v. losse behandelingen. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent en heb je ook meteen het advies van een professional in the pocket! Fijn hé?  

Maatwerk Analyse
Uitgebreid advies van professionele artsen en huidtherapeut, helemaal afgestemd op jouw huid.

Voordeliger
Voordeliger t.o.v. losse behandelingen.

Geen keuzestress meer
Je hoeft niet zelf te kiezen tussen behandelingen. Wij creëren een behandelplan voor jou met de benodigde combinatie van behandelingen. Natuurlijk is dit wel altijd in samenspraak met jou. Het is immers jouw spiegelbeeld!

3D Analyse + Preview
Door middel van een 3D camera kunnen we jouw gezicht analyseren en resultaten enigszins voorspellen. Zo heb je gelijk een idee van het eindresultaat!

Persoonlijk
Persoonlijke aanpak en nauwgezette begeleiding van onze experts

Glow Up Packages

Let's start your Glow Up

Ontdek wat onze experts voor jou kunnen betekenen. We gaan voor een stralend spiegelbeeld waarin jij jezelf herkent. Boek vandaag nog jouw afspraak!