Liquid facelift met fillers

Bij een zogenaamde ‘liquid facelift’ herstellen we tijdens één behandeling het volumeverlies door veroudering in meerdere delen van het gezicht.

Prijs filler liquid facelift:

Liquid Facelift

op afspraak

Herstellen van volumeverlies in meerdere delen van het gezicht met een liquid facelift

De combinatie van volumeverlies en huidverslapping door veroudering zorgt er, onder invloed van de zwaartekracht, voor dat de vet compartimenten zullen verschuiven en naar beneden zullen zakken. Bij een zogenaamde ‘liquid facelift’ herstellen we tijdens één behandeling het volume in meerdere delen van het gezicht.

In ons gezicht bevinden zich meerdere vet compartimenten. Deze vet compartimenten worden als het ware door het omliggende weefsel op hun plek gehouden. Gevolg van het natuurlijke verouderingsproces is een afname van bot-, spier- en vetvolume. Ook zal de huid met het verstrijken van de jaren haar stevigheid en elasticiteit verliezen en slapper worden.

Deze afname van volume zie je vooral bij de slaap regio, rondom de ogen, op de jukbeenderen en de wangen. Het gezicht ziet er ingevallen uit. Door de huidverslapping en het zakken van de vet compartimenten zullen er hamsterwangen ontstaan en zal de kaaklijn minder strak ogen. Ook zullen de neuslippenplooi en de marionetlijnen dieper worden.

jeugdige frisse uitstraling

behandeling: 30 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 6 tot 12 maanden

herhaal advies: 1 to 2 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Liquid facelift; een gezichtopfrissing zonder operatie.

Bij een ‘liquid facelift’ wordt het volume in meerdere delen van het gezicht hersteld. Hierbij maken we gebruik van hyaluronzuur fillers en/of Radiesse. Deze biologisch afbreekbare, niet-permanente fillers geven volume aan je gezicht. Hierdoor kan het volumeverlies (deels) worden hersteld en is het gezicht minder ingevallen. Rimpels en lijnen die door het volumeverlies zijn ontstaan zullen dan ook verzachten.

De keuze voor het product is o.a. afhankelijk van het te behandelen gebied en de huidkwaliteit. Vanzelfsprekend wordt tijdens het vrijblijvende consult uitvoerig met jou besproken wat jouw wensen zijn en de daarbij horende kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wanneer er sprake is van huidverslapping kunnen we ook onze huidverbeterende therapieën inzetten, zoals De Morpheus8 en/of Profhilo.

Over de liquid facelift behandeling

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

De huid wordt eerst gereinigd en gedesinfecteerd, waarna de filler wordt ingespoten. De filler zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en stimuleert de collageen aanmaak in de huid. Zo zorgen ze voor versteviging en hydratatie van de huid en dus voor een betere huidkwaliteit.  Eventueel kunnen wij bepaalde delen van het gelaat nog voorzien van een verdovende crème of verdovende prikjes toepassen; zo ben je verzekerd van een pijnloze behandeling.

Een liquid facelift heeft, mits goed uitgevoerd, weinig risico’s en bijwerkingen. Wel is er vaak sprake zijn van lichte zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

Het effect van een filler is meteen zichtbaar. Het volumeverlies is (deels) hersteld en de lijnen zijn zachter. Gemiddeld houdt het effect van een rimpelbehandeling met fillers 6 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de huidtype en het behandelde gebied. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je wilt kan je de behandeling probleemloos herhalen.

Kundig en vriendelijk

★★★★★

De specialisten zijn stuk voor stuk kundig en zeer vriendelijk. Ook de receptionistes zijn aardig en behulpzaam. Je voelt je direct thuis. Er wordt je niks opgedrongen, er is geen oordeel en men is professioneel. Het maakt niet uit door wie je geholpen wordt, iedereen is even vriendelijk en kundig!

Uitstekend!

★★★★★

Ik heb al een aantal keer mijn traangootjes laten behandelen bij Shirin. Zeer vakkundige arts, ze legt altijd alles uitgebreid uit en bespreekt wat ik kan verwachten van de behandeling. Ik ben zeer tevreden en beveel Glow Clinic absoluut aan.

Zeer vriendelijk & professioneel

★★★★

Prettige kliniek, smaakvol ingericht en deskundig personeel. Ook de controles worden zeer zorgvuldig uitgevoerd en kritisch bekeken. Daar waar nodig is wordt een aanpassing (extra behandeling) gedaan.

Liquid facelift

Wil je het volume en balans in je gezicht weer herstellen?

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?