Filler marionet­lijnen

De marionetlijnen, veroorzaakt door veroudering en afname van volume, zijn de verticale lijnen die van de mondhoeken naar de kin lopen. Je mondhoeken worden steeds meer omlaag getrokken.

Prijs filler marionetplooien:

Marionetlijnen

429,-

Behandeling van de marionetlijnen met hyaluronzuur filler

De combinatie van volumeverlies en huidverslapping door veroudering zorgt er, onder invloed van de zwaartekracht, voor dat de vet compartimenten zullen verschuiven en naar beneden zakken. Gevolg, er ontstaan lijnen en plooien, zoals de marionetlijnen waardoor de mondhoeken steeds meer omlaag worden getrokken. Bij deze filler behandeling herstellen we het volumeverlies waardoor je er weer fris en stralend uitziet.

In ons gezicht bevinden zich meerdere vetcompartimenten. Deze vetcompartimenten worden als het ware door het omliggende weefsel op hun plek gehouden. Gevolg van het natuurlijke verouderingsproces is een afname van bot-, spier- en vetvolume. Ook zal de huid met het verstrijken van de jaren haar stevigheid en elasticiteit verliezen en slapper worden.

Deze afname van volume zie je vooral bij de slaapregio, rondom de ogen, de mond, bij de jukbeenderen en de wangen. Het gezicht ziet er ingevallen en vermoeid uit. Door de huidverslapping en het zakken van de vetcompartimenten ontstaat er dus steeds dieper wordende marionetlijnen. Met een filler valt dit zeer mooi en natuurlijk te corrigeren.

marionetlijnen

jeugdige frisse uitstraling

behandeling: 30 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 6 tot 12 maanden

herhaal advies: 1 to 2 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Marionetlijnen en afhangende mondhoeken door volumeverlies herstellen

Wanneer we marionetlijnen opvullen wordt er tijdens de behandeling het afgenomen volume weer (deels) hersteld. Hierbij maken we gebruik van hyaluronzuur fillers en/of Radiesse. Deze biologisch afbreekbare, niet-permanente fillers geven weer volume aan je gezicht. Hierdoor ziet je gezicht er minder ingevallen en vermoeid, worden je mondhoeken gelift en verzachten de lijntjes en plooien.

De keuze voor het product is o.a. afhankelijk van het te behandelen gebied en de huidkwaliteit. Vanzelfsprekend wordt tijdens een vrijblijvende consult uitvoerig met jou besproken wat jouw wensen zijn en de daarbij horende kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wanneer volumeverlies niet de oorzaak is van de marionetlijnen kunnen we de mondhoeken ook een subtiele lift geven middels een botox behandeling.

Filler marionetlijnen voor en na

Marionetlijnen voor
Marionetlijnen na

Over de marionetlijnen behandeling

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

De huid wordt eerst gereinigd en gedesinfecteerd, waarna de filler wordt ingespoten. De filler zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en stimuleert de collageen aanmaak in de huid. Zo zorgen ze voor versteviging en hydratatie van de huid en dus voor een betere huidkwaliteit.  Eventueel kunnen wij bepaalde delen van het gelaat nog voorzien van een verdovende crème of verdovende prikjes toepassen; zo ben je verzekerd van een pijnloze behandeling.

Het opvullen en behandelen van marionetlijnen brengt, mits goed uitgevoerd, weinig risico’s en bijwerkingen met zich mee. Wel kan soms sprake zijn van lichte zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen binnen een paar dagen automatisch. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

Het effect van een filler is meteen zichtbaar. Het volumeverlies is (deels) hersteld en de lijnen zijn zachter. Gemiddeld houdt het effect van een rimpelbehandeling met fillers 6 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de huidtype en het behandelde gebied. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je wilt kan je de behandeling probleemloos herhalen.

Super fijne service

★★★★★

Altijd super fijne service , ze luisteren goed naar wat je belangrijk vind en perfecte behandeling. Ik kan niet meer zonder

Zeer nette, vriendelijke kliniek

★★★★★

De artsen geven goed advies en bewaken je grenzen. Ik, als basic vrouw die minimaal met haar uiterlijk bezig is, ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Ik ben inmiddels 3x in 1 jaar geweest en alle keren super tevreden. En het mooie is dat niemand vraagt of ik wat heb laten doen, heel natuurlijk dus 😉

Erg mooie kliniek

★★★★★

Erg mooie zaak met hele fijne mensen, Je voelt je gelijk op je gemak. eerlijk en oprecht advies vóór de behandeling. Oh en de koffie is ook heerlijk!

Volumeverlies herstellen

Wil je jouw marionetlijnen verzachten en je monhoeken liften?

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?