Lippen vol volume met onze lipfillerbehandeling

Een lipvergroting met filler is een mooie oplossing als je niet gezegend bent met volle lippen of niet blij bent met de vorm van je lippen. In onze kliniek bieden wij lipfillerbehandelingen aan met gebruik van de beste producten en technieken.

Prijs filler lippen:

Lippen opvullen

429,-

Vollere en verleidelijke lippen voor een versterkte uitstraling

Volle, zwoele, mooi gedefinieerde lippen maken een gezicht aantrekkelijk en geven een jeugdige en frisse uitstraling. 

Lippen zijn een belangrijk onderdeel van ons gezicht en kunnen onze uitstraling versterken of juist afzwakken. Veel mensen zijn op zoek naar een manier om hun lippen op te vullen en een natuurlijke look te creëren, zonder dat het kunstmatig of onnatuurlijk aanvoelt. 

De mogelijkheden van fillers om de lippen op te vullen zijn er in overvloed. Zo kan je ze gebruiken om de proporties van je lippen te verbeteren, om meer symmetrie te creëren of om de cupidoboog beter te definiëren.

Bij Glow Clinic kan je terecht voor het laten behandelen van jouw lippen waarbij onze deskundige artsen het behoud van je eigen karakter en een mooie balans in het gezicht ook van belang vinden.

In onze kliniek bieden wij lipfillerbehandelingen aan met gebruik van de beste producten en technieken. Onze hooggekwalificeerde artsen zorgen ervoor dat je de best mogelijke resultaten krijgt, zodat jij je zelfverzekerder en verleidelijker voelt dan ooit.

frisse, jeugdige lippen

behandeling: 30 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 6 tot 12 maanden

herhaal advies: 1 tot 2 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Toepassingen en mogelijkheden voor fillers bij lippen:

Het voller maken van smalle lippen en het accentueren van de lipcontour
Het in balans brengen van ongelijke lippen
Het corrigeren van asymmetrische lippen of littekens in de lippen
Het behandelen van veranderingen door veroudering of andere factoren zoals roken

filler lippen voor en na

lips-before
lips-after

Wat gebeurt er met onze lippen als we ouder worden?

Als we ouder worden, gaat er veel veranderen in ons lichaam. Onze huid wordt dunner, we krijgen rimpels en onze lippen verliezen volume. Dit kan ervoor zorgen dat we ons minder zelfverzekerd voelen en dat we ons afvragen hoe we dit kunnen veranderen. 

Eén van de belangrijkste veranderingen die gebeurt wanneer we ouder worden, is dat onze lippen dunner worden. Dit komt omdat we minder collageen en elastine aanmaken. Collageen en elastine zijn stoffen die ervoor zorgen dat onze huid en lippen hun stevigheid en elasticiteit behouden. Wanneer we deze stoffen minder aanmaken, worden onze lippen dunner en minder vol.

Een andere verandering die gebeurt, is dat onze lippen rimpelig worden. Dit komt omdat onze huid dunner wordt en er minder vetcellen in onze lippen zijn. Hierdoor kan de huid van onze lippen sneller rimpelen en plooien vormen.

Smallere lippen door afname van vetweefsel
Afname van de lipcontour door verzwakking van collageen en steunweefsel in en rondom de lippen
Afzakking of invallen van de lippen en mondhoeken door afname van steunweefsel rondom de lippen en natuurlijke afname van botmassa van de kaken

Gelukkig zijn er manieren om deze veranderingen tegen te gaan. Lipfillerbehandelingen zijn een geweldige manier om volume terug te brengen in onze lippen en rimpels te verminderen. Deze behandelingen zijn veilig en geven snel resultaat.

Lipvergroting met een hyaluronzuur filler

Voor het opvullen en behandelen van lippen gebruiken wij filler met hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, omdat het veilig en weer afbreekbaar is en een natuurlijk resultaat geeft. De kosten zijn afhankelijk van je wensen en de hoeveelheid vulmiddel dat gebruikt wordt tijdens de behandeling. Je wilt echter niet voor onverwacht hoge kosten komen te staan. Daarom wordt vooraf uitvoerig met jou besproken wat jouw wensen zijn en de bijbehorende kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Over de lippen opvullen behandeling

Meer vragen over fillers? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

De huid wordt eerst gereinigd en gedesinfecteerd, waarna de filler wordt ingespoten. Deze fillers zorgen ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en jouw lippen voller lijken. Eventueel kunnen wij de lippen nog voorzien van een verdovende crème of verdovende prikjes toepassen; zo ben je verzekert van een pijnloze behandeling.

Een filler behandeling van de lippen heeft geen tot weinig bijwerkingen. In sommige gevallen kan er sprake zijn van lichte zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

Het effect van een filler is meteen zichtbaar. De lip is opgevuld of de balans is hersteld. Gemiddeld houdt het effect van een lipvergroting met fillers 6 tot 12 maanden aan. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Indien je het wenst kan je de behandeling probleemloos herhalen.

Super fijne service

★★★★★

Altijd super fijne service , ze luisteren goed naar wat je belangrijk vind en perfecte behandeling. Ik kan niet meer zonder

Uitstekend

★★★★★

Professioneel, open en duidelijk!! Voelde me heel erg op mijn gemak. Zou volgende x weer voor Glow Clinic kiezen.

Geweldig

★★★★★

Ik had een litteken waar ik me heel erg aan stoorde. Op advies van een vriendin hier terecht gekomen en zo ontzettend blij en gelukkig met het resultaat. Ik wou dat ik de stap eerder had genomen. Weer helemaal happy met mezelf.

Natuurlijke uitraling behouden?

Wil je graag vollere en jeugdigere lippen?

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?