Filler neus-lippenplooi

Een neus-lippenplooi wordt veroorzaakt doordat het onderhuidse vetweefsel bij veroudering naar beneden zakt. Hierdoor ontstaat er een plooi die jouw gezicht een vermoeide uitstraling kan geven.

Prijs filler neus-lippenplooi:

Neus-lippenplooi

429,-

Behandeling van de neus-lippenplooi met filler. De meest uitgevoerde behandeling.

De combinatie van volumeverlies en huidverslapping door veroudering zorgt er, onder invloed van de zwaartekracht, voor dat de vet compartimenten zullen verschuiven en naar beneden zakken. Gevolg, er ontstaan lijnen en plooien, zoals de neus-lippenplooi. Bij deze filler behandeling herstellen we het volume van de neus-lippenplooi.

In ons gezicht bevinden zich meerdere vetcompartimenten. Deze vetcompartimenten worden als het ware door het omliggende weefsel op hun plek gehouden. Gevolg van het natuurlijke verouderingsproces is een afname van bot-, spier- en vetvolume. Ook zal de huid met het verstrijken van de jaren haar stevigheid en elasticiteit verliezen en slapper worden.

Deze afname van volume zie je vooral bij de slaapregio, rondom de ogen, bij de jukbeenderen en de wangen. Het gezicht ziet er ingevallen en vermoeid uit. Door de huidverslapping en het afzakken van de vetcompartimenten ontstaat er een steeds dieper wordende neus-lippenplooi. De behandeling van de neus-lippenplooi is één van onze meest uitgevoerde behandelingen.

frisse, jeugdige uitstraling

behandeling: 30 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 6 tot 12 maanden

herhaal advies: 1 to 2 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Afgenomen volume van dieper geworden lachlijnen herstellen

Bij een ‘neus-lippenplooi’ behandeling wordt het afgenomen volume weer hersteld. Hierbij maken we gebruik van hyaluronzuur fillers en/of Radiesse. Deze biologisch afbreekbare, niet-permanente fillers geven weer volume aan je gezicht. Hierdoor wordt de neus-lippenplooi gevuld en verzacht en ziet je gezicht er minder ingevallen en vermoeid uit.

De keuze voor het product is o.a. afhankelijk van het te behandelen gebied en de huidkwaliteit. Vanzelfsprekend wordt tijdens een vrijblijvende consult uitvoerig met jou besproken wat jouw wensen zijn en de daarbij horende kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Vaak adviseren wij bij deze behandeling ook de jukbeenderen wat meer volume te geven voor een optimaal resultaat en om de balans  natuurlijk te houden.

filler neus-lippenplooi voor en na

Neus-lippenplooi voor
Neus-lippenplooi na

Over de neus-lippenplooi behandeling

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

De huid wordt eerst gereinigd en gedesinfecteerd, waarna de filler wordt ingespoten. De filler zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en stimuleert de collageen aanmaak in de huid. Zo zorgen ze voor versteviging en hydratatie van de huid en dus voor een betere huidkwaliteit.  Eventueel kunnen wij bepaalde delen van het gelaat nog voorzien van een verdovende crème of verdovende prikjes toepassen; zo ben je verzekerd van een pijnloze behandeling.

De behandeling van de lachlijnen ofwel neus-lippenplooi heeft, mits goed uitgevoerd, weinig risico’s en bijwerkingen. Wel kan er soms sprake zijn van lichte zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

Het effect van een filler is meteen zichtbaar. Het volumeverlies is (deels) hersteld en de lijnen zijn zachter. Gemiddeld houdt het effect van een rimpelbehandeling met fillers 6 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de huidtype en het behandelde gebied. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je wilt kan je de behandeling probleemloos herhalen.

Uitstekend

★★★★★

Wederom vakkundig geholpen door kayo voor Botox behandeling. Echt een vakvrouw. Kom hier al 2 jaar. Geen enkele kliniek heeft zoveel positieve reviews. Dat zegt genoeg!

Uitstekend

★★★★★

Dr. Kayo vind ik absoluut een fijne en deskundige dokter. Ze denkt mee en sluit daarin perfect aan op wat mijn wensen zijn.

Top!!!

★★★★★

Ik irriteerde mij aan het kuiltje in mijn kin. Zoals de meeste zeggen “billenkin” dus. Nog nooit heb ik iets gedaan qua fillers of botox. Ik vond het dus ontzettend spannend! Mijn onzekerheid is totaal weggehaald en het is erg natuurlijk geworden. Echt een aanrader!!!

Lachlijnen behandelen

Wil je de plooien tussen je neus en lippen verminderen?

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?