Lippen opvullen met filler

Een lipvergroting met filler is een mooie oplossing als je niet gezegend bent met volle lippen of niet blij bent met de vorm of het volume van je lippen.

Prijs filler lippen:

Lippen opvullen

429,-

Lippen vullen of corrigeren voor mooie zwoele jeugdige lippen

Volle, zwoele, mooi gedefinieerde lippen maken een gezicht aantrekkelijk en geven een jeugdige en frisse uitstraling. De lippen zijn een centraal punt in het gelaat en trekken als eerste de aandacht. 

De mogelijkheden van fillers om de lippen op te vullen zijn er in overvloed. Zo kan je ze gebruiken om de proporties van je lippen te verbeteren, om meer symmetrie te creëren of om de cupidoboog beter te definiëren.

Bij Glow Clinic kan je terecht voor het laten behandelen van jouw lippen waarbij onze deskundige artsen het behoud van je eigen karakter en een mooie balans in het gezicht ook van belang vinden.

frisse, jeugdige lippen

behandeling: 30 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 6 tot 12 maanden

herhaal advies: 1 tot 2 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Toepassingen en mogelijkheden voor fillers bij lippen:

Het voller maken van smalle lippen en het accentueren van de lipcontour
Het in balans brengen van ongelijke lippen
Het corrigeren van asymmetrische lippen of littekens in de lippen
Het behandelen van veranderingen door veroudering of andere factoren zoals roken

filler lippen voor en na

lips-before
lips-after

Wat gebeurt er met onze lippen als we ouder worden?

Smallere lippen door afname van vetweefsel
Afname van de lipcontour door verzwakking van collageen en steunweefsel in en rondom de lippen
Afzakking of invallen van de lippen en mondhoeken door afname van steunweefsel rondom de lippen en natuurlijke afname van botmassa van de kaken

Lipvergroting met een hyaluronzuur filler

Voor het opvullen en behandelen van lippen gebruiken wij filler met hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, omdat het veilig en weer afbreekbaar is en een natuurlijk resultaat geeft. De kosten zijn afhankelijk van je wensen en de hoeveelheid vulmiddel dat gebruikt wordt tijdens de behandeling. Je wilt echter niet voor onverwacht hoge kosten komen te staan. Daarom wordt vooraf uitvoerig met jou besproken wat jouw wensen zijn en de bijbehorende kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Over de lippen opvullen behandeling

Meer vragen over fillers? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

De huid wordt eerst gereinigd en gedesinfecteerd, waarna de filler wordt ingespoten. Deze fillers zorgen ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en jouw lippen voller lijken. Eventueel kunnen wij de lippen nog voorzien van een verdovende crème of verdovende prikjes toepassen; zo ben je verzekert van een pijnloze behandeling.

Een filler behandeling van de lippen heeft geen tot weinig bijwerkingen. In sommige gevallen kan er sprake zijn van lichte zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

Het effect van een filler is meteen zichtbaar. De lip is opgevuld of de balans is hersteld. Gemiddeld houdt het effect van een lipvergroting met fillers 6 tot 12 maanden aan. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Indien je het wenst kan je de behandeling probleemloos herhalen.

Super fijne service

★★★★★

Altijd super fijne service , ze luisteren goed naar wat je belangrijk vind en perfecte behandeling. Ik kan niet meer zonder

Uitstekend

★★★★★

Wederom vakkundig geholpen door kayo voor Botox behandeling. Echt een vakvrouw. Kom hier al 2 jaar. Geen enkele kliniek heeft zoveel positieve reviews. Dat zegt genoeg!

Fijne arts, goede uitleg mooi resultaat

★★★★★

Na lang zoeken fijne kliniek gevonden. Vriendelijke arts. Zonder probleem bijspuiten. Mooie praktijk, geen prijsvechter uitstraling

Natuurlijke uitraling behouden?

Wil je graag vollere en jeugdigere lippen?

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?