Filler oogwallen, traangootjes en donkere kringen

Wallen en donkere kringen onder de ogen kunnen je gezicht een vermoeid aanzien geven. Een behandeling met een filler zal wonderen doen voor je uitstraling.

Prijs filler traangootjes:

Traangootjes / Wallen

479,-

De traangootjes behandelen met een filler geeft je een fris aanzien.

Wallen komen voor tijdens verschillende leeftijdsfases. Helaas worden wallen en donkere kringen rondom de ogen vaak nog een stuk zichtbaarder op latere leeftijd. Wallen en kringen onder de ogen klinken hetzelfde, maar zijn eigenlijk twee verschillende dingen. Het hebben van wallen kan erg hinderlijk zijn. Je voelt je prima of zelfs topfit, maar je spiegelbeeld vertelt je heel iets anders. Je wilt er graag net zo fit en fris uitzien als dat jij je voelt.

Door het normale verouderingsproces kan het volume onder de ogen afnemen waardoor er een wal ontstaat. Door een mogelijk overschot aan huid of vet valt het dieperliggende (traan)gootje onder de wal een stuk meer op dan toen je jong was.

De wallen en donkere kringen geven je een vermoeide en verouderde uitstraling, terwijl je dat helemaal niet bent of voelt. Je zou graag jouw energieke en stralende zelf herkennen in je spiegelbeeld.

Bij Glow Clinic kan je terecht voor het laten behandelen van je wallen en donkere kringen waarbij onze deskundige artsen het behoud van je eigen karakter naar een mooie balans van je gezicht nastreven.

frisse uitgeruste uitstraling

behandeling: 30 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 6 tot 12 maanden

herhaal advies: 1 to 2 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

De oorzaak van de wallen en donkere kringen onderzoeken

Voor het opvullen en behandelen van wallen en donkere kringen gebruiken wij een filler met hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, omdat het veilig en weer afbreekbaar is en een natuurlijk resultaat geeft. Maar ook andere behandelmethodes zoals de Morpheus8 behandeling behoort tot de mogelijkheden. Allereerst is het noodzakelijk om te zoeken naar de oorzaak van de donkere kringen en/of wallen onder je ogen. Vaak zorgt een combinatie van factoren ervoor dat je donkere wallen hebt, pas daarna zal de arts jou kunnen adviseren welke behandeling het meest geschikt is. Tijdens het vrijblijvend consult wordt uitvoerig met jou besproken wat jouw wensen zijn en de daarbij horende kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

filler wallen en traangoot voor en na

before-after-robin2
249408051_422315472621360_2236145546142748809_n

Over de traangoten behandeling

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

De huid wordt eerst gereinigd en gedesinfecteerd, waarna de filler wordt ingespoten. De filler zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en stimuleert de collageen aanmaak in de huid. Zo zorgen ze voor versteviging en hydratatie van de huid en dus voor een betere huidkwaliteit.  Eventueel kunnen wij bepaalde delen van het gelaat nog voorzien van een verdovende crème of verdovende prikjes toepassen; zo ben je verzekerd van een pijnloze behandeling.

Een filler behandeling van de traangootjes heeft geen tot weinig bijwerkingen. In sommige gevallen kan er sprake zijn van lichte zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kunt u last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

Het effect van een filler is meteen zichtbaar. Het volumeverlies is (deels) hersteld en de lijnen zijn zachter. Gemiddeld houdt het effect van een rimpelbehandeling met fillers 6 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de huidtype en het behandelde gebied. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je wilt kan je de behandeling probleemloos herhalen.

Zeer positieve ervaring

★★★★★

Behandeling van frons, eerste keer. Na telefonisch gesprek kreeg ik een goede instructie en antwoord op al mijn vragen. Een prachtig ingerichte locatie met vriendelijke mensen. Ik ben echt heel erg blij met het eindresultaat, ziet er heel natuurlijk uit, precies dat wat ik hoopte!

Zeer tevreden

★★★★★

Ik ben al meermaals behandeld geweest door dr. Shirin en ben zeer tevreden over haar werk. Ik kom vanuit België graag naar Breda gereden om me door haar te laten behandelen. De service is top en de kliniek is vlot bereikbaar.

Uitstekend

★★★★★

Professioneel, open en duidelijk!! Voelde me heel erg op mijn gemak. Zou volgende x weer voor Glow Clinic kiezen.

Traangootjes behandelen

Last van wallen en donkere kringen?

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?